Royal Mint

Introduktion til spillet

• INTRO_GAME_INFO_0

Sådan spilles spillet

• Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.
  • Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

• For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.
    Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen.
  • Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

• Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.
  • Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

EXTRA_REEL_HELP_TITLE

• EXTRA_REEL_INFO_0

REACTIONS_HELP_TITLE

• REACTIONS_INFO_0

Gevinst på symboler

• PAYS_WIN_0
  • Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

WILD_HELP_TITLE

• WILD_HELP_INFO_0

SCATTER_HELP_TITLE

• SCATTER_ICON_INFO_0
  • SCATTER_ICON_INFO_1

FREE_SPINS_FEATURE_HELP_TITLE

• FREE_SPINS_FEATURE_INFO_0
  • Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.
  • Ved slutningen af de gratis spins vil den samlede gevinst for disse spins blive vist. Eventuelle gevinster vil blive krediteret til spillerens konto og regelmæssig spil genoptages derefter.

HEARTSTOPPER_FEATURE_TITLE

• HEARTSTOPPER_FEATURE_INFO_0

HEARTSTOPPER_WIN_MULTIPLIER_INFO_TITLE

• HEARTSTOPPER_WIN_MULTIPLIER_INFO_0

Generelle oplysninger

• GENERAL_INFO_0
  • Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er £ 250.000 eller 10.000xBet - alt efter hvad der nås først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan være gældende).
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.48%.

Seneste opdatering: 04-03-2020