Dr. Toonz

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

DR. TOONZ er en videospillemaskine med 6 hjul og MULTIPLIERS op til x64 under FREE SPINS!

Vinderkombinationer fjernes. Nye symboler vises for igen at udfylde de tomme positioner og potentielt danne nye gevinster. Processen gentages, hvis der hele tiden oprettes nye gevinster. Kun den højeste vinderkombination pr. symbol udbetales.

QUANTUMETER starter ved 0 til 2 opladninger på hvert spin i basisspillet. Hver vindende kaskade oplader den med 1, op til 3 opladninger i alt! Et fuldt opladet QUANTUMETER aktiveres, når alle vinderkombinationer er samlet. QUANTUMETER kan oplades en gang pr. spin eller FREE SPIN.

Hver opladningsfunktion oplades med en unik farve. Der vælges en tilfældig farve ved hvert spin eller FREE SPIN. QUANTUM WILDS (blå): Tilføjer 2 til 6 WILDS. METAMORPHOSIS (gul): Omdanner 5 til 8 symboler til et andet symbol. WILDS og SCATTERS er udelukket! DISINTEGRATION (rød): Fjerner alle enøjede symboler. Tilføjer 2 WILDS til hjulene!

3, 4, 5 eller 6 SCATTER-symboler tildeler henholdsvis 10, 15, 20 eller 25 FREE SPINS. QUANTUMETER starter med 1 eller 2 opladninger på hvert FREE SPIN. Denne funktion kan ikke udløses igen.

1 eller flere hjul på hvert FREE SPIN vælges til at have en x2 MULTIPLIER, der fordobler gevinstbeløbet på det pågældende hjul. Op til 6 MULTIPLIERS kan aktiveres, og gevinstbeløbet kan multipliceres op til x64.

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

RTP:96.25%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.

Seneste opdatering: 08-09-2021