Blood and Shadow

PRÆMIE

REEL AREA

Opstillingen for tromlen er 4-4-4-4-4 rækker på tværs af 5 tromler og en Ritual-bar under den nederste række.

Vinderkombinationer vil blive ødelagt, og de resterende symboler falder ned og gør plads til nye symboler.

RITUAL BAR

Der er 5 progressions niveauer. Ritual-baren nulstilles, hver gang et nyt niveau nås. Overskydende indsamling bliver overført.

- Niveau 1: 20
- Niveau 2: 30
- Niveau 3: 40
- Niveau 4: 60
- Niveau 5: 80

Lander der Scatter-symboler og vinderkombinationer af middel- eller høj værdi går Ritual-baren et niveau op.

- Symboler af middel værdi = +1 pr. vindende symbol
- Symboler af høj værdi = +2 pr vindende symbol
- Scatter symboler = +10 pr. Scatter-symbol

Hvert niveau fjerner symboler af lav værdi og forvandler symboler af middelværdi til symboler af høj værdi.

Ritual-baren nulstilles efter hvert spillerunden.

CANDLE SPINS

Når Ritual-baren når et nyt niveau, tildeles der +2 Candle Spins indtil niveau 4, +6 freespins, når der avanceres til Cursed Spins.

Før ethvert nyt niveau udbetales alle plausible gevinster, før spillet får videre til næste niveau.

Under Candle Spins, fungerer Ritual-baren på samme måde som i basisspillet.

STICKY WILD

Sticky Wild kan kun lande på tromle 2-5.

Candle Spins/Cursed Spins: Wild falder ned i bunden af tromlen og bliver til sticky Wild, indtil den bliver en del af en vinderkombination, eller indtil en ny indsats placeres.

xSPLIT

xSplit vil være aktiv under Cursed Spins.

Når xSplit lander, vil den enten dele rækken eller tromlen.

xSplit kan dele ethvert symbol, hvilket ganger symbolstørrelsen med 2.

Adskillige xSplits-symboler kan lande på den samme række, men ikke på den samme tromle.

BAPHOMET RITE

Købes der Baphomet Rite, forfremmes Ritual-baren til niveau 3 og tildeler +6 Candle Spins.

3 symboler af lav- eller middel værdi erstattes med 3 symboler af høj værdi.

CURSED SPINS

Der tildeles +6 Gratis spins, når spillet går over til Cursed Spins-fasen.

Enhver potentiel gevinst skal gennemføres, før spillet går over til Cursed Spins-fasen.

Ritual-baren fjernes og tromleområdet bliver til en 5x5-tromle, der udelukkende indeholder symboler af høj værdi.

Lander et Scatter-symbol tildeles en +1 spin.

Du tildeles 10 gratis spins, hvis du køber Cursed Spins.

THE PACT IS SEALED

Spillets maksimale udbetaling er 6666 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, så afsluttes spillerunden, og 6666 gange basisindsatsen tildeles.

1024-3125 MÅDER AT VINDE

GEVINST INGEN GEVINST

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Blood & Shadow er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- The Pact is Sealed

- xSplit

- Sticky Wild

- Candle Spins

- Baphomet Rite

- Cursed Spins

- Ritual bar

- Scatter

• En 5-hjuls, 4-4-4-4-4 række opsætning, der kan gå til 5-5-5-5-5 række opsætning.
  • 1024 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,13 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Baphomet Rite-funktionskøb er 96,18 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Cursed Spins-funktionskøb er 96,10 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Draw niveau 1–5-funktionskøb er 96,01 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Draw niveau 3–5-funktionskøb er 96,04 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 6666 gange indsatsen (1:97000000 runder).
  • Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • xSplit/Scatter-symboler fjernes, når deres respektive funktioner udløses.
  • Funktionen køb af Lucky Draw: Antallet af symboler af middelværdi, der lander afgør, hvilket niveau, du starter på. Antal tildelte spins = niveauet du starter på gange 2.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • The theoretical return to the player for Norsk Tipping is -3%.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 08-08-2023