Gritty Kitty

Nøglefunktioner

1

Spilbeskrivelse

Gritty Kitty er en spillemaskine med 6 hjul og 4 rækker med spinnende hjul og nedfaldende symboler. Hjulene kan udvides til op til 8 rækker. Gritty Kitty har Nitro Reels, store symboler, to bonusspil og et opladet Feature Reel.

Spillets Feature Reel er op til 3 rækker, der giver endnu flere funktioner og store symboler.

Free spins-bonusspillet udløses, hvis 3 eller flere bonussymboler lander på hjulene.

Assassin Spins er et møntspil, der bliver udløst, hvis Assassin-symbolet på 6 x 3 felter dækker spillets Feature Reel.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.
2

Udbetalingslinjer

Gritty Kitty begynder med 4.096 måder at vinde på, og når hele gitteret er låst op er der 262.144 måder at vinde. RTP er den samme under hele spillet, og RTP er defineret i spillereglerne
3
4
5
6

Særlige symboler

7

Spilfunktioner

8
9
10

Bonusspil

3 eller flere bonussymboler udløser bonusspillet med free spins. Spilleren får op til 14 free spins. Nitro Reels bliver under free spins, så du får endnu større vinderchancer.

Knapforklaringer

11

Spilleregler

Gritty Kitty er en spillemaskine med 6 hjul og 4 rækker med spinnende hjul og nedfaldende symboler, der kan udvides til op til 8 rækker, et opladeligt Feature Reel og op til 262.144 måder at vinde på.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre til højre på tilstødende hjul. Der må ikke være huller mellem hjulene. Kun den længste udbetalingslinje pr. aktiv udbetalingslinje udbetales. Møntsymboler udbetales sammen med andre symbolgevinster.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Spillet spilles i tre tilstande; normaltilstand, bonustilstand med free spins og en møntbonustilstand med free spins.

Wild-symboler erstatter alle betalende symboler. En vinderkombination kun med wild-symboler udbetales som symbolet med højest gevinst.

Spillets Feature Reel øverst på spillets hovedgitter består af 3 rækker og 6 hjul med funktionssymboler, tomme symboler og tomme celler.

Funktionssymboler bliver aktiveret, når de falder ned på hovedgitteret.

En spilrunde starter i normaltilstanden, hvor nye symboler spinner på hovedgitteret og nye funktionssymboler glider ind fra højre på spillets Feature Reel.

Hver gevinstgivende kombination på hovedgitteret bliver udbetalt, og symbolerne med undtagelse af Nitro Reels bliver fjernet fra gitteret.

Tyngdekraften er i effekt. Hver kolonne inkluderet i en gevinst udvides med 1 række. Symboler i spillets Feature Reel over tomme celler falder ned i hovedgitteret fulgt af nye symboler, der fylder hovedgitteret.

Spillets Feature Reel bliver genfyldt fra højre og skubber alle symboler til venstre. Alle nye gevinstgivende kombinationer gentager cyklussen.

Et Nitro Reel dækker altid to symbolpositioner og indeholder 4, 6, 8, 10 eller 12 identiske 1 x 1 udbetalingssymboler. Et stort Nitro Reel dækker altid seks symbolpositioner og indeholder 2, 3, 4, 5 eller 6 identiske 2 x 2 udbetalingssymboler.

Nitro Upgrade-funktionen opgraderer antallet af symboler på Nitro Reels. Nitro Upgrade-funktionen påvirker Nitro Reels på samme og tilstødende hjul. Hvis der ikke er nogen Nitro Reels i syne, venter funktionen, indtil der enten dukker et Nitro Reel op, eller spilrunden slutter.

Nitro Match-funktionen erstatter alle symboler i Nitro Reels med et matchende gevinstgivende symbol, der bliver vilkårligt udvalgt. Nitro Match-funktionen påvirker Nitro Reels på det samme og tilstødende hjul som Nitro Match-symbolet. Hvis der ikke er nogen Nitro Reels i syne, venter funktionen, indtil der enten dukker et Nitro Reel op, eller spilrunden slutter.

Nitro Wild-funktionen erstatter alle symboler på Nitro Reels med wild- symboler. Nitro Wild-funktionen påvirker Nitro Reels på det samme og tilstødende hjul som Nitro Wild-symbolet. Hvis der ikke er nogen Nitro Reels i syne, venter funktionen, indtil der enten dukker et Nitro Reel op, eller spilrunden slutter.

TNT-symbolet fjerner alle gevinstgivende symboler på samme og tilstødende hjul. TNT-symbolet aktiveres, når der ikke dukker flere gevinstgivende kombinationer op.

hjul til de maksimale 8 rækker.

Udbetalingssymboler og wild-symboler kan dukke op som store symboler på 2 x 2 eller 3 x 3 felter.

Store symboler udbetaler det samme som normale 1 x 1-symboler. Det vil sige et stort symbol på 2 x 2 er 4 normale symboler, og et symbol på 3 x 3 er 9 normale symboler.

Hvis store symboler ikke kan falde helt ned fra spillets Feature Reel, vil de enten knuse 1 x 1-symboler på hovedgitteret eller dele sig op i 1 x 1- symboler på spillets Feature Reel og falde delvist ned.

Hvis et stort symbol ender med at have tomme celler under sig, fylder det de tomme celler med 1x1-symboler af samme type som sig selv.

Den øjeblikkelige møntgevinst udløses, når et møntsymbol dækker hele spillets Feature Reel (6 x 3 felter).

Assassin Spins udløses, når Assassin-symbolet dækker hele spillets Feature Reel (6 x 3 felter). Assassin Spins spilles kun med møntsymboler, Nitro Reels, TNT-symboler og blokeringer.

3 Assassin Spins tildeles. Hvis et eller flere møntsymboler eller Nitro Reel lander på hjulene under Assassin Spins, stilles spin-tælleren til 3 igen.

Alle mønter forbliver under Assassin Spins. Den samlede værdi af alle indsamlede mønter på spillets gitter ganget med det valgte indsatsniveau bliver udbetalt, når Assassin Spins slutter.

Golden Collector-symbolet indsamler værdien fra alle mønter på det samme gitter.

3 eller flere bonussymboler udløser bonusspillet med free spins. Alle Nitro Reels er sticky under free spins.

• bonussymboler: 8 free spins
  • bonussymboler: 10 free spins
  • bonussymboler: 12 free spins
  • bonussymboler: 14 free spins

Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden genudløser ekstra free spins. Antallet af ekstra free spins bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet først bliver udløst.

Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.

Den maksimale, samlede gevinst i en spilrunde er begrænset til 25 000x den valgte indsats.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 94,0 %.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

12

X-iter-knapforklaringer

13

X-iter-regler

X-iter-funktionen lader dig købe dig ind i forskellige spiltyper.

SUPER ASSASSIN SPINS:

Køb en spilrunde, der udløser Assassin Spins med maks. antal rækker. Prisen er 500x den valgte indsats.

BONUS:

Køb en spilrunde, der udløser bonusspillet. Prisen er 100x den valgte indsats.

: NITROFEST:

Køb en spilrunde med et garanteret Nitro Reel i hovedgitteret og på spillets Feature Reel. Prisen er 25x den valgte indsats.

BIG BLOCKS:

Køb en spilrunde med et garanteret stort symbol i hovedgitteret og på spillets Feature Reel. Prisen er 10x indsatsen.

BONUSJAGT:

Køb en spilrunde med mere end tredobbelt chance for at udløse bonusspillet. Prisen er 3x den valgte indsats.

Du køber en X-iter-funktion ved at trykke på X-iter-knappen, derpå vælge en X-iter-tilstand, hvor prisen vises i spillerens valuta, og så trykke på Spin- knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 94,0 %. Minimumprisen for X-iter er 6,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr. Alle spilleregler gælder for X-iter-tilstand.

Seneste opdatering: 06-02-2024