Tippy's Golden Pot

Om dette spil

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Dette spil spilles kun med jetoner.

Spillet indeholder 1024 måder.

Der er 5 hjul og 4 rækker i basisspillet.

Yderligere hjul og rækker kan aktiveres.

Spin under Bonus-funktionen kaldes for bonus spins.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med den samlede indsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges til gevinsten.

Måderegler

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Spillet indeholder 1024 måder.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Wild-symboler

Wild-symboler forekommer kun i basisspillet.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Bonus-symboler.

Tippy Pots-funktion

Tippy Pots er en jackpot-funktion tilgængelig i basisspillet.

Hver Wild, der lander, giver en chance for at udløse Tippy Pots jackpot-hjul.

Hver Wild, der lander, øger sin respektive Tippy Pots jackpot-præmie med 0,5x indsatsen.

Lilla, grøn og rød Wilds øger henholdsvis Minor (x), Major (x) og Mega (x) præmier respektivt.

Minor starter ved 10x indsatsen og kan nå et maksimum på 100x indsatsen.

Major starter ved 50x indsatsen og kan nå et maksimum på 500x indsatsen.

Mega starter ved 1.000x indsatsen og kan nå et maksimum på 10.000x indsatsen.

Under Tippy Pots-funktionen præsenteres der et jackpot-hjul, som tildeler 1 af de 3 præmier.

Når en jackpot-præmie er tildelt, nulstiller den sin startværdi.

Funktionen udbetaler i henhold til de normale udbetalingsregler for mådegevinster.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tippy Spin-funktion

Tippy Spin-funktionen kan kun udløses i basisspillet.

Hver Wild, der lander, giver en chance for at udløse Tippy Spin.

Under Tippy Spin bliver tilfældige symboler erstattet med Wilds.

Funktionen udbetaler i henhold til de normale udbetalingsregler for mådegevinster.

Bonus-funktion

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Bonus udløses af 3 eller flere spredte Bonus-symboler, der lander hvor som helst på hjulene.

Bonus-symbolet er et scatter-symbol.

• Bonus-symboler tildeler Bonus-funktionen med 3 spin uden nogen Stjerner indsamlet og 3 Mønt-symboler (1x-9x indsats).
  • Bonus-symboler tildeler Bonus-funktionen med 4 spin, 3 indsamlede Stjerner og 4 Mønt-symboler (1x-9x indsats).
  • Bonus-symboler tildeler Bonus-funktionen med 4 spins, 6 indsamlede Stjerner, 4 Mønt-symboler (1x-9x indsats) og 1 Kiste-symbol

(VEDHOLDENDE INDSAMLER).

3 indsamlede Stjerner tildeler et ekstra spin på hver genudløser.

6 indsamlede Stjerner tildeler Kiste-symbol (VEDHOLDENDE INDSAMLER).

Under Bonus kan der lande 3 forskellige symboltyper på hjulene: Mønter (1x-50x indsats), Stjerner og specialsymboler.

Stjerne-symbol (FUNKTIONSOPGRADERER) indsamles oven over hjulene.

Under Bonus tildeler 3 indsamlede Stjerner et ekstra spin på hver genudløsning, og 6 indsamlede Stjerner tildeler Kiste-symbolet

(VEDHOLDENDE INDSAMLER).

Diamant (UDVIDER) udvider hjulene opad en enkelt gang.

Hjulene kan udvides to gange til en gitterstørrelse på 5x6.

Kanden (BETALER) lander med sin egen værdi på mellem 1-9x indsatsen og tilføjer denne værdi til alle symboler en enkelt gang.

Tønden (VEDVARENDE BETALER) lander med sin egen værdi på mellem 1-9x indsatsen og tilføjer denne værdi til alle symboler efter hvert spin, startende med det spin, det landede på, indtil Bonus slutter.

Pung (INDSAMLER) lander med en værdi på mellem 1-9x indsatsen og indsamler alle andre symbolers pengeværdi og tilføjer dem til sin egen værdi en enkelt gang.

Kiste (VEDVARENDE INDSAMLER) lander med sin egen værdi på mellem 1-9x indsatsen og indsamler alle andre symbolers pengeværdier og tilføjer dem til sin egen værdi efter hvert spin, startende med det spin, det landede på, indtil Bonus slutter.

Tippy (VEDVARENDE MULTIPLIKATOR) lander med en multiplikator mellem 2x-9x, og multiplicerer alle andre symbolers pengeværdier startende fra det spin, det landede på, indtil Bonus slutter.

Under Bonus kan Mønt, Diamant, Kande, Tønde, Pose og Kiste-symboler blive forvandlet til Tippy Gold-symboler.

Bonus-spin nulstilles, når der lander Mønter, Stjerner og specialsymboler på hjulene.

Bonus slutter, når der ikke er flere bonus-spin tilbage, eller der ikke lander nogen nye symboler.

Når Bonus slutter, bliver hvert symbols synlige værdi lagt sammen og herefter udbetalt som den samlede gevinst for Bonus.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Bonus spins bliver spillet automatisk. bonus spins er gratis for spilleren.

Tippy Gold-funktion

Funktionen er kun tilgængelig i Bonus.

Funktionen udløses, når Diamant, Mønt, Kande, Tønde, Pose og Kiste-symbolerne når deres definerede værdi.

Hvis en Mønt, Kande, Tønde eller Pose når en værdi af 250x indsatsen, bliver de forvandlet til Tippy Gold-symbolet med en værdi af 250x indsatsen.

Hvis en Kiste når en værdi af 2 500x indsatsen, bliver den forvandlet til Tippy Gold-symbolet med en værdi af 2 500x indsatsen.

Tippy Gold-symboler kan enten indsamles af Pose- eller Kiste-symbolet.

Hot Spots

Funktionen er kun tilgængelig i Bonus.

Hot Spots og Hot Spots Regnbue kan forekommer på hjulets område under ethvert Bonus-spin.

Hot Spots vises måske på hjulområdet, når hjulene begynder at stoppe.

Der kan maksimum vises 3 Hot Spots på hjulområdet samtidig.

Der er en øget chance for, at der lander et specialsymbol eller en Stjerne på et hjul med en Hot Spot.

Regnbue Hot Spots vises måske også tilfældigt, når hjulene begynder at stoppe.

Der kan maksimalt vises 1 Regnbue Hot Spot på hjulområdet samtidigt.

For hver Hot Spot Regnbue er det garanteret, at der lander et specialsymbol eller en Stjerne inden for den hjulposition.

Bonus-køb

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse funktionen Bonus.

Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.

Funktionen spilles til nuværende indsats.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Buy-funktionens pris for 3, 4 eller 5 spredte Bonus-symboler er henholdsvis 40x, 80x og 250x indsatsen.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Indsats: Angiv den aktuelle betværdi.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Afbrydelse af autospil eller stop af hjulene under autospil vil ikke påvirke udfaldet af spillet.

Autospil stopper automatisk, hvis der udløses en Bonus-funktion.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.

Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Buy-funktionsknap: Viser muligheden for at købe Bonus-funktionen.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilterminologi

TIPPY’S GOLDEN POT™ = TIPPYS GULDKRUKKE™

WILD = WILD

BONUS = BONUS

BIG WIN = STOR GEVINST

MEGA WIN = MEGA-GEVINST

EPIC WIN = EPISK GEVINST

LEGENDARY WIN = LEGENDARISK GEVINST

BUY = KØB

START = START

SPIN = SPIN

STOP = STOP

TIPPY POTS = TIPPY KRUKKER

TIPPY SPIN = TIPPY SPIN

TIPPY GOLD = TIPPY GULD

MINOR = MINDRE

MAJOR = STØRRE

MEGA = MEGA

HOT SPOTS = HOTTE SPOTS

BONUS SPINS = BONUS-SPIN

Gratis Spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Start for at begynde at spille et Gratis Spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Anvend Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg Nej, tak for at afvise de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Mellemrumstast: Et tryk på mellemrumstasten vil enten starte eller stoppe et hjulspin.

Mellemrumstast: Hvis mellemrumstasten holdes nede, starter et Hurtigt Spin.

Enter: Et tryk på denne tast vil enten starte eller stoppe et hjulspin.

Enter: Hvis denne tast holdes nede, starter et Hurtigt Spin.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskillige spillerunder.

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.

TBP: 96,00 %.

Buy (3 Bonus-symboler) TBP: 96,09 %.

Buy (4 Bonus-symboler) TBP: 96,28 %. Buy (5 Bonus-symboler) TBP: 96,71 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 19-01-2024