10000 BC DoubleMax

10000 BC DOUBLEMAX SPILLEREGLER

Velkommen til 10000 BC DoubleMax! Gør dig klar til den mest kolossale spilleautomat i historien!

HURTIG FAKTA

RTP Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%
Max Gevinst 10000x
Volatilitet Høj
Gennemsnitlig bedste gevinst efter 100 spins Alle spillere: 55 x indsats
1 af 10 spillere: 231 x indsats
1 af 100 spillere: 810 x indsats
1 af 1000 spillere: 2278 x indsats

INTRODUKTION

10000 BC DoubleMaxer en spilleautomat med 5 hjul og 50 linjer skabt af 4ThePlayer.com.

Slap af med den gigantiske Woolly Mammoth, og vind forhistoriske store præmier fra kombinationen af Gigablox- og Doublemax-funktioner! Mærk jorden ryste, mens Mammuten vælter hjulene for at skabe dropdowns eller flytte massive symboler til venstre, og vinde stort fra Free Spins, hvor gevinstmultiplikatoren ikke nulstilles efter hvert spin!

HVORDAN SPILLER MAN?

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – knapperne. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på SPIN KNAPPEN. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten også bruges til at spinne hjulene.

Vindende symboler løftes op over hjulene, når spinnet stopper.

Gevinster udbetales fra venstre mod højre langs 50 gevinstlinjer.

DOUBLEMAX

Vindersymboler forsvinder fra hjulene, hvilket giver plads til, at nye symboler kan falde ned på deres plads. Hver gang dette sker, tilføjes en joker til en tilfældig position (enten inden for et mellemrum eller erstatter et andet symbol), før resten af spilleautomat-positionerne genfyldes.

Hvis hele eller dele af et Gigablox-symbol er involveret i en gevinst, forsvinder hele Gigablox-symbolet.

Hver gevinst fordobler den samlede gevinstmultiplikator. Multiplikatoren nulstilles, når der ikke formes nye gevinster i basisspillet. I Free Spins nulstilles multiplikatoren ikke indtil afslutningen af funktionen.

GIGABLOX

Gigablox er overdimensionerede symboler på hjulene, der fungerer som individuelle symboler i formationerne 2x2 eller 3x3.

Wild og Scatter symboler kan lande som Gigablox.

SYMBOLER

WILD SYMBOL

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol bortset fra scattere.

Wilds giver ingen gevinst og kan vises på ethvert hjul.

Da Wilds ikke giver nogen gevinst, vil Wilds altid kombineres med andre symboler for at danne gevinster, hvis en linje har en potentiel gevinst med Wilds. Hvis linjen kun består af Wilds, udbetales der ingen gevinst.

FREE SPINS SCATTER

3 eller flere Free Spin Scattere giver Free Spins.

Free Spins Scatters kan lande på alle hjul eller være en del af en Gigablox.

Scatters evalueres ved afslutningen af alle dropdowns i et spin.

MAMMUT EKSPLOSION FUNKTION

På ethvert tilfældigt tabende spin kan Mammut ramme hjulene for at ødelægge hjulsymboler. Dette vil få nye symboler til at falde ned på plads og garantere en gevinst. Når dette sker, vil gevinstmultiplikatoren også stige.

MAMMUT SHUFFLE FUNKTION

På ethvert tilfældigt spin, hvor der ikke dannes en gevinst, kan Mammut ramme hjulene for at skubbe det yderste højre hjul helt til venstre og garantere en gevinst. Ved efterfølgende dropdowns vil dette hjul rykke 1 position ad gangen tilbage til højre.

FREE SPINS

3 eller flere Free Spin Scattere giver Free Spins.

I Free Spins nulstilles gevinstmultiplikatoren ikke efter hvert spin, og din multiplikator vil fortsætte med at stige efter hver vindende kombination under funktionen.

Free spins kan ikke genudløses.

Free Spins bliver spillet med samme gevinstlinjer og indsatser som i det udløsende spin.

GYLDENT VÆDDEMÅL

Spillere kan betale 25% ekstra for at fordoble deres chancer for at ramme Free Spins.

Gyldent Væddemål kan kun aktiveres i basisspillet.

KØB FUNKTION

Spilles Køb Funktion, udløses en Free Spins funktion.

Køb Funktion spilles med 100x spillerens samlede indsats.

Køb Funktion kan kun aktiveres i basisspillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTSLINJER

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Hvis en multiplikator var aktiveret, gang det vindende kombination med den tildelte multiplikator.
  • Det ovenstående inkluderer ikke Free Spin Scatters, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en bonus.
  • Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn Autospil ved at trykke på AUTOSPIL knappen (den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten).

Spilleren kan vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er nået eller når tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når Autospil er aktiv, bliver AUTOSPIL knappen til en STOP knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på STOP knappen for at stoppe Autospil-spins.

SPILPANEL

• Menu – Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
  • SALDO – Viser spillernes saldo.
  • INDSATS – Viser den aktuelle indsats.
  • GEVINST – Viser den aktuelle gevinst
  • Spin-knap – Placerer indsatsen, spinner hjulene og starter spillet. (Spillere kan bruge mellemrumstasten på skrivebordet på nogle markeder til at spinne)
  • Gyldent Væddemål – Aktiverer/deaktiverer det Gyldne Væddemål.
  • Autospil – Viser autospil-indstillingerne.
  • Køb Funktion – Åbner køb bonus-menuen.

SPILMENU

• LYDE - Slår lyden fra og til i spillet.
  • Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet og viser gevinsten for hvert symbol.
  • Auto Spin - Viser auto spin-indstillingerne.
  • Tryk på Mellemrumstasten for at Spinne - På nogle markeder kan spillere bruge mellemrumstasten på computeren til at spinne. Hvor dette er muligt, tillader denne mulighed spillere at deaktivere funktionen.
  • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.
  • Spilleregler – Viser spillets regler.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator.

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1.0.
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
BONUS BONUS SYMBOL
FREE SPINS GRATIS SPINS
LAST FREE SPIN SIDSTE FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
CONGRATULATIONS TILLYKKE
WIN UP TO VIND OP TIL
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
5 OF A KIND 5 AF EN SLAGS
WIN FREQUENCY VINDERFREKVENS
ANY ENHVER
BUY FEATURE KØB FUNKTION
GOLDEN BET GYLDENT VÆDDEMÅL
TOTAL WIN SAMLET GEVINST

Seneste opdatering: 01-08-2023