Ghostbusters Plus

Har du altid drømt om at blive en del af Ghostbusters-holdet? Så kan din drøm gå i opfyldelse i Ghostbusters Plus! Udløs Spøgelseskampene og zap spøgelser for at optjene Spøgelse Wild-symboler, der stiller sig i kø til fremtidige spins og spændende gevinster!

Gå et niveau op ved at fange spøgelser og lås op for nyt Udstyr-funktionerne, der kan hjælpe dig med at opnå de overnaturlige udbetalinger. Hvert nyt niveau låser op for nye spøgelser, der kan tildele forbedrede Spøgelse Wild-symboler, hvilket tildeler endnu større rigdomme.

Paranormal spænding venter i Zuul Gratis Spins-bonussen, som indeholder Spøgelse Wild-symboler på alle spin, og giver hårrejsende belønninger.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.50%.

Sådan satser du

Ghostbusters Plus har 20 gevinstlinjer, der spilles for 25 mønter.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Indsatsen er fastsat til 20 gevinstlinjer, hvilket koster 25 mønter.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den samlede indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi og på det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.

Spøgelseskamp-funktion

Spøgelseskampen udløses, når et Spøgelse-symbol lander på det midterste hjul. Når funktionen er udløst, skal du tappe på spøgelset på hjulene for at zappe det. Hvert spøgelse kan klare op til tre zap, inden det trækker sig tilbage. Hvert zap sender et Spøgelse Wild til Spøgelseskøen. Ethvert spøgelse der mister alle liv bliver fanget og spilleren går et niveau op, som beskrevet i LevelUp Plus-sektionen.

Spøgelseskø

Spøgelseskøen opbevarer de Spøgelse Wild der lander under Spøgelseskampen. For hvert spin efter Spøgelseskampen er afsluttet, bliver det Spøgelse Wild, der er længst til venstre i køen tildelt og fjernet fra køen. Spøgelseskøen kan indeholde op til 20 Spøgelse Wild-symboler. Der tildeles ingen nye Spøgelse Wild-symboler når Spøgelseskøen er fyldt.

Spøgelse Wild-symboler

Spøgelse Wild-symboler samles i Spøgelseskøen under Spøgelseskampen. De bliver herefter udløst i det næste spin efter Spøgelseskampen er slut. Der er tre typer Spøgelse Wild-symboler: Multiplikator Spøgelse Wild, Udvidende Spøgelse Wild og Ekstra Spøgelse Wild. Hver type har fire varianter, men kun de første tre varianter er tilgængelige i grundspillet, og alle fire varianter er tilgængelige under Zuul Gratis Spins-bonussen.

Lås op for Spøgelse Wild typer ved at gå et niveau op. Det er kun Multiplikator Spøgelse Wild der er tilgængelig på det startende niveau 1. Se Level Up Plus-funktionen for flere oplysninger.

Alle Spøgelse Wild typer er tilgængelig under Zuul Gratis Spins-bonussen startende med niveau 1.

Alle tildelte Spøgelse Wild-symboler bliver placeret således, at de garanterer den højest mulige gevinst i forhold til hjulresultatet.

Hvis der er tre Bonus-symboler på hjulet og der bliver placeret et wild-symbol på dem, bliver Zuul Gratis Spins-bonussen stadigvæk udløst. Hvis der er et Spøgelse-symboler på hjulet og der bliver placeret et wild-symbol på dem, bliver Spøgelseskamp-funktionen stadigvæk udløst. Udvidende Spøgelse Wild kan udvide sig henover Wild-symboler, der allerede er på hjulene.

Multiplikator Spøgelse Wild

Beskrivelse

3x

Et Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, der giver den højest mulige gevinst, hvorefter alle gevinstlinjer, der indeholder dette wild-symbol, ganges med 3.

5x

Et Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, der giver den højest mulige gevinst, hvorefter alle gevinstlinjer, der indeholder dette wild-symbol, ganges med 5.

10x

Et Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, der giver den højest mulige gevinst, hvorefter alle gevinstlinjer, der indeholder dette wild-symbol, ganges med 10.

25x

Et Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, der giver den højest mulige gevinst, hvorefter alle gevinstlinjer, der indeholder dette wild-symbol, ganges med 25.

Kun tilgængelig under Zuul Gratis Spins-bonussen.

Udvidende Spøgelse Wild

Beskrivelse

Vandret

Et Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, der giver den højest mulige gevinst, inden det udvider sig, herefter udvider det sig til vandrette tilstødende positioner.

X

Et Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, der giver den højest mulige gevinst, inden det udvider sig, herefter udvider det sig til diagonale tilstødende positioner.

Kryds

Et Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, der giver den højest mulige gevinst, inden det udvider sig, herefter udvider det sig til tilstødende positioner i verdenshjørnernes retning.

Jumbo

Et Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, der giver den højest mulige gevinst, inden det udvider sig, herefter udvider det sig til alle tilstødende positioner.

Kun tilgængelig under Zuul Gratis Spins-bonussen.

Ekstra Spøgelse Wild

Beskrivelse

+2

Hvert Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, som giver den bedst mulige udbetaling, en efter en.

+3

Hvert Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, som giver den bedst mulige udbetaling, en efter en.

+4

Hvert Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, som giver den bedst mulige udbetaling, en efter en.

+5

Hvert Spøgelse Wild bliver placeret på den plads, som giver den bedst mulige udbetaling, en efter en.

Forekommer kun under Zuul Gratis Spins-bonussen.

Udstyr-funktion

Udstyr-funktionen kan blive udløst tilfældigt efter ethvert spin i grundspillet.

På niveau 1 bliver der kun låst op for Proton-pakken. Andre typer udstyr låses op per LevelUp Plus-funktion.

Udstyr-funktionen bliver altid udløst inden nogen Spøgelse Wild-symboler bliver udløst.

Udstyr

Beskrivelse

Proton-pakke

Forvandler alle forekomster af et valgt sæt med 2 til 4 royale-symboler (J. Q, K, A) til det karakter-symbol, der er flest af. Hvis der er lige mange, bliver det lavest udbetalende karakter-symbol valgt.

Spøgelsesfinder

Afslører et skjult Spøgelse-symbol og udløser en Spøgelseskamp-funktion.

PKE-Måler

Forvandler alle forekomster af et valgt sæt med 1 til 4 royale-symboler (J. Q, K, A) til wild.

Ecto Goggles

Afslører et bonus-symbol, når der er to bonus-symboler på hjulene til at udløse Zuul Gratis Spins-bonussen.

Psychogram-Hjelm

Afslører to bonus-symboler, når der er et bonus-symbol på hjulene til at udløse Zuul Gratis Spins-bonussen.

Tobins Åndeguide

Aktiver denne funktion ved at nå til det øverste niveau, Niveau 10. Når Tobins Åndeguide er blevet låst op, kan du anvende Niveau Op-skærmen til at vælge det spøgelse, som skal forekomme under Spøgelseskamp-funktionen.

LevelUp Plus-Funktion

Forøg udbetalingen i spillet permanent og lås op for nye funktioner med Level Up Plus-funktionen. Fang spøgelser i Spøgelseskampen for at gå et niveau op.

Det aktuelle spøgelses livmåler vises øverst til venstre på skærmen i grundspillet, under spøgelsesportrættet. Det aktuelle niveau vises også neden under de resterende liv.

Hver gang et spøgelse bliver besejret, mister det et liv. Fang spøgelset, når den har mistet alle liv.

Tjek dit fremskridt ved at trykke på spørgsmålstegn (?)-knappen for at få vist Niveau Op-skærmen.

Niveau-fremskridtet gemmes mellem spillerens spillesessioner.

Niveau

Funktion låst op

Permanent Tilbagebetalings-
boost

1

Multiplikator Spøgelse Wild: 3x, 5x,10x

Udstyr-funktion: Proton-pakke

X

2

Udstyr-funktion: Spøgelsesfinder

3

Udvidende Spøgelse Wild: Vandret, X

4

Udstyr-funktion: PKE-Måler

5

Ekstra Spøgelse Wild: +2, +3

6

Udstyr-funktion: Ecto Goggles

7

Wild Spøgelsesudvidelse: Kryds

8

Udstyr-funktion: Psychogram-Hjelm

9

Ekstra Spøgelse Wild: +4

10

Tobins Åndeguide

X

Zuul Gratis Spins-Bonus

Zuul-kampen bliver udløst, når der forekommer 3 Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 under grundspillet.

Zap Zuul fem gange for at starte Zuul Gratis Spins-bonussen. Hver gang Zuul bliver zappet, tildeler han et gratis spin og et Spøgelse Wild, der skal bruges i Zuul Gratis Spins-bonussen, hvilket giver fem spins og fem Spøgelse Wild-symboler.

Zuul-kampen bliver genudløst, når der forekommer 3 Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 under Zuul Gratis Spins-bonussen.

Når Zuul Gratis Spins-bonussen bliver genudløst, starter en ny Zuul-kamp, hvor Zuul bliver zappet to gange og hvor der tildeles to ekstra spins med et nyt Spøgelse Wild per spin.

Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 25 gratis spins pr. bonus.

De hjul der anvendes i Zuul Gratis Spins-bonussen, er anderledes, end de hjul der anvendes i grundspillet.

Alle Spøgelse Wild-symboler bliver låst op under bonussen, sammen med tre særlige bonusvarianter:

Spøgelse Wild Type

Særlig Bonusvariant

Multiplikator Spøgelse Wild

25x

Udvidende Spøgelse Wild

Jumbo

Ekstra Spøgelse Wild

+5

Gratis spins bliver spillet til samme møntværdi og med samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-symboler forekommer kun på hjul 1, 3, og 5 i grundspillet og under Zuul Gratis Spins-bonussen.

Spøgelse-symboler forekommer kun på hjul 3 under grundspillet.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for flere oplysninger. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i bonusrunden, slutter bonusrunden straks, også selv om der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på tidligere resultater, indsatsbeløb, kontosaldo, tid på dagen, ugedag og så videre. Såfremt den største gevinst for eksempel er vundet, er chancerne for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

TM & © 2019 Columbia Pictures. Alle Rettigheder Forbeholdes.

“GHOSTBUSTERS” ER SKREVET OG OPFØRT AF RAY PARKER JR. VENLIGST STILLET TIL RÅDIGHED AF COLUMBIA PICTURES INDUSTRIES, INC. OG ARISTA RECORDS, INC. UNDER LICENS FRA SONY PICTURES MUSIC GROUP

© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres affilierede, og må ikke anvendes uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

Sidst opdateret 29. maj 2019

Seneste opdatering: 24-10-2019