Ballin'

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. RTP : Base Game: 95.24%
    Extra Bet: 95.25%

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler, undtagen scatter-symboler.
  • Alle synlige Wild-symboler tildeler en wild-multiplikator på x2 eller x3.
  • Hvis flere Wild-symboler udgør del af den samme synlige gevinstmåde, så tildeles der en wild-multiplikator på x2 eller x3.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler med undtagelse af Scatter.

Super Stjerne Wild-symboler

• Under ethvert spin i hovedspillet og under Super Stjerne Gratis Spins er der en chance for, at Super Star Stjerne Wild-symbolet lander synligt på hjul 2, 3 og 4.
  • Super Stjerne Wild-symbolet udvider sig opad og forvandler enhver hjulposition til et x2 eller x3 gangende wild-symbol.
  • Hvis Super Stjerne Wild-symbolet udvider sig til en hjulposition, som allerede indeholder et gangende wild-symbol, så bliver det forvandlet til et x3 gangende wild-symbol.

Store Kugler Gratis Spins

• 2 synlige Bonus Scatter-symboler på hjul 1 og 3, sammen med et særligt Store Kugler Bonus-symbol på hjul 5, udløser Store Kugler Gratis Spins-bonussen.
  • Når denne udløses, så tildeles der 10 Gratis Spins med klæbende, gangende wild-symboler, som er aktive på hjul 2, 3 og 4.
  • Under Gratis Spins fastholdes ethvert ramt og synligt wild-symbol, under resten af featuren.
  • Hvis Wild-symbolerne dækker alle positioner på et hjul, så tildeles der yderligere 4 Gratis Spins.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det indtjente beløb af bonusgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).

Super Stjerne Gratis Spins

• 2 synlige Bonus Scatter-symboler på hjul 1 og 3, sammen med et særligt Super Stjerne Bonus-symbol på hjul 5, udløser Super Stjerne Gratis Spins-bonussen.
  • Når denne udløses, så tildeles der 6 Gratis Spins med Super Stjerne Wild-symbolet aktivt på hjul 2, 3 og 4.
  • Under ethvert spin er der en chance for, at Super Stjerne Wild-symbolet kan lande på hjul 2, 3 og 4.
  • Super Stjerne Wild-symbolet udvider sig opad og forvandler enhver hjulposition til et x2 eller x3 gangende wild-symbol.
  • Hvis Super Stjerne Wild-symbolet udvider sig til en hjulposition, som allerede indeholder et gangende wild-symbol, så bliver det forvandlet til et x3 gangende wild-symbol.
  • Hvis Super Stjerne Wild-symbolet udvider sig til at dække alle positioner på et hjul, så tildeles der yderligere 2 Gratis Spins.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det indtjente beløb af bonusgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).

Ballin' indsats (afhængig af operatørindstillinger)

• Denne Ekstra Indsats kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når aktiveret, er der større chance for at udløse en bonus.ॲ
  • Den Ekstra Indsats spilles mod en ekstra omkostning på 0,25x samlet indsats.

Bonuskøb (afhænger af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under hovedspillet.
  • Dette vil straks føre spilleren til Gratis Spins-valget.
  • Vælg enten Store Kugler Gratis Spins eller Super Stjerne Gratis Spins.
  • Store Kugler Gratis Spins Bonusindsatsen spilles med 75x den samlede indsats.
  • Super Stjerne Gratis Spins Bonusindsatsen spilles med 150x den samlede indsats.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antallet af "Autospil"-indsatser, som du vil spille.
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde. inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 07-12-2022