Chocolate Box Bonanza

Mål:

• Chocolate Box Bonanza er et reaktionsspil med seks reels, kaskadegevinster og symboler, der udbetales hvor som helst på spillets reels.. Gratis spins-funktionen udløses når 4 eller flere Scatter-symboler lander på spillets reels. Hvis tre eller flere Scatter-symboler vises på reelet under gratis spins, vil dette udløse yderligere fem gratis spins.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på   eller > knapperne på hver side af INDSATS-måleren.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på ‘i’-knappen, som du kan finde i panelet ved siden af indsatspanelet. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på X'et på gevinstoversigten.
  • Spin: SPIN-knappen nederst i midten starter spillet.
  • Lydstyrke: Volumen-ikonet afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • KREDITTER: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under 'SALDO', dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop Autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.00 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. For spillere i Storbritannien vil autospin-funktionen være slået fra.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.<= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillingerne, skal du klikke på ‘Indstillinger’-knappen nederst på spilskærmen mellem  udbetalingstabellen og lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyde.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på burgerikonet for at se indstillinger såsom gevinstoversigt, indsatsindstillinger, autospin, indstillinger, "i"-knappen og udbetaling/indbetaling på mobilenheder.
  • Tryk på Hjem for at gå tilbage til lobby-skærmen.
  • Tryk på gevinstoversigt-knappen for at se gevinstoversigten.
  • Tryk på tilbage-knappen for at gå tilbage til spillet.
  • Tryk på  lyd  for at slå spilmusik til og fra.
  • Tryk på ‘$’-knappen for at gå til indbetalingsskærmen.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.

Spilleregler:

• Chocolate Box Bonanza er et reaktionsspil med seks reels, kaskadegevinster og symboler, der udbetales hvor som helst på spillets reels.
  • Når spillet starter er en standardindsats indstillet.
  • Når du klikker på SPIN, starter spillet med den valgte indsats.
  • Du kan ændre indsatsen ved at bruge '< ‘and ‘>'-knapperne.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten. Gevinstbeløb afrundes til nærmeste værdi.
  • Alle udbetalinger i dette spil ganges med INDSATSBELØBET.
  • Hvis otte eller flere symboler vises hvor som helst på reelet, vil gevinsterne udbetales iht. gevinstoversigten.
  • Alle mulige gevinster føjes til den samlede gevinst.
  • Kun det højeste gevinstbeløb betales på hver gevinstkombination.
  • Hvis fire eller flere Scatter-symboler vises hvor som helst på spillets reels, udløses gratis spins-funktionen, og Scatter-gevinsten udbetales iht. gevinstoversigten.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 EUR eller det tilsvarende beløb i din valuta. Yderligere gevinster fra gratis spins eller kaskadespil vil gå tabt, hvis den højest mulige gevinst allerede er nået.
  • Min. indsatsen er 1,00 kr, og maks. indsatsen er 100,00 kr.
  • Det teoretiske spillerafkast i spillet er 93.26 %.
  • Spilhistorikken kan tilgås ved at logge på din spillerkonto via en computer og trykke på spilhistorikken, når du er inde i et spil.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Kaskade-gevinster:

• Ethvert symbol, der er del af en gevinstgivende kombination vil eksplodere, når gevinsten er blevet tildelt.
  • Nye symboler falder som en kaskade ned i de huller, der er efterladt af de tidligere vindersymboler for at skabe nye muligheder for ekstra gevinster.
  • Symbolerne på det primære reel kommer ovenfra.
  • Kaskadefunktionen stopper automatisk, hvis der ikke er nogen nye vindende kombinationer, der danner en gevinst, eller et maksimalt beløb på 250.000 EUR nås eller det tilsvarende beløb i din valuta.
  • Alle gevinster, der akkumuleres under disse kaskader, tildeles spilleren når kaskadefunktionen er afsluttet.

Gratis spins bonusspil:

• Gratis spins-funktionen udløses, når fire eller flere Scatter-symboler vises hvor som helst på hovedspillets reel.
  • Spilleren vil starte gratis spins-funktionen, når alle kaskadegevinster er opnået i hovedspillet.
  • Spilleren tildeles ti free spins.
  • Alle kaskadegevinster i et enkelt gratis spin bliver lagt sammen i TUMBLE WIN-måleren.
  • Under gratis spins-funktionen er der mulighed for at få en Nutty Chocolate symbol med en tilfældig multiplikatorværdi (2x,3x,4x,5x,7x,10x,12x,15x,20x,25x,30x,40x,50x,75x,100x), og det bliver på skærmen indtil kaskadegevinsterne stopper.
  • Nutty Chocolate- symbolet vises ikke i hovedspillet, men dukker kun op under gratis spins og tildeler en multiplikator med en tilfældig værdi. Gevinstbeløbet for det nuværende gratis spin ganges med værdien af denne tilfældige multiplikator.
  • Efter kaskadegevinsten bliver det samlede antal Nutty Chocolate-multiplikatorsymboler lagt sammen og ganget med den samlede gevinst fra det enkelte gratis spin.
  • Hvis to eller flere Nutty Chocolate-symboler vises under det samme gratis spin, vil den samlede gevinst være summen af alle tilfældige multiplikatorværdier fra Nutty Chocolate-symbolerne ganget med kaskadegevinstbeløbet fra samme gratis spin.
  • Hvis tre eller flere Scatter-symboler vises på reelet under gratis spins, vil dette udløse yderligere fem gratis spins.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i hovedspillet er 93.26 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 12-01-2023