Das xBoot

Et 4 rækker højt Wild-symbol, der altid skubber til fuldt synligt. Hver skub øger en Wild-multiplikator med 1.

XNudge Wild kan kun lande på hjul 3 og 4 undtagen i SILENT HUNTER SPINS, hvor det kun kan lande på hjul 4.

Alle multiplikatorer føjes til hinanden, og gevinsten tildeles efter multiplikation med den samlede multiplikator.

xWAYS

xWays-symbolet kan kun lande på hjul 2 og 5.

Det afslører et tilfældigt, almindeligt symbol.

The size of the xWays symbol can range from 2-3 symbols.

Hvis mere end et xWays-symbol lander på hjulene, afslører alle xWays-symboler det samme symbol.

xBOMB WILD MULTIPLIER

Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus-symboler.

xBomb Wild eksploderer alle symboler, der ikke er en del af en vindende kombination undtagen Bonus og andre Wild-symboler.

Efter xBomb-eksplosionen falder de resterende symboler ned på hjulene, og nye symboler kollapser ind og fylder hjul-området igen.

xBomb øger gevinstmultiplikatoren med én inden næste kollaps.

xBomb-multiplikator under bonusudløser bliver overført til Silent Hunter Spins/Wolf Pack Spins.

BONUS

Bonus-symbolet kan lande på hjul 2-5.

Landing af 3 bonussymboler i hovedspillet udløser 8 SILENT HUNTER SPINS.

Landing af 4 Bonussymboler vil udløse 8 WOLF PACK SPINS.

SILENT HUNTER SPINS

Hjul 3 vokser til 8 positioner, og et nyt Periscope Wild-symbol kan lande på dette hjul.

Hvis der landes forbindelsessymboler på hjul 1 og 2 med en Periscope Wild på hjul 3, startes en torpedo-affyringssekvens. Et mål findes i periskopet, og en torpedo affyres. Hvis den rammer målet, vokser Periscope Wild hele vejen op til den øverste position på rullen og skubber ned til den nederste position, hvilket giver en gevinstmultiplikator for hver skub.

Hver gang torpedoen rammer sit mål, tildeles en klæbrig gevinstmultiplikator, som øger multiplikatoren med +1 for de resterende SILENT HUNTER SPINS. Hvis målet ikke rammes, behandles Periscope Wild som en enkelt Wild.

Hver gang et xBomb-symbol lander på hjulene, tildeles en klæbrig gevinstmultiplikator, som øger multiplikatoren med +1 for de resterende SILENT HUNTER SPINS.

Alle multiplikatorer lægges sammen, før gevinster beregnes.

Yderligere Bonussymboler, der tildeler +2 spins i bonustilstand.

WOLF PACK SPINS

Et torpedorør vises under hjulene 2-5, og Torpedo Wilds kan nu lande på disse hjul. Torpedo Wilds erstatter ethvert symbol undtagen bonussymboler.

På hjul 2 og 5 dropper Torpedo Wilds et +1 xWays-symbol i torpedoområdet, som aktiveres, når hele torpedoen er fyldt. Første gang en torpedo-del lander, tildeler den et +2 xWays-symbol.

På hjul 3 og 4 dropper Torpedo Wilds et +1 xWays-symbol i torpedoområdet, som aktiveres, når hele torpedoen er fyldt. Første gang en torpedo-del lander, tildeler den et +2 xWays-symbol.

Når alle torpedo-dele er udfyldt, starter torpedo-affyringssekvensen, og xWays-symboler afsløres bag torpedoen i størrelsen af de indsamlede dele på hvert hjul.

På hjul 2 og 5 omdannes de til et almindeligt symbol og opdeles i antallet af måder, der blev indsamlet fra torpedo-delene. På hjul 3 og 4 omdannes de til en Wild og deles i antallet af måder, der blev opsamlet fra torpedo-delene.

Torpedo xWays-symbolernes maksimale størrelse er 9.

Hver gang torpedoen affyres, tildeles en klæbrig gevinstmultiplikator, som øger multiplikatoren med +1 for de resterende WOLF PACK SPINS.

Hver gang et xBomb-symbol lander på hjulene, tildeles en klæbrig gevinstmultiplikator, som øger multiplikatoren med +1 for de resterende WOLF PACK SPINS. Hvis en xBomb lander på samme tid som en torpedo-del lander, vil den øge xWays-tilføjelsen til torpedoen med +1.

Alle multiplikatorer lægges sammen, før gevinster beregnes.

Yderligere Bonussymboler, der tildeler +2 spins i bonustilstand.

DAS GOLD DES ROTEN TEUFELS

Den maksimale udbetaling i spillet er 55.200 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter spillerunden og der tildeles 55.200 gange basisindsatsen.

OP TIL 75 712 GEVINSTMÅDER

GEVINST INGEN GEVINST

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre på tilstødende hjul. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Das xBoot er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- xNudge Wild

- xWays

- xBomb Wild Multiplier

- Silent Hunter Spins

- Wolf Pack Spins

• Det er et videoslot med 2-3-4-4-3-2 rækker og 6 hjul, der kan omdannes til et videoslot med 2-3-8-4-3-2 rækker eller et 2-4-5-5-4- 2 rækker i bonustilstande.
  • Det har i alt 15 symboler, og 4 af dem er forskellige typer af Wild-symboler.
  • Fra 576 måder op til 75712 gevinstmåder.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,03 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Silent Hunter Spins-funktionskøb er 96,57 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Wolf Pack Spins-funktionskøb er 96,56 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 55200 gange indsatsen (1:60000000 runder).
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 24-05-2023