The Crypt

Gevinstoversigt

xNUDGE WILD

En Wild, der lander, vil falde ned til den nederste position, hvilket forøger en udbetalingsmultiplikator for hvert trin, den falder, hvorefter den udvider sig til at dække hele tromlen. Sammen med xWays-symbolet kan udbetalingsmultiplikatoren forøges til x6. En xNudge Wild kan lande på tromle 2 til 5.

Flere på hinanden følgende xNudge Wild-multiplikatorer lægges sammen til en samlet gevinstmultiplikator. Eksempel: x3+x1=x4.

Et Wild-symbol kan stå i stedet for ethvert symbol bortset fra Scatter-symboler.

xWAYS

Et mysteriesymbol, der kan indeholde 2 til 3 af det samme symbol, som udvider tromlerne.

xWays-symboler kan lande på alle tromler og udvide en tromle med op til 6 symboler. Der kan lande flere xWays-symboler under et spin.

Tromlerne kan udvides op til 46656 gevinstmåder.

RESURRECTION SPINS

Bonusfunktionen aktiveres af 3 Scatter-symboler og giver 10 Resurrection Spins. Alle ekstra Scatter-symboler giver 3 ekstra Resurrection Spins.

Der garanteres mindst et xWays-symbol på hver indledende kaskade i bonustilstanden.

I Resurrection Spins vil hver fjerde vindende kaskade forvandle en af de fem døde legender til Wilds i resten af bonusrunden og tildele +2 ekstra spins.

Enhver gevinst på det højest betalende symbol vil give +1x multiplikator på det pågældende symbol. Kaskadegevinster på kun det højest betalende symbol tæller ikke med, når symbolerne forvandles til Wilds, men til forøgning af multiplikatoren.

xBet

Til en pris på 3 gange grundindsatsen er der mere end 5 gange så stor sandsynlighed for, at spilleren aktiverer Resurrection Spins.

Udbetalingen for hvert symbol påvirkes ikke.

DEAD RISING

Må de døde genopstå, bare én gang til …

Spillets maksimale udbetaling er 27000 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, så afsluttes spillerunden, og 27000 gange basisindsatsen tildeles.

OP TIL 46.656 MÅDER AT VINDE

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre på tilstødende hjul. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• The Crypt er en videospillemaskine med følgende funktion(er):

- xNudge Wild

- xWays

- Resurrection Spins

- xBet

- Dead Rising

• En 6-hjuls maskine, hjul med op til 6 rækker med 15 symboler og overlappende hjul.
  • 4096 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).
  • Op til 46.656 måder til at vinde, når Xways-symbolet udvides (se udbetalingstabellen for flere oplysninger).
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,05 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for xBet er 96,00 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 10 Resurrection Spins-funktionskøb er 96,21 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 13 Resurrection Spins-funktionskøb er 96,21 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 16 Resurrection Spins-funktionskøb er 96,13 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Draw-funktionskøb er 96,03 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 27000 gange indsatsen (1:17761989 runder).
  • Funktioner og spinresultater påvirker hinanden i en spilrunde.
  • Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.
  • Tromler med kaskade: Alle gevinstsymboler vil eksplodere og blive fjernet, så nye symboler kan falde på plads, hvilket kan give ekstra gevinster.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.