Treasure Hunt

Ohøj, søulk! Snup dit skattekort og sæt sejl! Treasure Hunt er et 5-hjulet spil med Omringende Wilds, som forvandler Piratskib-symbolet og tilstødende symboler til Wild, og med op til 100 gratis spins i Gratis Spin-bonussen.

Sådan spiller du

Treasure Hunt har 30 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 30 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

For at ændre indsatsen:

Vælg den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (–) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på SAMLET INDSATS for at åbne indsatsvalgmenuen.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins ved den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospins, tabsgrænse og den (valgfrie) enkelte gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst-/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Omringende Wilds-funktion

I grundspillet udløses den Omringende Wilds-funktion, når Piratskib-symbolet forekommer hvor som helst på hjulene. Piratskib-symbolet forvandler sig selv og alle tilstødende symboler til Wild-symboler, hvis forvandlingen vil resultere i en gevinst. Hvis Bonus-symbolet forekommer bag ved et Wild-symbol, fungerer det både som et Wild-symbol og som et Bonus-symbol.

Under Gratis Spin-bonussen bliver Piratskib-symbolet orange, og den Omringende Wilds-funktion fungerer på samme måde som i grundspillet.

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Bonus-symboler.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 eller flere Bonus Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene.

Antal Bonussymboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

20

5

100

Hjulene under Gratis Spin-bonussen er rigere end hjulene i grundspillet.

Gratis Spin-bonussen genudløses, når 3 eller flere Bonus Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene.

Antal Bonussymboler

Ekstra Gratis Spins tildelt

3

10

4

20

5

100

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 600 gratis spins per bonusrunde.

De hjul, der anvendes under Gratis Spin-bonussen, er forskellige fra hjulene i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi og samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Indstillinger

Lyd

• Slå spil lyde on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.

Kun den største gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst udbetales pr. Scatter-symbol. Sammenfaldende scatter-gevinster fra forskellige Scatter-symboler lægges sammen. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symboler fremkommer kun under Omringende Wilds-funktionen. Wild-symbolet forekommer på hjul 1 til 5 i grundspillet og Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus Scatter-symboler i grundspillet og Gratis Spin-bonussen.

Gevinster forevises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

RTP:-94.00%

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, indsatsstørrelse, saldostørrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst i et spin, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spins fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktisk tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom

© 2022 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Sidst opdateret 3. dec 2021

Seneste opdatering: 09-06-2022