Deep Descent

Spilleregler

• “Deep Descent” er en spillemaskine med 5 hjul og op til 5 rækker, med 3125 gevinstmuligheder.
  • En gevinst skabes af matchende symboler, uanset deres vertikale position, fra venstre mod højre, startende fra hjulet længst til venstre.
  • Kun den længste af de matchende kombinationer for hvert symbol udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til udbetalingstabellen.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager multiplikativt til gevinsterne.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Wild-symboler findes på hjul 2 og 4. Når alle rækker er åbnet, vil symbolerne også være på hjul 3.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene.
  • Ved begyndelsen af hver runde, vil et af de lavt betalende symboler blive valgt tilfældigt som kollektionssymbolet. Hver gang dette symbol er del af en vindende kombination, vil antallet af symboler i denne gevinst blive tilføjet til kollektionsmåleren. Wild-symboler der bidrager til disse gevinster er ikke inkluderet.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 95.00%.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Deep Descent - Respin Spilleregler

• Hver spillerunde starter med 5 kolonner og 3 rækker.
  • Ved at få et wild-symbol vil det udløse respins. Så længe mindst et wild-symbol er synligt på spilleområdet, vil respins fortsætte.
  • Ved at få et wild-symbol vil det vise et nummer mellem 2 og 5 øverst på wild-symbolet. Ved starten af hvert spil vil dette nummer falde med en. Wild-symbolet fastlåses i dets position, indtil nummeret er 0.
  • Kollektionsmåleren forbliver under respins, og bliver kun nulstillet ved starten af en spillerunde.
  • Ved at nå mindst 7 på kollektionsmåleren, vil det åbne for en fjerde række under de eksisterende, med et wild-symbol med nummeret 4, som placeres i den nye række på hjul 3.
  • Ved at nå mindst 21 på kollektionsmåleren, vil det åbne for en femte række under de eksisterende, med et wild-symbol med nummeret 5, som placeres i den nye række på hjul 3.
  • Respins kan udløses uden at få et wild-symbol i basisspillet, i tilfælde af at 7 eller flere kollektionssymboler er inkluderet i en gevinst. I det tilfælde vil spilleren gå direkte til det andet respins-niveau, hvor fire rækker er åbne med et wild-symbol i den nederste række.
  • Når et spil slutter uden wild-symboler på spilleområdet, og der ikke åbnes en ny række, vil respins slutte.

Sådan spiller man

Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.

For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.

Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Seneste opdatering: 02-08-2021