Super Money World

Om Super Money World

Super Money World er en fem-hjuls spillemaskine med udbetaling på alle gevinstveje samt:

• Almindelige symboler l Wild symbol
  • Multiplikator-wilds l Gratis Spil funktion l Ekspanderende hjul l Modifikatorer på hjulene l Bonusindsats

Autospil

Autospil gør dig i stand til automatisk at spille et bestemt antal spil uden at interagere med spillet.

• Autospil spiller med den sidste værdi, du valgte, så du skal vælge en indsats, før du starter Autospil. l Det antal spil, der er tilbage i din Autospilsession, vises i spillet.
  • Under autospil kan du klikke på de 2 trekanter på Spil knappen for at springe

animationerne over på spillet.

• Autospil stopper automatisk, hvis en funktion udløses, det valgte antal spil er spillet færdig, eller saldoen er mindre end den totale indsats pr. spil.

Se venligst opdeling af autospil indstillinger nedenfor:

Autospil indstillinger

Antal spil

Sæt antallet af spil, du ønsker at spille.

Tabsgrænse

Sæt en grænse for det maksimale tab for at stoppe Autospil.

Enkelt gevinstgrænse

Sæt en grænse for den maksimale gevinst, du ønsker at vinde i et enkelt spil for at stoppe Autospil.

Start Autospil

1. Vælg den indsats, du ønsker at spille, og klik på Autospil
  2. Vælg dine Autospil indstillinger - antal spil, tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse.
  3. Klik Spil for at starte Autospil
  4. Klik Stop for at stoppe Autospil. Det ændrer ikke resultatet af spillet, at du klikker på denne knap.

Nogle indstillinger (hurtige spins, Turbo) er muligvis ikke tilgængelige baseret på spil og/eller land.

Spilkontroller

Total indsats

Viser din igangværende indsats pr. spil. Klik pilene (op eller ned) for at ændre indsatsen, eller klik på beløbet for at vælge indsatsen manuelt.

Saldo boks

Viser din saldo.

Gevinst boks

Viser din gevinst efter et spil med gevinst samt gevinstlinjer.

Sidste

Gevinst boks

Viser din sidste gevinst.

Spil knap

Starter spillet.

Stop knap

Viser resultatet af dit spil hurtigere. Dette ændrer ikke resultatet af spillet.

Autospil knap

Åbner Autospil-menuen, der giver dig mulighed for at sætte dine indstillinger og bruge Autospil-funktioner.

Indstillinger knap

Gør det muligt at justere indstillingerne i spillet (lydstyrke, Musik, Turbospil).

Menu knap

Åbner spilinformation om betalingslinjer, udbetalinger, specialfunktioner og spilleregler.

Spilindstillinger

Du kan ændre dine indstillinger for spil og lyd.

1. Vælg de ønskede indstillinger.
  2. Luk vinduet for at returnere til spillet.

Tilgængelige indstillinger:

Lydstyrke

Indstil lydstyrken i spillet eller sluk helt for den.

Lydeffekter

Indstil styrken for lydeffekter i spillet eller sluk helt for dem.

Musik

Indstil styrken for musik i spillet eller sluk helt for den.

Turbo

Indstil hastigheden for hjulene. Dette ændrer ikke resultatet af spillene.

Nogle indstillinger (hurtige spins, Turbo) er muligvis ikke tilgængelige baseret på spil og/eller land.

Spilleregler

Generelt l Klik på Total Indsats eller brug pilene på siden af boksen for at hæve eller sænke indsats pr. spil.

• Bonusindsats er valgfri, og øger den samlede indsats med 50 %, når den aktiveres.
  • Når bonusindsatsen er aktiveret, vises 2 ekstra symboler på hjul 5. Én i toppen og én i bunden.
  • De ekstra synlige symboler bidrager ikke til gevinstveje. Bonussymbolerne, der vises på den ekstra plads, bidrager udelukkende til spillet ved at øge chancen for at udløse gratis spil. l Alle udbetalingstabeller viser de gevinster, der vindes for hver kombination.
  • Kun én regulær gevinstkombination udbetales per gevinstvej, og du vil altid få

udbetalt den, der har den højeste gevinst.

• Hvis du har en gevinstkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke

har en gevinstkombination er spillet slut, og du kan spille igen.

• Klik på de 2 trekanter på Spil knappen under automatisk afspilning, for at springe over eventuelle animationer på det spil.
  • Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil. l Fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Almindelige symboler l Matchende symboler skal være på tilstødende hjul for at danne en gevinstvej. l Gevinstkombinationer beregnes fra venstre mod højre.

Wild symbol

Dette symbol kan erstatte andre symboler, undtagen bonussymbolet, i gevinstkombinationer. l Wild-symboler er til stede på hjul 2 til 5.

Modifikatorer på hjulene l Disse findes kun i grundspillet, med eller uden bonusindsats aktiveret. l Grisen vil gennem hele spillet tilfældigt kunne blive fyldt med penge og eksplodere.

• Spilleren vil skulle vælge en af tre badges, der afslører en tilfældig modifikator l Pengesommerfugle-wilds l Giver 3 til 6 tilfældige wilds, som er placeret på hjul 2 til 4. l Højst 3 wilds kan placeres på et hjul.
  • Pengepapirflyvere l Før hjulene drejer, flyver 2 til 4 papirflyvere ind på hjulene og lander mellem 4 symboler. l Hver flyver tildeler et 2x2-symbol placeret det sted, hvor den landede.
  • Alle fly tildeler samme symbol. Disse kan overlappe, men de vil aldrig være på

samme position. l Pengetræer l Før hjulene lander, vokser mystiske pengetræer op fra bunden af hjulene. l Disse kan tilfældigt dække 3 til 5 hjul og vokse til en højde af op til 4 symboler.

• Hjulene stopper, når træerne stopper med at vokse. l Alle mystiske symboler afslører et af fire symboler - Yacht, Bil, Ur eller Champagne.

High Rollercoaster l Du kan købe et hurtigt spil med et bestemt antal trin, hvor hvert trin repræsenterer et spil i grundspillet. l Det fulde beløb fratrækkes saldoen før funktionen startes.

• Ingen hjul er synlige under hurtigt spil. Ændringerne i saldoen vises af en tur i rutsjebanen.
  • Fortsæt med at køre op i rutsjebanen for trin uden gevinster. Gevinster vises på

spændende nedadgående fald under turen.

• Modifikationer på hjulene i grundspillet spilles automatisk og tilfældigt, og de

respektive resultater vises på rutsjebanens spor.

• Hvis gratis spil udløses under rutsjebaneturen, vil den blive sat på pause, de gratis spil spilles som normalt på hjulene og rutsjebaneturen fortsætter.
  • Resultaterne er endelige og efter at have afsluttet det valgte antal trin, kan spilleren genstarte funktionen eller returnere til grundspillet. l Sporet genereres automatisk baseret på spillets resultater.

Beløbet af samlet indsats pr. spil anvendes som grænse for sporet, for at ændre dets retning. l Når gevinsten overstiger 1x den samlede indsats, vil sporet gå nedad.

• På samme måde, vil ethvert beløb på mere end 1x den samlede indsats som tabes, få sporet til at gå opad.
  • Eftersom det kan tage flere trin at nå grænsen for hvornår sporet skifter, kan der være

flade sektioner mellem disse ændringer.

Gratis Spil funktion

• Bonussymboler er kun til stede i grundspillet, og lander man 3 af dem, udløser det gratis spil. l Bonussymbolerne kommer kun frem på hjulene 1, 3 og 5. l 8 gratis spil tildeles, genudløsning er ikke mulig. l Guldmønt-symboler føjes til hjulene under gratis spil. l Gratis spil starter i et 5x4-gitter, hvor der er låst for ekstra rækker. l Hver guldmønt, der lander, låser op for en ekstra række på det respektive hjul.
  • Under gratis spil kan hjulene udvides ved at åbne symbolerne, og de kan vokse op til 8 symboler, hvilket giver 32.768 udbetalingsmåder. l Hvis alle rækker låses op på et hjul, giver det 2 ekstra gratis spil.
  • Hvis alle 5 hjul låses helt op, tildeles yderligere 2 gratis spil. Der tilføjes desuden et

sjette hjul med en enkelt x2 wild, der fordobler alle 5-ens gevinster.

• Alle mønter, der lander under gratis spil, indsamles og kan give ekstra udbetalinger af

visse beløb op til maksimumværdi, som opnås ved 55 mønter:

• 6 mønter - grundindsats x5 l 12 mønter - grundindsats x10 l 25 mønter - grundindsats x15 l 55 mønter - hjul 5 fyldes med x2 multiplikator-wilds, og der tildeles yderligere 4 spil l Grundindsatsen er den samlede indsats uden bonusindsatsen.
  • Hvis den samlede gevinst er under 20x grundindsatsen, når de gratis spil slutter, kan

spilleren give afkald på gevinsten og spille de gratis spil igen.

• Gevinsterne fjernes derefter, og der tildeles en ekstra omgang gratis spil. Dette

tilbydes kun i den første runde af gratis spil.

• Værdien af den sidste grundindsats, du anvendte i spillet, bruges som indsats i de gratis spil.

Gevinster indsamles automatisk under denne funktion. l Hvis gratis spil udløses, mens bonusindsats er i spil:

• Inden de gratis spil starter kan hvert bonussymbol tilfældigt tildele op til 3 sølvmønter eller en guldmønt.
  • Guldmønterne vil låse op for et symbol på det respektive hjul, før de gratis spil starter, og indgår i møntsamlingsbjælken. l Sølvmønter bidrager kun til møntsamlingsbjælken. l Under de gratis spil er der kun guldmønter på hjulene.
  • Hvis den samlede gevinst er under 20x basisindsatsen ved slutningen af de gratis

spil, fjernes gevinsten, hvorefter der tildeles en ny omgang gratis spil.

• Hvert omspil tildeler et nyt sæt ekstra mønter i form af bonussymboler, inden de gratis spil starter.
  • Dette fortsætter, indtil der gennemføres en runde gratis spil med en gevinst på over 20x basisindsatsen.

Teoretisk Tilbagebetalingsprocent

Teoretisk Tilbagebetalingsprocent (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den totale indsats fra spillere i et specifikt spil, der bliver udbetalt som gevinster over tid. RTP er fast og ændres ikke.

RTP afhænger af niveauet for gratis spins:

Dette spil har en optimt RTP på 94,16% med bonusindsats og optimt RTP på 94,11% uden bonusindsats.

Seneste opdatering: 31-03-2023