Golden Colts

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Golden Colts er et videoslotspil med 5 hjul og 40 faste gevinstlinjer samt masser af bonusfunktioner og vilde overraskelser!

Golden Colts inkluderer et joker-symbol (tyren) og et bonus-scattersymbol (Golden Colts-kassen). Joker-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol, undtagen bonus-scatter, for at hjælpe med at danne gevinstkombinationer. Andre midlertidige joker-symboler erstatter også andre hjulsymboler med undtagelse af bonus-scattersymbolet.

Tre bonus-scattersymboler på hjulene udløser bonusspillet Golden Colts. Golden Colts-cylinderen har syv forskellige bonusfunktioner. En af disse funktioner vælges tilfældigt:

• ”Fuldt hus-banden”: Der tildeles tre gratis spil, hvor der findes 4x4 MEGASYMBOLER på 2.-5. hjul.

• ”Vilde tyr”: Der tildeles tre gratis spil, hvor et eller to hele hjul er dækket af WILDSYMBOLER med tyren.

• ”De vildes lov”: Der tildeles et gratis spil, hvor sherifsymbolet stables på 2.-4. hjul. Der tildeles 1 ekstra spil, når sherifsymboler dækker 2., 3. og 4. hjul helt, eller når sheriffer skaber en 3x3-blok. Sherifsymboler er KLISTRENDE under det ekstra spil.

• ”Revolvermænd": Der tildeles et gratis spil, hvor en MULTIPLIKATOR fra x5 og op til x30 multiplicerer gevinstbeløbet på det gratis spil.

• ”Pokerspil”: Der tildeles et gratis spil, hvor der fremkommer et stort 2x2-gamblersymbol. Hvis der fremkommer yderligere gamblersymboler, tildeles der et ekstra spil. Gamblersymboler er WILD og KLISTRENDE under denne bonusfunktion.

• ”Furier”: Der tildeles et gratis spil, hvor der fremkommer to store 2x2-pigesymboler. Et eller flere ekstra spil kan tildeles med KLISTRENDE pigesymboler, indtil du rammer mindst én vindende symbolkombination.

• ”Eftersøgt": 20 plakater vises på skærmen. Vælg plakater en efter en for at afsløre skjulte gevinster. Du kan vinde kontantgevinster eller udløse enhver af ovenstående gratis spil-funktioner. Du kan fortsætte med at vælge plakater og finde kontantgevinster og funktioner, indtil du afslører enten et ”X” eller bonusfunktionerne ”Fuldt hus-banden” eller ”Vild tyr". Når bonusfunktionerne er blevet tildelt, slutter runden ”Eftersøgt".

Bemærk, at bonus-scattersymbolet ikke fremkommer på hjulene under gratis spil-funktioner.

Alle gevinster fra funktioner og bonusspil føjes til gevinster fra gevinstlinjer.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.55%

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 06-05-2019