Treasure Vault

Generelle regler

er et 5 gange 4 30 spillemaskinespil med Cash Collect, Free Spins med Minor Elimination og Major Upgrade.
Dette spil har et fastlagt antal af 30 udbetalingslinjer. Du kan ikke ændre antallet af aktive udbetalingslinjer.
Ændring af satsbeløbet ændrer automatisk gevinststørrelserne, der vises i gevinsttabellen. Disse gevinststørrelser vises i din valgte valuta.
Du vinder, når der kommer ens symboler ved siden af hinanden på en aktiv gevinstlinje fra venstre mod højre (se gevinsttabellen for flere detaljer).
Kun den højeste gevinst på en aktiv gevinstlinje vil blive udbetalt.
Hvis du havde mere end en gevinst på et enkelt træk, vil det samlede beløb fra dine gevinster blive lagt sammen og vist i gevinstfeltet samt tilføjet til din saldo.

INDSTILLINGER FOR AUTOSPIL

Vælg det antal ture, der skal spilles i Autospil.
Tryk på “SPIL” for at starte Autospil-funktionen.
Du kan altid stoppe Autospil manuelt ved at trykke på spilknappen.

GENERELLE INDSTILLINGER

Aktivér “AUTOMATISK JUSTERING AF INDSATSSTØRRELSE” for automatisk at ændre din indsatsstørrelse til den højest mulige indsatsværdi, i tilfælde af at den aktuelle indsatsværdi overstiger din saldo.
Aktivér “VENSTREHÅNDSTILSTAND”, såfremt du er venstrehåndet.
Aktivér “BRUG MELLEMRUMSTASTEN” for at kunne starte en tur ved at trykke på mellemrumstasten.
Vælg "SPROG" for at skifte sprog i spillets brugergrænseflade.

PENGEINDSAMLING

Når værdisymboler lander på hjulene i hovedspillet, er symbolet Collect på hjul 5 nødvendigt for at vinde de viste værdier.
Værdisymboler kan vises på hjul 1, 2, 3 og 4 i hovedspillet.
Afhængigt af valutaen vil disse værdisymboler enten vise monetære værdier eller multiplikatorværdier i forhold til indsatsbeløbet.
De mulige værdier for værdisymbolerne er som følger: 1x, 2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x, 18x, 20x, 25x, 30x, 35x, 40x, 45x, 50x indsatsstørrelsen.
Free Spins
3 Scatter-symboler som lander på hjulene 1, 3 og 5, udløser 12 Free Spins.
I Free Spins udløser 3 Scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 yderligere 6 Free Spins.

MINOR ELIMINATION

Når små symboler udløser gevinst i Free Spins, bliver de fjernet fra hjulene i de resterende Free Spins og udløser kaskadefelter i den aktuelle tur.
Når Wild symboler danner en sejr med mindre symboler i Free Spins, de også udløse cascading fliser til at spin.
MAJOR UPGRADE
I løbet af Free Spins, Store symboler i gevinstgivende kombinationer opgraderes til gyldne versioner, som giver det dobbelte af den normale værdi.
Den almindelige udgave af dette symbol vises ikke i de resterende Free Spins.

VILKÅR OG BETINGELSER

Efter 10 minutters inaktivitet vil spillet automatisk afslutte din session. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dig. Bare genstart spillet, så kan du fortsætte, hvor du slap.
Hvis du bliver frakoblet spillet, eller der sker en funktionsfejl, og du genstarter spillet, vil din saldo blive genindstillet til det beløb, du havde inden afbrydelsen.
I tilfælde af en uenighed, eller hvis saldoen ikke er vendt tilbage din det seneste beløb efter et vist antal dage, vil problemet blive løst ved hjælp af kommunikation med operatørens tekniske supportteam.
I tilfælde af en defekt bliver alle berørte spilsatser og udbetalinger anset for ugyldige, og alle berørte satser bliver refunderet.
Den teoretiske udbetalingsprocent til spilleren er 95.1 %.

Seneste opdatering: 12-01-2024