Aztec Wilds

• Aztec Wilds er et 5-hjuls, 4 rækker videoslot med 1024 gevinstmåder med funktioner som indeholder Wild, Expanding Wilds, Sticky Wilds, gratis omdrejninger og gratis spins med trinvise multiplikatorer.
  • Du spiller med faste 50 mønter pr. spin og den samlede indsatsværdi vises på indsats-knappen.
  • For at ændre indsatsværdien skal du åbne indsatspanelet og vælge ved hjælp af pilene.
  • MAKS INDSATS indlæser den maksimale indsatsværdi.
  • MØNTER/KONTANTER skifter balancevisning og udbetalingsværdier fra KONTANTER til MØNTER; indsatsværdien vises altid i KONTANTER. Møntens værdi er: Indsatsværdi/50
  • Spin-knappen starter spillet med den aktuelle indsatsværdi.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til BETALINGSTABEL og antallet af gevinstmåder
  • En gevinst efter gevinstmåden er lig med værdien vist i BETALINGSTABEL ganget med antallet af symboler på hvert hjul
  • Wild symboler tæller samtidigt med alle symboler der ikke er Wild.
  • Gratis spins tildeles ved 4 eller flere successive gevinster fra omdrejninger.
  • Antallet af tildelte gratis spins afhænger af antallet af successive omdrejninger.
  • Under almindeligt spil kan Wild og udvidende Wild symboler vises på 2., 3., 4. og 5. hjul. Et klæbrigt Wild symbol kan vises på miderhjulet.
  • Trinvise multiplikatorer aktiveres under spillet for gratis spins.
  • Spilhistorik er ikke tilgængelig under SPILLER FOR SJOV.
  • Åben menuen AUTOPLAY for at justere runde tal og stopkriterier (klik på PLAY-knappen for at starte og til sidst STOP-knappen for at stoppe når som helst).
  • Spillet er underlagt en udbetalingsgrænse for indsatsen ganget 6.000 pr. spilrunde eller 300.000 mønter. Hvis udbetalingen af en eller anden grund overstiger dette beløb, reduceres udbetalingen i stedet til dette.

EXPANDING WILD SYMBOL under almindeligt spil

• Når et ekspanderende Wild symbol vises på den øverste position på et hvilket som helst hjul, udvides det og dækker hele hjulet.
  • Der kan vises mere end en ekspanderende Wild samtidigt på hjulene.
  • Ekspanderende Wild erstatter alle symboler der ikke er Wild og kan vises på alle andre hjul end det første.

Gratis spins

• Gratis spins tildeles ved successive Tumle gevinster.
  • 4 successive Tumle gevinster udløser 14 gratis spins og ingen ekstra start multiplikator.
  • 5 successive Tumle gevinster udløser 16 gratis spins og ingen ekstra start multiplikator.
  • 6 successive Tumle gevinster udløser 16 gratis spins og 3x start multiplikator.
  • 7 successive Tumle gevinster udløser 20 gratis spins og 3x start multiplikator.
  • 8+ successive Tumle gevinster udløser 20 gratis spins og 6x start multiplikator.

Lydside

• For at få adgang til lydindstillinger skal du klikke på Hamburger-menuknappen og derefter vælge højttaleren i menuen
  • Lydeffekter Slår lydeffekter til eller fra.
  • Baggrundsmusik. Slår baggrundsmusik til eller fra.

Spin indstillinger

• For at få adgang til spin indstillingerne skal du klikke på Hamburger-menuknappen og derefter vælge tandhjulet i menuen.
  • Tryk på mellemrum for spin Slår til eller fra for at kunne placere indsatser og spinne med mellemrumstasten. (Kun for fast computer)Vis hjælpeskærm ved indlæsning Slår introskærmen til eller fra.

Spilhistorik

• For at få adgang til spilhistorik, klik på Hamburger-menuknappen og derefter vælge stopuret i menuen.
  • Du kan gennemgå spilresultater fra ethvert af dine tidligere spil gennem denne nyttige grænseflade.
  • Hvis du gerne vil undersøge ethvert spilresultat, kan du vælge en hvilket som helst indsats fra dine sidste 100 spins og bore ind til hvert hjulresultat for at se et spin- eller omdrejningsresultat.

Indsatskontrol

• Du kan ændre din indsats ved at åbne for indsatskontrollen.
  • Pilene på hver side af din indsatsværdi giver dig mulighed for at ændre indsatsen
  • Knappen for maksimalt væddemål øger din indsats til den maksimalt tilladte værdi
  • Indstillingen for MØNTER og KONTANTER skifter mellem saldovisning og udbetalingsværdier; indsatsværdien vises altid som KONTANTER. Møntens værdi er: Indsatsværdi/20.

Avancerede indstillinger for automatisk spil

• For at indstille avancerede indstillinger for automatisk spil klikkes på symbolet AUTOPLAY.
  • På enhver gevinst Stopper aotomatisk spil, når du vinder en runde.
  • Til enkelt gevinst fra Stopper automatisk spil, når det beløb, du vinder, overstiger eller svarer til det angivne beløb.
  • Hvis kontanter stiger med Stopper automatisk spil, hvis kontanter stiger med det angivne beløb.
  • Hvis kontanter falder med Stopper automatisk spil, hvis kontanter falder med det angivne beløb.
  • Når du går ind i en funktion Stopper automatisk spil når en spilfunktion udløses.
  • Bemærk: Hvis du afbrydes under spillet, vender alle indstillinger for automatisk spil tilbage til standard, når spillet genindlæses.
  • Bemærk: Nogle indstillinger for automatisk spil er obligatoriske i nogle jurisdiktioner og kan ikke deaktiveres.

Retur til spiller

• Retur til spiller for det normale spil er 96.00%

Yderligere information

• Følgende spilfunktioner og indstillinger kan være underlagt vilkår og betingelser for hjemmesiden. For mere information om det følgende henvises til spilhjemmesiden:
  • Procedurer, der anvendes til styring af ufærdige spilrunder.
  • Den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk afslutter
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spilindsatser og udbetalinger, og alle berørte væddemål refunderes.
  • Sidst opdateret 17/09/2021
  • V 1.17.13.1

Seneste opdatering: 30-10-2022