Dream Diver

Spilleregler

1. Dream Diver er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og 178 forbundne
  2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver
  3. Hver indsats er 100 mønter.
  4. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen
  5. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles
  6. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter
  7. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i
  8. Dream Diver spilles i to spiltyper: normaltilstanden og bonustilstanden med et Pick ´n´ Click-bonusspil.
  9. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Pick Me-symbolet og Stacked Wild-symbolet.
  10. Stacked Wild-symbolet er et 4x1 højt wild-symbol, der optræder på hjul 2, 3 og 4, og som erstatter ethvert symbol undtagen Pick Me-symbolet. Hvis der lander et eller flere Stacked Wild-symboler, udløses Stacked Wilds-respin-funktionen.
  11. Alle Stacked Wild-symboler skubbes ind, så de dækker hele hjulet, og tildeler et respin i Stacked Wilds-respin-funktionen. Kun et respin tildeles, uafhængigt af antallet af Stacked Wild-symboler, der optræder i samme
  12. Yderligere Stacked Wilds, der optræder i et igangværende Stacked Wilds-respin, tildeler yderligere respin. Alle Stacked Wild-symboler forbliver sticky, så længe respin
  13. 3 Pick Me-symboler, der optræder på hjul 2, 3 og 4, udløser Pick Me-funktionen. Når den udløses, skal spilleren trykke på et af 3 Pick Me-symboler, der enten giver en forudbestemt, øjeblikkelig, monetær gevinst eller udløser
  14. Bonusspillet består af 6 niveauer, hvoraf 5 er Pick ´n´ Click og et er det sidste niveau med et lykkehjul med
  15. Potentielle gevinster i det spin, der udløser bonusspillet, medbringes i
  1. Pick ´n´ Click-genstande i bonusspillet gemmer på en af følgende gevinster:
  • en monetær gevinst, der føjes til bonusspillets
  • en multiplikator, der distribueres over hele niveauet og de resterende Distributionen starter på niveau 5 og fortsætter nedefter.
  • et vækkeur, der afslutter
  • et hjerte, der giver ekstra liv ved at afbryde vækkeuret, så spilleren kan blive i
  • en pil, der fører spilleren videre til næste
  1. Den samlede multiplikator bliver brugt på indkasseringen fra bonusspillet, når bonusspillet
  2. Dream Wheel har to visere, der spinner hver for Spilleren trykker på Stop, og uret stopper ved et forudbestemt resultat.Hver viser giver en multiplikator, der føjes til den samlede multiplikator.
  3. Størrelsen på sektorerne på Dream Wheel er ikke repræsentativ for sandsynligheden for at stoppe viserne i hver
  4. Pick ´n´ Click-genstande i bonusspillet er måske placeret anderledes i
  5. Bonusspillet kan ikke genudløses i
  6. Bonustilstanden slutter, når alle hjerter er brugt og spilleren afslører vækkeuret, når det sidste niveau med Dream Wheel er gennemført, eller når den maksimale gevinst er nået.
  7. Gevinster udbetales i slutningen af
  8. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende
  9. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Dream Diver er 95,0 %
  10. Spillet har en maksimalgevinst på 2 500x
  11. Alle indsatser og gevinster annulleres ved

Seneste opdatering: 31-05-2021