Viking Runecraft 100

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Klyngegevinster tildeles for tilstødende symbolkombinationer i henhold til oplysningerne i udbetalingstabellen og spillereglerne. Når du vinder på flere klynger i en enkelt runde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (såsom gratis spins), bonusspil og/eller scatters (hvis relevant) føjes også til klyngegevinster. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spins-funktioner spilles med samme indsats som den spilrunde, der udløste funktionen, medmindre andet er angivet. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Vinderkombinationer udbetales kun, når symboler er forbundet vandret eller lodret og uden huller. Vinderkombinationer kan starte fra et hvilket som helst punkt på gitteret. Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende symbolkombination.

Spilleregler

VIKING RUNECRAFT 100 er et spil med kaskader, der spilles på et gitter på 5x5. Symboler falder ned på gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Der gives gevinst ved 3 eller flere matchende symboler på række; vandret eller lodret. Alle rækker og kolonner er aktive, og symbolerne kan være en del af flere gevinstkombinationer.

Gevinstkombinationerne fjernes, efter gevinster er indsamlet, og resterende symboler falder ned med mulighed for at skabe nye gevinstkombinationer. WILD-symbolet vises på den midterste symbolplacering, når en vindende kombination med 3 symboler fjernes fra gitteret. En MULTIPLIER forøges ved hvert nyt fald.

WILD-symbolet erstatter alle symboler. WILD-symboler kan kun oprettes; de vises i midten, når en vinderkombination med tre symboler fjernes. WILD-symboler fjernes, når der ikke er nogen andre symboler tilbage, for at rydde gitteret fuldstændigt for symboler.

Gudekraft-funktionen udløses tilfældigt på spins uden gevinst. Afhængigt af den aktive gud, der vises på skærmen, udføres en unik evne til at skabe en gevinst. THUNDER konverterer et sæt symboler til et andet symbol; MAGIC tilføjer 1 eller 2 WILD-symboler til gitteret; VISION fjerner to sæt symboler fra gitteret. Spillet åbnes med en tilfældig gud, og rækkefølgen af guder er fast: THOR – FREYA – HEIMDALL. Den aktive gud ændrer sig efter hver gudekrafts aktivering.

RAGNARÖK-funktionen udløses ved helt at fylde måleren på skærmen. Måleren bliver kun fyldt med vinderkombinationer, der indeholder gudesymboler. WILD-symbolet kan bidrage til disse kombinationer. Måleren har 3 sektioner. Disse regler gælder: kombinationer på X5 fylder måleren med 3 sektioner, kombinationer på X4 fylder måleren med 2 sektioner og kombinationer på X3 fylder måleren med 1 sektion.

Når måleren er fuldt opladet, og der ikke opnås yderligere gevinster, tildeles en gratis runde. Gevinst-MULTIPLIER nulstilles. En gudekraft udføres på hvert symbol, der ikke giver en vinderkombination, indtil alle tre guder har udført deres respektive kræfter (3 i alt). Gudekraftrækkefølgen er altid den samme: THUNDER først; MAGIC derefter; VISION til sidst. Hvis du rydder hele gitteret af symboler i løbet af denne gratis runde, udløser du kun FREE SPINS; der gives ingen øjeblikkelig gevinst.

Den aktive gud vender tilbage til guden på skærmen, inden RAGNARÖK-funktionen udløses.

Inden FREE SPINS-funktionen begynder, skal du vælge en af de tre guder. THOR tildeler 4 indledende spins. FREYA tildeler 5 indledende spins. HEIMDALL tildeler 8 indledende spins. Gevinst-MULTIPLIER overføres fra RAGNARÖK-funktionen, nulstilles først, når funktionen er forbi, og kan vokse til maksimalt x100. Under FREE SPINS udløses den valgte heksekraft på hvert spin uden gevinst. RAGNARÖK-funktionen kan ikke udløses. Der tildeles flere spins, når måleren er fuldt opladet (samme regler). THOR tildeler 4 yderligere spins. FREYA tildeler 3 yderligere spins. HEIMDALL tildeler 2 yderligere spins. Det maksimale antal spins er 100.

Hvis du rydder symbolgitteret helt (undtagen under RAGNARÖK-funktionen), tildeles der en øjeblikkelig præmie. Den tildelte præmie er 50 gange den samlede indsats ganget med den aktive gevinst-MULTIPLIER på tidspunktet, hvor gitteret blev ryddet.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP:96.20%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Du kan aktivere/deaktivere funktionen Autospil i menuen. I Autospil startes et antal på hinanden følgende spilrunder automatisk ved hjælp af dine nuværende indsatsindstillinger. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav. Bemærk: Hvis Autospil ikke er deaktiveret, og en funktion, der kræver interaktion, udløses, vælges der tilfældigt. Dette påvirker ikke den teoretiske publicerede tilbagebetalingsprocent.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau. Den valgte reducerede samlede indsats vil være den højest mulige indsats og vil være lavere end den valgte indsatsstørrelse, da automatiske spins blev igangsat. Indsatsen vil kun blive reduceret og vil ikke vende tilbage til det oprindelige beløb efter eventuelle gevinster, der ville gøre det muligt at genoptage den oprindelige indsatsstørrelse.

Seneste opdatering: 14-12-2023