Goblins and Gemstones

SPILLEREGLER

• Goblins & Gemstones er en 5-hjuls, 4-rækkers videospillemaskine og 1024 ways-betaler, indeholdende Scatter-Split, Parrede Hjul, Låste Symboler funktioner og Free-Spins Bonussen.
  • Teoretisk udbetaling er 96.30% og 97.09%, når HyperBonussen spilles.

Spilfunktioner

KOLLEKTION-SPINS FUNKTION

Der er 3 KOLLEKTIONSMÅLERE, der hver er associeret med en af de tre KOLLEKTION-symboler. For hvert KOLLEKTION-symbol, der forekommer på hjulene, er den respektive KOLLEKTIONSMÅLER forøget. Når 20 symboler af en given type er indsamlet, udløser spillet KOLLEKTION-SPINS funktionen associeret med måleren:

• 20 SCATTER SPLIT KOLLEKTION-symboler udløser 5 SCATTER SPLIT-funktion spins,
  • 20 PARREDE HJUL KOLLEKTION-symboler udløser 5 PARREDE HJUL-funktion spins,
  • 20 LÅST SYMBOL KOLLEKTION-symboler udløser 5 LÅST SYMBOL-funktion spins.

Efter funktionen slutter, er kollektionsmåleren nulstillet til 0. KOLLEKTIONMÅLER-fremgang er gemt adskilt for hver indsats.

SCATTER-SPLIT

• I løbet af SCATTER-SPLIT-funktionen er et symbol valgt ved begyndelsen af KOLLEKTION-SPINS eller FREE-SPINS BONUS, og dette symbol har to egenskaber:
  • Betalingskombinationer for dette symbol er evalueret for antallet af kolonner i enhver sekvens, hvorpå matchende symboler forekommer og ikke bare fra “venstre til højre”-kombinationer,
  • Symbolet er vist som et SPLIT-symbol, således at det forekommer med 2 eller 3 forekomster af symbolet i hver position. Hvis symbolet har 2 eller 3 forekomster i en position, så tæller den position som 2 eller 3 matches henholdsvis til symbolet i kolonnen, der tælles.

PARREDE HJUL

I løbet af PARREDE HJUL-funktionen, ved begyndelsen af KOLLEKTIONSPINS eller FREE-SPINS BONUS, er tilstødende kolonner valgt til at vise det samme arrangement af symboler over flere kolonner:

De valgte kolonner forbliver PARRET for varigheden af funktionen,

PARREDE HJUL kan forekomme i adskillige forskellige konfigurationer.

LÅSTE SYMBOLER

• I løbet af LÅSTE SYMBOLER-funktionen, ved begyndelsen af KOLLEKTION-SPINS eller FREE-SPINS BONUS er et symbol valgt, og dets tilfælde er placeret over valgte kolonner for varigheden af funktionen.
  • LÅSTE SYMBOLER tager del i vindende kombinationer, som forøger det potentielle antal af muligheder for at vinde.

FREE-SPINS BONUS

Når 3 BONUS-symboler forekommer i enhver position i løbet af hovedspillet, tildeles FREE-SPINS BONUSSEN. En spiller kan vælge en af følgende varianter for at begynde free-spins:

• SCATTER SPLIT-funktion - 10 iværksættende free-spins,
  • LÅSTE SYMBOLER-funktion - 8 iværksættende free-spins,
  • PARREDE HJUL-funktion - 7 iværksættende free-spins.

I løbet af free-spins, for hvert EKSTRA FREE-SPINS-symbol, som forekommer, er et ekstra free-spin tildelt.

WILD-SYMBOLER

WILD-symboler erstatter for alle andre symboler undtagen BONUS-, EKSTRA FREE-SPINS og KOLLEKTIONS-symboler.

HYPERBONUS

• Hvis en spiller vælger at spille en HYPERBONUS-indsats, tildeles en given FREE-SPINS BONUS-variant øjeblikkeligt med et antal af iværksættende spins i forhold til den valgte indsats.
  • For hver HYPERBONUS-mulighed er FREE-SPINS BONUS-varianten, indsatsmængden for muligheden og antallet iværksættende spins vist.
  • Efter et valg er truffet, spilles FREE-SPINS BONUS-varianten med det valgte antal af iværksættende spins og med den samme indsatsmultiplikator, der er er aktiv på brugerfladen på det tidspunkt, hvor valget er truffet. Hvis en spiller spiller HYPERBONUSSEN, er ingen af KOLLEKTIONSMÅLERNE nulstillet.

Spillelinjer betalinger

• For gevinstgivende linjer er gevinstkombinationer udbetalt for symboler forekommende i enhver position i sammenhængende kolonner fra venstre til højre, hvoraf det hjul længst til venstre er det begyndende. Kun den højeste matchende kombination for hvert symbol tildeles. Den totale udbetalingssum fra gevinstgivende linjer er summen af hvert forskelligt symbol, der har en gevinstkombination.
  • For ways-betalinger, for hvert symbol, er den højeste kombination betalt, og det er ways-betalingen på tværs af det største antal af matchende kolonner.
  • Gevinster for ways-betalinger af forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.
  • For Sprednings-betalinger, hvilke der er betalinger for symboler, der forekommer i enhver position, er højst en kombination betalt, og det er den kombination for det højeste matchende antal af symboler.
  • Sprednings-gevinster for forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.
  • Bonus symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3 i løbet af Basisspil.
  • EKSTRA SPINS symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3,4,5 i løbet af Free-Spins.
  • Akkumulation symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3 i løbet af Basisspil.
  • Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Basisspil.
  • Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Free-Spins.
  • Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Kollektion-Spins.
  • Ufuldendte spil vil blive automatisk opgjort efter 2 dage. Enhver gevinst, som resultatet af automatisk opgørelse, skal udbetales til spillerens konto.

Hvordan spiller man?

Videospillemaskiner er meget nemme at spille på. Bare følg følgende 3 skridt:

1. Vælg din totale indsats

2. Tryk på SPINSYMBOLSKNAPPEN

3. Tjek enhver gevinst i gevinstfeltet

Beskrivelse af spillets funktionalitet

Indsats

Den totale indsats er vist på den nederste del af skærmen. Det kan ændres ved at trykke/klikke på INDSATS-ikonet og vælge den foretrukne valgmulighed.

Spil

• Spillet er startet ved at trykke på på knappen med SPIL-symbolet. Du kan hurtigt stoppe spillet ved at klikke (for bærbar display) eller trykke (for trykaktiverede displays) hvor som helst på spilleskærmen.
  • At trykke på SPACE-knappen på et tastatur, har den samme funktion som at trykke på SPIN-knappen.

Gevinst

• Enhver samlet gevinst i en spillerunde vil blive vist i gevinstfeltet. Symboludbetalinger er vist i gevinstoversigten, og reflekterer den nuværende indsats konfiguration.
  • Gevinstoversigt
  • Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i GEVINSTOVERSIGTEN, som kan findes ved at bruge "i"-ikonet.

Automatisk spil

• Brugen af automatisk spil giver muligheden for at spille et antal spillerunder automatisk. Tryk automatisk spil og vælg et antal af spillerunder for at igangsætte automatisk spil. De resterende antal af spins er vist i "keypad".
  • Automatisk spil kan stoppes ved at trykke STOP-knappen. Indstillinger for automatisk spil tillader spilleren at sætte antallet af spil, total session tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse. Automatisk spil vil stoppe, når enhver af de valgte grænser er overskredet.
  • Hvis HJEM-symbolets knap er vist, vil den ved at trykke på den føre tilbage til spil-lobbyen.
  • På spildisplayet tilgå klientindstillinger ved at trykke på indstillingsikonet. I INDSTILLINGERNE, lydvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille lyde og musik. I INDSTILLINGERNE, musikvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille baggrundsmusik.
  • I INDSTILLINGERNE, gengivelse vil tage dig til spillehistorikken. I INDSTILLINGERNE, "i"-konet tilgår spillets gevinstoversigt.
  • "§"-symbolet åbner SPILLEREGLERNE.
  • Fejl i spillet annullerer alle udbetalinger.
  • I tilfælde af uoverensstemmelser eller tvister, skal den engelske version af Spilreglerne anses som den autoritative tekst. 44.1.0

Seneste opdatering: 11-12-2020