Genie Wild

Genie Wild er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en gratisspil-funktion, der øger dine gevinster. Under normalt spil er målet at opnå en vinderkombination af symboler på en af de valgbare linjer. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95,35%.

Spilleregler

• Spil 1 til 25 Linje
  • Udbetalinger sker i overensstemmelse med gevinsttabellen
  • Gevinster på gevinstrækken ganges med beløbet, der er satset pr. Gevinstrække
  • Scattergevinster forøges med det samlede beløb, der er satset
  • Scattergevinster føjes til gevinsterne på gevinstrækken
  • Kun den højeste gevinst på hver valgt gevinstrække
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingsrækker tilføjes
  • Alle symboler udbetales fra venstre mod højre, undtagen tilfældigt placeret Flaske, som er gevinstgivende i sig selv
  • Ånd erstatter alle symboler undtagen tilfældigt placeret Flaske

Spilfunktion (hvis relevant)

• For at satse en gevinst skal du trykke på SPIL og derefter vælge FARVE eller KULØR
  • Gevinsten bliver FORDOBLET (x2), hvis valget af FARVE er korrekt
  • Gevinsten bliver FIRDOBLET (x4), hvis valget af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan satses op til 5 gange
  • Progressive Jackpot-gevinster (hvis de findes) kan ikke satses

ÅND WILD-FUNKTION

• 10 Gratis spil tildeles, når 3 eller flere tilfældigt placerede Flasker vises
  • Under de gratis spil, kan udvidede Wild ånd-symboler vises på hjulene
  • Gratis spil kan ikke udløses igen
  • Gratis spil spilles på rækkerne, og indsats for det udløsende spil

Sådan spiller du

• De Linje og indsatser du vil spille, kan indstilles med (-)- og (+)-knapperne, sammen med de respektive muligheder. Max-knappen for Linje og Indsatser vælger automatisk det maksimale for det pågældende felt. Bemærk: Du kan også vælge antallet af linjer, du ønsker at spille, ved at klikke på linjen markeringsnummer på siden af hjulene.
  • DREJ: Drejer hjulene.
  • Info: Adgangsbetaling belønner for vindende symbolkombinationer. Indholder ydermere spillets regler.
  • Spillet viser al din information i følgende visningsfelt:
  • Saldo: Viser din samlede saldo
  • Indsats: Viser det satsede beløb per spillet Linje.
  • Linje: Viser det satsede beløb per spillet Linje.
  • Gevinst: Viser det vundne beløb vundet med det pågældende spin.
  • Samlet indsats: Daen samlede indsats. Den består af indsatsen ganget med antallet af spillede ræker.
  • Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 02-08-2017