Mighty Symbols : Diamonds

• Spillet har 5 hjul, 3 rækker og 10 fastlagte indsatslinjer.
  • Gevinster tildeles for at trække 3, 4 og 5 ens symboler på en aktiv indsatsmåde fra yderst til venstre mod højre på sammenstødende hjul.
  • Kun den højeste gevinst pr. linje bliver udbetalt.
  • Det maksimale gevinstbeløb er begrænset til 2.500x indsatsen. Hvis den samlede gevinst i en FREE SPINS-runde når 2.500x, slutter runden øjeblikkeligt, gevinsten tildeles, og alle resterende Free Spins fortabes.
  • Når et Giant Diamond-symbol vises, er udfaldet af andre symboler helt tilfældigt.
  • Gevinster fra forskellige linjer lægges sammen.

SÆRLIGE FUNKTIONER

WILD & GIANT DIAMOND

• Wild (Diamond)- og Giant Diamond-symboler erstatter alle symboler undtagen FREE SPINS-symboler.
  • Giant Diamond-symbolet kommer med en tilfældig Multiplier, der varierer fra 1x-5x. Når den er en del af en gevinstkombination, ganger den gevinsten på den indsatslinje.

FREE SPINS

• Ved at trække 3 FREE SPINS-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 aktiveres Free Spins-funktionen.
  • FREE SPINS-symboler kan dukke op på hjulene under Free Spins-funktionen og give yderligere 3 Free Spins.
  • Antallet af vundne Free Spins og den oprindelige Multiplier for Walking Giant Diamond-symbolet vælges tilfældigt i begyndelsen af Free Spins-funktionen:
    • Der kan vindes 5, 7, 9, 12 eller 15 Free Spins.
    • Følgende indledende Multiplier-værdier kan vindes: 1x, 2x, 3x, 4x eller 5x.
  • Walking Giant Diamond-symbolet dukker op på hjulene i begyndelsen af Free Spins-funktionen og bevæger sig i alle retninger for hvert spin og ganger indsatslinjegevinster for gevinstkombinationer, som det er en del af.
  • Under Free Spins kan der dukke funktionssymboler op på hjulene, som øger Multiplier-værdien af Walking Giant Diamond-symbolet.
  • Hvis den samlede gevinst i en FREE SPINS-runde når 2.500x, slutter runden øjeblikkeligt, gevinsten tildeles, og alle resterende Free Spins fortabes.

CHANCE LEVEL™

• Spillet spilles med grundindsatsen som standard.
  • Chance Level™-funktionen kan dog aktiveres under grundspillet, og du kan vælge et af 3 niveauer:
    • Chance Level™ x2 - basisindsatsen ganges med 2, hvilket giver dig mindst 2x større chance for at aktivere Free Spins-funktionen.
    • Chance Level™ x4 - basisindsatsen ganges med 4, hvilket giver dig mindst 5x større chance for at aktivere Free Spins-funktionen.
    • Chance Level™ x6 - basisindsatsen ganges med 6, hvilket giver dig mindst 8x større chance for at aktivere Free Spins-funktionen.
  • Chance Level™-funktionen påvirker ikke udbetalingstabellen, så symbolværdierne forbliver de samme som for basisindsatsen i både basisspillet og Free Spins-funktionen.

Ultra og Extreme Volatility

Bruges købsfunktionen kan Mystery Joker Jackpot Game aktiveres på niveauerne Ultra og Extreme Volatility karakteriseret af endnu større gevinster end andre Volatility Levels™.

Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Spillets gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller: 96.13%

HOVEDSPIL

Spilleknap

Klik for at starte spil ved aktuelt indsatsniveau.

Autospilindstillinger (hvis tilgængeligt)

Klik for at få adgang til menuen for autospilindstillinger:

Antal spil: Vælg antal spins.

Ved enhver gevinst: Stopper autospil ved enhver gevinst.

Ved Free Spins gå til: Stopper autospil ved Gratis Spins gå til.

Hvis enkelt gevinst overstiger: Stopper autospil, hvis en enkelt gevinst overstiger det indstillede beløb.

Hvis kontanter stiger med: Stopper autospil, hvis saldoen stiger med det indstillede beløb.

Hvis kontanter mindskes med: Stopper autospil, hvis saldoen mindskes med det indstillede beløb.

Du kan ændre værdien af din indsats ved at:

Klikke på en af knapperne med indsatsværdi.

Klikke på den sidste knap, der øger indsatsen til maksimum.

Klikke på knapperne med plus og minus for at øge eller mindske indsatsen med et niveau.

Klik og hold minus- eller plusknapperne for at indstille indsatsværdien til min. eller maks.

Aktive tællere:

Gevinst - Nuværende gevinst.

Samlet indsats - Nuværende indsats i kontanter.

Saldo

Aktuel kontosaldo.

Gamble

Sats din gevinst for chancen for at fordoble den.

Til kredit

Indkræv din gevinst uden næste spin.

Hurtigt spil

Klik for at skifte mellem normal, hurtig eller ultrahurtig (hvis tilgængeligt) spilletilstand.

Butik

Klik for at købe en af de tilgængelige bonusser i spillet.

Spilindstillinger

Klik for at få adgang til spilindstillinger og spilinformation:

Fuld skærmtilstand: Klik for at slå fuld skærmtilstand til eller fra.

Brug mellemrumstast: Brug mellemrumstast som knap til at spinne.

Energibesparende tilstand: Brug energibesparende tilstand til at spare på batteriet.

Big Win-praesentation: Klik for at slå stor gevinstanimation til eller fra.

Spilhistorik: Klik for at se din seneste spilhistorik.

Avanceret / unik gambling: Klik for at vælge almindelig risikomekanisme.

Standard- / kortgambling: Klik for at vælge hurtig risikomekanisme.

Lydindstillinger

Klik for at gå ind på lydindstillinger:

Gør tavs: Klik for at gøre alle lydeffekter og musik tavs.

Lydstyrke: Klik for at slå lyde til eller fra.

Musiklydstyrke: Klik for at slå musik til eller fra.

Spilleregler

Klik for at se spilleregler.

Udbetalingstabel

Klik for at se vinderkombinationer og udbetalinger.

Spilhistorik

Klik for at se din seneste spilhistorik.

Spilhistorikken er kun tilgængelig, når man spiller om penge.

Luk fuld skærm

Klik for at lukke funktionen fuld skærm.

Volatility Levels™

Vælg din foretrukne spillestil

Low volatility: Udbetalinger, du modtager i denne tilstand, forekommer hyppigere, men er oftest mindre. Dette niveau er perfekt til spillere, som foretrækker kortere spillesessioner.

Standard volatility: Denne tilstand er en blanding mellem lav og høj og egner sig til spillere, som gerne vil mærke spændingen ved store gevinster med en vis hyppighed.

High volatility: I denne tilstand kan du ramme STORE GEVINSTER, men de forekommer ikke så ofte som gevinster i lav tilstand. Høj er en fortræffelig tilstand for spillere, som ikke er bange for at tage en risiko for at vinde stort.

GAMBLEFUNKTION

• Gamblefunktionen giver chancen for at fordoble hver gevinst.

• Gamble-funktionen kan kun aktiveres med den aktuelle gevinstværdi under den igangværende spilsession.

• Efter at aktivere gamblefunktionen kan en spiller:

• tage gevinsten og afslutte gamblefunktionen,

• fortsætte med at spille gamblefunktionen ved at vælge en af de to symboler.

• Efter at have valgt et symbol udføres en trækning for at afgøre vindersymbolet.

• Hver trækning er uafhængig af den foregående og har samme sandsynlighed for at vinde.

• Spilleren kan afslutte gamblefunktionen efter hver runde.

• I tilfælde af tab mister spilleren gevinstværdien, som er anført i aktuel gevinsttæller, og føres tilbage til hovedspillet.

• Gamble-funktionen kan spilles i 7 runder i alt.

• Antallet af runder i Gamble-funktionen afhænger af den maksimale gevinst, der er tilgængelig i spillet.

• Gevinstværdien fra fordobling i den næste runde kan ikke være højere end: DKK 250,000

Aktuel gevinst – gevinstbeløb, som kan tages.

Fordobl til – gevinstbeløb efter et korrekt gæt.

YDERLIGERE INFORMATION

Følgende spillefunktioner og -indstillinger kan være underlagt vilkår og betingelser for spillesiden. For mere information om følgende se spillesidens hjemmeside:

• De anvendte procedurer til at håndtere uafsluttede spillerunder.
  • Tiden, hvorefter at inaktive spillesessioner automatisk slutter.

I tilfælde af fejl i spilhardwaren/softwaren vil alle påvirkede spilindsatser og udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede indsatser blive returneret.

Spil som ikke har afbrudte runder bliver enten rullet tilbage med indsatsen refunderet eller gennemført med tildeling af en gevinst. Spil som har afbrudte runder og ikke er gennemførte varer i 90 dage.

Hjælp version: 4.3.0.1

Seneste opdatering: 20-12-2023