Pirots 2

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

"Hvad er den enorme ting, der bevæger sig i horisonten?" spurgte Kaptajn Rødfjer sine kammerater, mens han stirrede mod syd. "Jeg kan også se den. Den er koloenorm!" sagde Aaron. "Hvad end det er, så vil jeg vædde på, at der er skatte at finde der! Alle fugle på vingerne; vi drager afsted!" brølede Kaptajn Rødfjer. "Vi flyver under det sorte flag! Hold jeres krudt tørt!" råbte Charlie, mens han smilede muntert til Hank og Skipper. Således fløj de fire fugle fra deres ø. De fire fugle og så Charlie, selvfølgelig. Mod nye eventyr og for at opdage et ret uventet sted: Dino World!

Pirots 2 er et spillemaskine med 6 rækker og 6 kolonner, der kan udvides til 8 rækker og 8 kolonner. De centrale spilfunktioner er: De fire fugle, der bevæger sig rundt på gitteret og indsamler ravsymboler og funktionssymboler, symbolsindsamlingsmåleren, der tæller antallet af symboler indsamlet og frigiver et ventende funktionssymbol, når måleren er fuld, og endelig bonusspillet med free drops.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid nederst på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller.

Udbetalingslinjer

Gevinster bliver genereret af de fire fugle, der indsamler ravsymboler, der er lodret eller vandret ved siden af hinanden, hvilket giver et varierende antal måder at vinde på. RTP for alle gevinster er den samme, og RTP for spillet er defineret i spillets regler.

Særligesymboler

Spilfunktioner

Bonusspil

Hvis fuglene indsamler tre bonussymboler i en spilrunde udløser bonusspillet Free Drops. Gitterets størrelse, status på symbolindsamlingsmåleren, indsamlingen af yderligere bonussymboler og gevinstniveauet for ravsymbolerne forbliver alle under bonusspillet.

Knapforklaringer

Spilleregler

Pirots 2 er en spillemaskine med 6 rækker og 6 kolonner med nedfaldende symboler. Spillet kan udvide gitteret til op til 8 rækker og 8 kolonner.

Alle drops i normaltilstand begynder ravsymboler på gevinstniveau 1 og med en gitterstørrelse på 6 rækker og 6 kolonner.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, og maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Pirots 2 spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Pirots 2 har fire indsamlende fugle, der kan bevæge sig rundt på spilgitteret. Hver fugl er knyttet til et ravsymbol i samme farve.

Fuglene kan indsamle ravsymboler i samme farve samt alle funktionssymboler.

Udbetalingssymboler består af ravsymboler med samme farve som fuglen, der bevæger sig, mønter og wild-symboler.

Gevinster genereres, når en fugl bevæger sig og indsamler ortogonalt

tilstødende udbetalingssymboler.

Fuglene indsamler symboler ved at bevæge sig lodret eller vandret ved siden af symboler, der kan indsamles.

Ravsymboler kan opgraderes individuelt til højere gevinstniveauer op til et maksimum på niveau 7.

Hvis der er flere symboler, der kan indsamles, bliver fuglene ved med at indsamle, til de ikke kan indsamle flere symboler. Det betyder, at en fugl kan bevæge sig flere gange, inden symbolerne bliver genopfyldt.

En fugl, der indsamler et funktionssymbol, udløser symbolets funktion.

Rækkefølgen, fuglene bevæger sig i, afhænger af den nuværende udbetaling for ravsymbolerne. Fuglene bevæger sig i dalende rækkefølge af symboludbetaling.

Over spilgitteret er der en symbolindsamlingsmåler. Måleren holder styr over de indsamlede symboler. Kun ravsymboler og wild-symboler tæller med. Symbolindsamlingsmåleren fortsætter med at tælle indsamlede symboler, indtil fuglene ikke kan indsamle flere.

Når symbolindsamlingsmåleren er fuld, giver den en ventende funktionssymboludløsning.

Op til tre funktionssymboludløsninger kan stakkes samtidig. Alle stakkede funktionsymbolsudløsninger tildeles øjeblikkeligt.

En funktionssymboludløsning tildeles, lige inden et æggesymbol klækker, før meteoren slår ned, som en del af det første free drop i bonusspillet, eller når fuglene ikke kan indsamle flere symboler.

En funktionssymboludløsning forvandler et antal vilkårlige ravsymboler til vilkårlige funktionssymboler.

Der er otte forskellige funktionssymboler i Pirots 2; bonussymboler, wild- symboler, mønter, opgraderingssymboler, æggesymboler, forvandlingssymboler, popcorn-symboler og "rød knap"-symbolet.

Bonusspillet med Free Drops udløses, hvis fuglene indsamler tre

bonussymboler i løbet af en aktiv spilrunde.

Free Drops-bonusspillet starter på det aktuelle aktive antal rækker og kolonner. Symbolindsamlingsmålerens nuværende status bliver bragt med ind i bonusspillet. Hvis der er ventende funktionssymboludløsninger, når bonusspillet begynder, bliver de udløst som del af det første free drop.

Et indsamlet opgraderingssymbol opgraderer gevinstniveauet for ravsymboler af samme farve som fuglen, der indsamlede opgraderingssymbolet. Gevinstniveauet for ravsymbolerne stiger 1-3 eller 7 trin op til et maks. gevinstniveau på 7.

Et indsamlet Opgradér alle-symbol opgraderer alle fire ravsymboler på samme tid. Gevinstniveauet for ravsymbolerne stiger 1-3 op til et maks. gevinstniveau på 7.

Et æggesymbol indsamlet af en fugl udklækkes som dinosaurus i slutningen af spilrunden, når fuglene ikke længere kan indsamle flere symboler. Fuglene bliver så skræmt væk fra spillets gitter, hvilket tvinger dem til at droppe igen og lande på nye felter. Hvis der er en ventende funktionssymboludløsning, bliver den udløst, lige inden ægget klækker.

Et indsamlet forvandlingssymbol forvandler en klynge af ravsymboler ved siden af fuglen til samme farve som den fugl, der indsamlede forvandlingssymbolet. Det kan også forvandle et vilkårligt antal ravsymboler til funktionssymboler.

Popcorn-symbolet placerer et popcorn på et tomt gitterfelt, når det bliver indsamlet af en fugl. Fuglene kan så krydse tomme felter én gang hver for at nå yderligere symboler.

Et "rød knap"- eller meteorsymbol indsamlet af en fugl udløser et meteornedslag i slutningen af spilrunden, når fuglene ikke kan indsamle flere symboler. Den fjerner fuglene fra gitteret og fjerner også alle symboler med undtagelse af funktionssymboler i dens nærhed, så de tomme symbolfelter bliver genfyldt. Meteornedslaget udvider også spilgitteret op til maks. 8 rækker og 8 kolonner. Hvis der er en ventende

funktionssymboludløsning, bliver den udløst, lige inden meteoren rammer.

Et indsamlet æg udfører sin handling først, hvis der både er et indsamlet æg og en indsamlet "rød knap" i syne.

Wild-symbolet gælder som et vilkårligt ravsymbol på sit respektive gevinstniveau.

Et indsamlet møntsymbol udbetaler sin værdi gange det aktive indsatsniveau. MAX WIN-mønten udbetaler straks det resterende beløb krævet for at nå den maksimale gevinst.

Tilstødende fugle kan lave en "Switcheroo", hvor de bytter plads lodret eller vandret, når de ikke kan indsamle flere symboler. Det kan kun ske, hvis nye symbolklynger kan låses op.

Hvis tre eller flere fugle ender op lodret eller vandret ved siden af hinanden, begynder de at slås. Kampen finder sted over et vilkårligt område på spilgitteret. Bonussymboler, mønter, æg og "rød knap"- symboler samt kampens skys sti bliver automatisk indsamlet, mens ravsymboler bliver fjernet. Fuglene bliver droppet igen, når kampen er slut, og de tomme symbolfelter bliver fyldt med nye symboler.

Bonustilstanden med Free Drops udløses, hvis fuglene indsamler tre bonussymboler i normaltilstanden. 5 free drops tildeles.

Free Drops-bonusspillet starter på det aktuelle aktive antal rækker og kolonner.

Gitterets størrelse, status på symbolindsamlingsmåleren, gevinstniveauet for ravsymbolerne og indsamlingen af yderligere bonussymboler forbliver alle under bonusspillet.

Hvis fuglene indsamler tre bonussymboler i bonustilstanden tildeles yderligere Free Drops.

Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Pirots 2 er 94,0 %. Spillets gevinst er begrænset til 10 000x indsatsen. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-knapforklaringer

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

SUPER BONUS:

Garanterer en spilrunde med adgang til Super Bonus-spillet. Alle free drops bliver spillet på maksimal gitterstørrelse, og alle opgraderingssymboler opgraderer alle ravsymboler til en pris på 500x den valgte indsats.

BONUS:

Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

MAKSIMAL GITTERSTØRRELSE:

Et drop, der spilles med maksimal gitterstørrelse på bekostning af 25x den valgte indsats.

POPCORN FIESTA:

Et drop vil være popcorn-funktionen aktiveret fra starten til en pris på 10x den valgte indsats.

BONUSJAGT:

Et drop med FIREDOBBELT chance for at udløse bonusspillet til en pris på 3x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 6,00 kr, og maksimumprisen er 500 000,00 kr. Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Pirots 2 er 94,0 %. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 07-11-2023