Cash Eruption Fa Cai Shu

Guldgevinster kan blive dine i Fa Cai Shu! 3 eller flere Bonus-symboler, udløser Gratis Spin-bonussen, hvor hjul 2, 3 og 4 udvider sig til jumbo-symboler. Indsaml 6 Guldkrukker for at udløse Ju Bao Peng-bonussen, og hvis der indsamles 15 Guldkrukker tildeles Grand-skatten!

Sådan satser du

Fa Cai Shu har 20 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi og på det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Udvidende Wild-funktion

Efter hjulspin i grundspillet eller i Gratis Spin-bonussen vil wild-symboler på enhver position på hjul 2, 3, 4 eller 5 udvide sig lodret og forvandle alle symboler på det hjul til wild-symboler. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Guldkrukke- og Bonus-symboler.

Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført.

Wild-symboler udvider sig kun, hvis en gevinstkombination er mulig.

Mønsterfunktion

I grundspillet, når alle positioner på hjul 1 er fyldt med Guldtræ-symboler, og alle positioner på hjul 2, 3, 4 og 5 er fyldt med wild-symboler tildeles en mønstergevinst.

Wild-symboler erstatter ikke Guldtræ-symboler i en mønstergevinst.

Linjegevinster udbetales ikke udover mønstergevinst.

Ju Bao Peng-Bonus

Ju Bao Peng-bonussen udløses, når 6 eller flere Guldkrukke-Scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene i grundspillet, eller når et Guldkrukke-symbol vises på de forbundne hjul i Gratis Spin-bonussen.

Under grundspillet indsamles Guldkrukke-Scatter-symboler i måleren oven over hjulene. Måleren nulstilles efter hvert spin.

Ju Bao Peng-Bonussen tildeler 3 indledende genspin.

Hvert Guldkrukke-symbol, som vises, afslører enten en præmieværdi eller en jackpotgevinst. Alle afslørede præmieværdier eller jackpotgevinster er låst på den position under resten af funktionen.

Hver gang et Guldkrukke-symbol fremkommer, nulstilles genspin-måleren til 3 tilbageværende genspin.

Under hvert genspin kan yderligere Guldkrukke-symboler lande og afsløre flere præmieværdier eller jackpotgevinster.

De tilgængelige møntværdier for bonusser udløst i grundspillet og små Guldkrukker i Gratis Spin-bonussen er 20, 40, 60, 80, 100, 200, 300, 400, 500, 1.000 eller 1.500 gange møntværdien for det udløsende spin eller mini, minor eller major jackpots.

De tilgængelige møntværdier for den store Guldkrukke i Gratis Spin-bonussen er 100, 200, 300, 400, 500, 600, 800, 1.000, 1.200, 1.600 eller 1.800 gange møntværdien for det udløsende spin eller mini, minor eller major jackpots.

Fyld alle 15 positioner på hjulene for at vinde Grand skatten.

Grand skatten er en fast præmie, som ikke stiger ved højere indsatser.

Ju Bao Peng-bonussen fortsætter, indtil der ikke er flere genspin, eller indtil alle 15 hjulplaceringer er fyldt.

Låste præmieværdier lægges sammen og tildeles ud over de berettigede jackpotgevinster.

Jackpotværdier er faste gevinster baseret på det satsede beløb, og de deles ikke - de kan kun vindes af spilleren.

Hjulene, der anvendes i Ju Bao Peng-bonussen, er forskellig fra de hjul, der anvendes i grundspillet og Gratis Spin-bonussen.

Ju Bao Peng-bonussen spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Ju Bao Peng-bonussen kan ikke genudløses.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 eller flere Bonus-Scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Hvis Gratis Spin-bonussen udløses, bliver der tildelt 6 gratis spins. Under Gratis Spin-bonussen er hjul 2, 3 og 4 forbundet, og der vises kun 1 jumbosymbol. Alle jumbo-symboler, som vises på forbundne hjul, er 3 symbolpositioner høje og 3 symbolpositioner brede.

Under Gratis Spin-bonussen kan der forekomme Guldkrukke-symboler på alle forbundne hjul.

Et jumbo Bonus-symbol på de forbundne hjul tildeler 3 yderligere gratis spins, op til maksimum 15 gratis spins per bonus.

Hjul anvendt i Gratis Spin-bonussen er anderledes, end de hjul der anvendes i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster er uafhængige af gevinster fra Ju Bao Peng-bonussen og føjes til det samlede udbetalte beløb. Bonus-symbol scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Mønstergevinster er uafhængige af linjegevinster.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3, 4, og 5 under grundspillet.

Wild-symbolet vises på de forbundne hjul og hjul 5 under Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus- og Guldkrukke-symboler i grundspillet og i Gratis Spin-bonussen.

Guldkrukke- og Bonus-symboler vises på alle hjul i grundspillet.

Guldkrukke- og Bonus-symboler vises kun på de forbundne hjul under Gratis Spin-bonussen.

Ju Bao Peng-bonussen spilles på uafhængige hjul. Alle gevinster er spredt. Der anvendes ingen gevinstlinjer.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående uanset resterende antal gratis spins.

El retorno teórico total para el jugador es del 95.00%

Seneste opdatering: 11-01-2023