Gold Blitz Extreme

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 6 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Måderegler

Dette spil indeholder 4096 måder.

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede måder.

Indsatsmultiplikatoren er 10.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med mådeprisen for 10.

Regler for udbetaling

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle mådegevinster og scatter-gevinster i et spin.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Indkasseringsfunktion

Indsaml-symbol

Pengesymbol

Indsaml-symbolet forekommer på hjul 1 og 6 i basisspil og Gold Blitz™.

Penge-symboler forekommer på alle hjul i basisspillet og Gold Blitz™.

Ram et Indsaml-symbol og et Penge-symbol for at udløse Indsaml-funktionen.

Hvert Indsaml-symbol tildeler alle ramte Penge-symboler.

Penge-symbolets værdier går fra 1x til 20x i basisspillet.

Penge-symbolets værdier går fra 1x til 100x i Gold Blitz™.

Penge-symbolets værdier ganges med den samlede indsats.

Penge- og Indsaml-symboler vises ikke i Gratis Spin.

Bonusvalg

Scatter-symbol

Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.

Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

3 eller flere Scatters giver en udbetaling og et bonusvalg.

• Scatter-symboler tildeler 8 Gratis Spin eller 2 Spin i Gold Blitz™.
  • Scatter-symboler tildeler 12 Gratis Spin eller 3 Spin i Gold Blitz™.
  • Scatter-symboler tildeler 20 Gratis Spin eller 5 Spin i Gold Blitz™.
  • Scatter-symboler tildeler 30 Gratis Spin eller 7 Spin i Gold Blitz™.

Re-spin-funktion

Der tildeles 1 gratis re-spin, når der lander et Indsaml-symbol på hjul 1 og 6, når der ikke lander nogen Penge-symboler, og når bonusvalget ikke udløses.

Hjul 1 og 6 låser, hvilket re-spinner hjul 2-5 med Penge-symboler og blanke positioner.

Det er garanteret, at der lander 1 eller flere penge-symboler.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Denne funktion kan ikke genudløses.

Alle mådegevinster udbetales, inden funktionen begynder.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle gevinster bliver tildelt, når funktionen er afsluttet.

Rising Rewards™ Jackpot-funktion

Polet

Ram et Penge-symbol uden at lande et Indsaml-symbol for at indsamle en polet i basisspillet.

1-4 jackpotværdier stiger med 0,1x-1x indsatsen, hver gang der indsamles poletter pr. spin.

Indsamlede poletter giver en chance for at udløse jackpot-funktionen i basisspillet.

Der kan tildeles pengepræmier og 1-4 jackpots.

Hver afsløret pengepræmie og jackpot bliver tildelt.

Hver jackpot kan tildeles flere gange i jackpot-funktionen.

Når der er blevet tildelt en jackpot, nulstilles den pågældende jackpot til sin startværdi.

Efterfølgende tildeling af den samme jackpot udbetaler startværdien.

Udbetalingstabellen viser startværdien for hver jackpot. Jackpotværdier skaleres i henhold til indsatsændringer.

Sandsynligheden for at udløse jackpot-funktionen ændres, i takt med at jackpotværdierne ændrer sig.

Denne funktion og bonusvalg kan ikke udløses samtidig.

Denne funktion kan ikke udløses under Re-spin-funktionen.

Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Rising Rewards™ bonusmultiplikator

Bonusmultiplikatoren vises i bonus-multiplikatormåleren.

Bonusmultiplikatoren kan stige i basisspillet.

Bonusmultiplikatoren gælder for alle gevinster under Gratis Spin og Gold Blitz™-funktionen.

Bonusmultiplikatoren stiger med 0,5x, når der lander 2 Bonus Scatter-symboler i basisspillet på hjul 1-5, uden at bonusvalget udløses.

Den maksimale bonusmultiplikator, der kan indsamles under basisspillet, er 5x.

Bonusmultiplikatoren nulstilles til 1x, når Gratis Spin eller Gold Blitz™ slutter.

Bonusmultiplikatoren kan tilfældigt stige med 0,5x eller 1x, når der vendes tilbage til basisspillet.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Scatter-, Penge- og Indsaml-symboler.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2-6 i basisspil.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2-4 i gratis spin.

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Gratis Spin

Denne funktion er et bonusvalg.

Der tildeles en multiplikator på enten 2x, 3x eller 5x per Wild-symbol, når den deltager i en mådegevinst.

Hver Wild-multiplikator ganger den tildelte gevinst på den måde.

Bonusmultiplikatoren ganger den samlede gevinst for hvert spin.

Under gratis spin giver 2, 3, 4, 5 eller 6 Scatter-symboler henholdsvis 5, 8, 12, 20 eller 30 yderligere gratis spin.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gratis Spin bliver spillet automatisk.

Penge- og Indsaml-symboler vises ikke i Gratis Spin.

Følgende basisspil-symboler forekommer ikke under Gratis Spin:

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gold Blitz™

Denne funktion er et bonusvalg.

Indsaml Genudløser-symbol

Genudløser-symbol

Kun Indsaml-, Indsaml Genudløser, Genudløser og Penge-Symboler forekommer under Gold Blitz™-funktionen.

Alle andre hjulpositioner er blanke.

Et Indsaml-symbol vil med garanti lande på hjul 1 for hvert spin.

Et Indsaml-symbol kan også lande på hjul 6 og indsamle alle viste Penge-symboler.

Indsaml Genudløser-symbolet og Genudløser-symbolet er tilgængeligt på hjul 6.

Hvert Indsaml Genudløser-symbol tildeler alle ramte Penge-symboler og tildeler 1 ekstra Gold Blitz™ spin.

Alle udbetalinger for Indsaml- og Indsaml Genudløser-symboler vises kombineret i gevinstudbetalingen, som vises under hjulene og i spilhistorik.

Genudløser-symbolet tildeler 1 ekstra Gold Blitz™ spin.

Penge-symbolets udbetalinger under Gold Blitz™ kan være højere end de udbetalinger, der er tilgængelige i basisspillet.

Bonusmultiplikatoren ganger den samlede gevinst for hvert spin.

Alle indsatser, der spilles, er de samme som det spin, der udløste funktionen.

Bonus-køb

Brug Køb Bonus til at købe gratis spin eller Gold Blitz™.

De tilgængelige bonus-køb-funktioner er:

• Scatter-symboler tildeler 8 Gratis Spin eller 2 spin i Gold Blitz™.
  • Scatter-symboler giver 12 gratis spin eller 3 spin i Gold Blitz™.
  • Scatter-symboler giver 20 gratis spin eller 5 spin i Gold Blitz™6 Scatter-symboler giver 30 gratis spin eller 7 spin i Gold Blitz™ Funktioner købes til de viste priser.

Funktioner med en 1x Bonusmultiplikator købes til henholdsvis 30x, 50x, 80x og 120x indsatsen.

Bonusmultiplikatoren gælder for den valgte funktion.

Gratis Spin og Gold Blitz™-funktionen spilles til den nuværende indsats.

Prisskalaen for funktioner med en bonusmultiplikator ændrer sig.

Funktionen slutter, efter det sidste gratis spin eller Gold Blitz™-spin er gennemført.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Bonus-køb eller nogle bonus-køb-muligheder er muligvis ikke tilgængelige over visse indsatsgrænser.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Du skal angive en indsats-beløb, inden du starter en autospil-session, da autospil spiller med senest angivne indsats-værdi.

Autospil stopper, hvis du udløser jackpot-funktionen eller bonusvalg-funktionen.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats.

Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil stop-knap: Viser antallet af tilbageværende spins og kan stoppe sessionen. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Afslutknap: Afslutter spillet.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Vend tilbage-knap: Vender tilbage til spillet.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Spilhistorik-knap: Viser information om spilgevinst historik.

Bank-knap: Viser banksiden.

Lobby-knap: Afslutter spillet.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.

Lyde: Deaktiverer spillyde.

Loyalitet

Transaktionshistorik

Spillerbeskyttelse

Ansvarligt spil

Kassér

Spilindstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken.

Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Betværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Når hjulene stopper, vil gevinstgivende kombinationer markeres. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen.

Musik: aktiverer spilmusik.

Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.

Spillydindstillinger styrer konsol -og spinlyde, sammen med lyde for gevinstkombinationer og sekvenser. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.) Baggrundsmusikindstillinger styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Bonus-køb-knap: Viser muligheden for at købe bonus-køb-funktionen.

Spin-knappen kan flyttes ved at vælge den og flytte den til en foretrukken position.

Indsats-indstillinger

Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Betværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at se indsatsens information og tilbuddets udløbsdato samt tidspunkt.

Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Page

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,00 %.

TBP med Bonus-køb: 96,25 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 10-11-2023