Enchanted Waters

Velkommen til Enchanted Waters Videospilleautomaten med Free Spins, respins og andre fantastiske funktioner.

OM SPILLET

Enchanted Waters er en videospilleautomat med 5 hjul og 4 rækker. Dette spil har 5 almindelige højværdisymboler og 4 lavværdisymboler. Der er ét Wild symbol, som erstatter alle almindelige symboler og kun lander på de midterste 3 hjul. Der er et almindeligt Free Spin symbol, som vises på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet, og det giver Free Spins, hvis 3 lander på disse hjul. Der er 4 Havfrue-symboler lander kun på det 5. hjul, de kan også de kan også bruges til at udløse Free Spins (kan erstatte for det 5. hjul Free Spin-symbol) eller respins og hver giver en ekstra funktion. Der er også et +1 symbol, som kun lander på det 5. hjul og giver et ekstra spin.

Respins

Rammes et Havfrue Scatter symbol i basisspillet udløses et respin med den Havfrues specielle funktion. Derudover bliver alle forekomster af dette symbol på hjulsættet forvandlet til +1 spin symbolet for respin. Rammes flere Havfrue scatters på et enkelt spin, tildeles 1 respin med begge funktioner aktiveret. Rammes en anden havfrue i respin, tildeles et andet respin med begge Havfruers funktioner. Når mere end ét Havfrue scatter symbol vises på det 5. hjul, aktiveres alle funktioner samtidigt.

Den Røde Havfrue - Fjerne alle lavværdisymboler fra hjulene.

Den Blå Havfrue – Tildeler en 2x, 3x, 5x, 10x, 25x multiplikator. I Free Spins tildeles multiplikatoren tilfældigt hvert spin.

Den Grønne Havfrue – Forvandler spinnet til et lavinespin.

Den Gule Havfrue – Hvis en wild lander på hjulene, udvider den sig til at fylde hele hjulet.

Free Spins

Ram 6 Free Spin symboler i basisspillet og få 10 Free Spins. Alle havfruer, der er en del af det aktiverende spin, giver deres funktion til hele Free Spin-sessionen. Når Havfruer rammes i Free Spins, giver de deres funktioner til de resterende Free Spins. Hvis en Havfrues funktion er aktiveret i Free Spins, bliver alle forekomster af dette symbol forvandlet til +1 symbolet på hjulsættet i de resterende Free Spins. Free Spins bliver spillet med de samme indsatser som i det aktiverende spin.

Gyldent Væddemål

Spillere kan betale 15x ekstra pr. indsats for at garantere, at en tilfældig Havfrue lander på 5. hjul.

Køb Free Spins

• Spillere kan betale 200x pr. indsats for at købe 10 Free Spins med en tilfældig kombination af funktioner.
  • Spillere kan betale 1000x pr. indsats for at købe 10 Free Spins med alle 4 funktioner.

SÅDAN UDREGNES MÅDE-GEVINSTER

• Der er 1024 måder at vinde på i dette spil. Rammes et identisk symbol på 3, 4 eller 5 på hinanden følgende hjul fra venstre giver det en gevinst.
  • Hvis en af hjulene indeholder mere end 1 af det vindende symbol, ganges gevinsten op. For eksempel, hvis det første hjul indeholder 2 vindersymboler, det andet hjul 3 vindersymboler og det tredje hjul 2 vindersymboler, behandles denne gevinst som en 3-af-en-slags-gevinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Samtidig eller sammenfaldende gevinster på forskellige måder tilføjes og udbetales.
  • Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen.
  • Der er et gevinstloft på x25.000 indsatsen i dette spil.

SPILPANEL

• Menu - Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
  • Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.
  • Kontantindsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Gevinstfelt – Viser den aktuelle gevinst
  • Spin-knap - Placerer indsatsen, spinner hjulene og starter spillet. (Spillere kan bruge mellemrumstasten på skrivebordet på nogle markeder til at spinne)
  • Gyldent Væddemål - Aktiverer/deaktiverer det Gyldne Væddemål.
  • Turbotilstand – Ved at trykke på turbotilstandsknappen tænder/slukker du for turbotilstand (ikke tilgængelig på alle markeder).
  • Lydløs - Slår lyden fra og til i spillet.
  • Autospil - Viser autospil-indstillingerne.
  • Køb Bonus - Åbner køb bonus-menuen.

SPILMENU

• Kontantindsats - Viser indsatsmulighederne.
  • Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet og viser gevinsten for hvert symbol dynamisk.
  • Indstillinger – Viser spilindstillingerne.
  • Spilleregler – Viser spillets regler.
  • Auto Spin - Viser auto spin-indstillingerne.
  • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.
  • Køb Bonus – Viser køb bonus-menuen.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 15/08/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST
GOLDEN BET GYLDENT VÆDDEMÅL
RESPIN GENSPIL
BUY BONUS KØB FUNKTION

Seneste opdatering: 06-09-2023