Reptoids

Velkommen til Reptoids Spilleautomat med Free Spin tilstand og Repto Detektor funktion.

OM SPILLET

Reptoids er en spilleautomat med 5 hjul og 20 betalingslinjer, som går fra venstre til højre. Spillet har ti almindelige symboler, som vinder, hvis der er tre eller flere på række på en betalingslinje, som starter fra den yderste venstre position. De 6 højest betalende symboler er repræsenteret med humane figurer (undercover Reptoids). De 4 lavest betalende symboler er forskellige medaljer. Der er også et Scatter symbol, som betaler spredt, hvis der er to eller flere hvor som helst på hjulene.

Wild symboler er ikke repræsenteret på hjulene men de kan skabes med Repto Detektor funktionen. Wild symboler erstatter alle symboler undtagen Scatter symbolet.

Repto Detektor funktion

Der er en detektorramme, som bevæger sig på tilfældig vis til forskellige positioner i hvert spin i basisspillet og i Free Spin runden. Detektorrammen kan også blive på sin originale position.
  • Når ethvert højtbetalende symbol lander indeni detektorrammen skifter det sig til et wild symbol, sammen med alle identiske symboler på hjulene
  • Free Spin runden udløses (kun i basisspillet), når Scatter symbolet lander indeni detektorrammen.

Free Spin tilstand

Hvis du får et Scatter symbol indeni detektorrammen i basisspillet, så udløser du Free Spin runden med 7 Free Spins.
I Free Spin runden bliver alle højtbetalende symboler, som er blevet til Wild Symboler takket været detektorrammen, ved med at være wild symboler indtil Free Spin runden er slut.
Detektionspanelet i Free Spin runden viser antallet af Repotoids (højtbetalende symboler) som allerede er blevet detekteret

Der er ingen Scatter symboler i Free Spin runden. Free Spins bliver spillet med det samme væddemål og de samme linjer, som aktiverede dem.

Ekstra Free Spins bonus

Hver gang 2 Højtbetalende symboler bliver til Wild Symboler i Free Spin runden, så får du 2 ekstra Free Spins. Der kan gives op til 6 ekstra free spins ved at ændre alle de 6 Højtbetalende symboler til Wild symboler.

Scatter udbetaling

Hvis man lander 2 eller flere Scatter symboler hvor som helst i basisspillet, så får man en møntgevinst:
  • 2 Scatter symboler = 200 mønter
  • 3 Scatter symboler = 2000 mønter
  • 4 Scatter symboler = 20000 mønter
  • 5 Scatter symboler = 100000 mønter
Hvis et af Scatter symbolerne lander indeni detektorfeltet bliver det først udbetalt. Derefter bliver det til et Free Spin symbol, som udløser Free Spin runden.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde mønt værdien i Betalingsoversigten. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination.
  • Ovenstående inkluderer ikke Scatter symboler som betaler spredt.
  • Der er mange forskellige måder, som man kan fortolke en gevinst, hvis den vindende kombination starter med tre wild symboler. I dette scenarie udbetales kun den højeste vindende kombination.
  • Spillere kan udregne den samlede gevinst i deres egen valuta ved at gange den samlede møntgevinst med deres valuta værdi.
  • Den samlede gevinst tilføjes til det aktiverende spin, når Free Spins runden er færdig.

SPIL INDSTILLINGER

Klik på indstillinger ikonet for at udvide eller lukke indstillingsmenuen.
  • Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
  • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

• Linjer - Viser antallet af linjer i spillet. Antallet af linjer er fastsat og det kan ikke ændres.
  • Møntværdi - Du kan ændre størrelsen på dit væddemål ved at ændre din møntværdi. For at transformere ethvert væddemål eller gevinst i mønter til din egen valuta, skal du gange antallet af mønter med din valuta værdi.
  • Væddemål - Væddemålsstørrelsen er 1 mønt per betalingslinje.
  • Maks Satsninger – Indstiller mønt værdien til den højest mulige. Tryk på Max Satsning-knappen på ny for at vende tilbage til den mønt værdi som du havde før.
  • Spin Knappen– Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop Knap. Tryk på Stop Knappen for at stoppe hjulet med det samme.
  • Automatisk afspilning – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Automatisk Afspilning knappen. Du kan bestemme yderligere betingelser for automatisk afspilning under Spil Indstillingerne. Begrænsning for tab i nogle spil klient versioner hjælper med at undgå at tabe mere end et bestemt antal spil i din automatisk afspilning session. For at stoppe automatisk afspilning på manuel vis, skal du trykke på Automatisk Afspilning knappen.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Balance – Viser du nuværende balance på kontoen.
  • Penge/Mønt oversigt – Du kan vælge at vise Satsning størrelse og Balance i enten Penge eller Mønter. Hvis du vælger penge vil spillet omdanne alle dine værdier i mønter til penge ved at gange summen med din mønt værdi. Du kan skifte imellem Penge og Mønt oversigt ved hjælp af valgmuligheden under indstillingerne eller ved at trykke på Satsning feltet eller Balance feltet.

SPILLEGEVINST

Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96.1%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af spillet, så har spillere mulighed for at genstarte spillerunden, efter at de har genstartet spillet. Hvis spilleren vælger at springe en evt. replay af runden over, så vil gevinsten blive tilføjet til spillerens oversigt med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakt din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil satsninger samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede satsninger vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1.0, fra dato 17/10 2017. For at se en tidligere version, bedes du venligst udfylde denne kontakt formular på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 25-06-2018