Monopoly Bring the House Down

Spilhjælp

Spilintroduktion

• Monopoly Bring The House Down er et spil med fem hjul og 40 gevinstlinjer, som er tilgængelige på alle indsatser.
  • Jokere drejer ind over hjulene for at give øgede gevinster.
  • 3 eller flere scatter-symboler tildeler frispins

Hot-zoner

• I hvert spil drejer hot-zone-jokermønstre selvstændigt i tillæg til hjulene.
  • Hvis en hot zone lander på et scatter-symbol, bliver det til et kombineret joker-scatter-symbol.

Funktionen Chancekort

• Vælg 1 af 3 chance-kort, for at afsløre en hot zone.
  • Hot zonen placeres i en tilfældig hjulposition, hvorefter der tildeles gevinster.

Bonusvælger

• Et tilfældigt Hot Zone-mønster droppes på hjulene
  • Spilleren har 3 sekunder til at acceptere, ellers droppes en anden.

Bonus Drop

• Bonus-drop er en ekstra chance, hvis Hot Zone falder udenfor hjulvinduet
  • Mønstret dropper ind før der tildeles gevinster.

Big Bet

• Et Big Bet-spil består indledende af 5 sammenkædede spin af hjulene. (Der kan vindes yderligere Big Bet-Spins fra Samfundskassekortene)
  • Der uddeles op til 4 Samfundskassekort før spillet starter. Disse tildeler et antal forskellige bonusser, som kan anvendes i spillet.
  • Kortene tildeler et antal forskellige bonusser, som kan anvendes i Big Bet-spins.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".

Sådan spilles du

Vælg din indsats -

• Juster din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller mindske din indsats størrelse pr. 2 rækker.
  • Tryk på SPIN for at starte spillet.

Gevinstrækker

• Spillet indeholder 40 gevinstrækker.
  • Alle rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
  • Alle Big Bet-rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som kontante beløb.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".

Seneste opdatering: 19-02-2019