Sparky & Shortz Hidden Joules

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Klyngegevinster tildeles for tilstødende symbolkombinationer i henhold til oplysningerne i udbetalingstabellen og spillereglerne. Når du vinder på flere klynger i en enkelt runde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (såsom gratis spins), bonusspil og/eller scatters (hvis relevant) føjes også til klyngegevinster. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spins-funktioner spilles med samme indsats som den spilrunde, der udløste funktionen, medmindre andet er angivet. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Vinderkombinationer udbetales kun, når symboler er forbundet vandret eller lodret og uden huller. Vinderkombinationer kan starte fra et hvilket som helst punkt på gitteret. Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende symbolkombination.

Spilleregler

Sparky & Shortz Hidden Joules er en videospillemaskine med kaskader på 7x7.

Hvis du får Alien- eller Crystal-symboler i 2x2, 4x1 og 1x4, ændres klynger af samme type til Mega Symbols. Hver ændring øger Win Multiplier med +1. Hver ændring forbliver som 4 symboler med det formål at skabe gevinstkombinationer. Win Multiplier begrænses ved x25.

Boost Meter fyldes ved at danne gevinstkombinationer. Der er 4 trin: +2, +3, +4 og +5. Trinene kræver, at der er henholdsvis 25, 60, 110 og 200 symboler involveret i gevinstkombinationerne. Hver af disse ændrer, hvor meget ændringer øger Win Multiplier med. Boost Meter deaktiveres, når Win Multiplier har nået sin grænse.

Der er 6 Wilds i alt; 1 basis, 4 Special og en Mega Sparky Wild. Når en Special Wild er involveret i en gevinstkombination, bliver den indsamlet, og når der ikke er flere kaskader, udløser den 1 af 4 funktioner; Mega Symbols tilføjes tilfældigt hen over gitteret. Alle Crystal Symbols fjernes fra gitteret. Tilfældige basis-Wilds føjes til gitteret. Et tilfældigt udvalgt mønster af symboler ødelægges på tværs af gitteret, hvoraf nogle kan erstattes med en type symbol. Når 4 Special Wilds er blevet indsamlet, tilføjes Sparky Wild til gitteret sammen med en Wild, når der ikke er flere kaskader. Dette kan udløses op til 3 gange ved gentagne gange at indsamle 4 Special Wilds. Ved den første udløsning: en Sparky Wild tilføjes sammen med en Special Wild. Ved den anden udløsning: En Sparky Wild tilføjes sammen med enten en Special Wild eller en grundlæggende Wild. Ved den tredje og sidste udløsning: en Sparky Wild tilføjes kun sammen med en grundlæggende Wild.

På et tilfældigt spin uden gevinst tilføjes et Special Wild ved siden af et ændret Mega Symbol.

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

RTP: 96.20%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 10-07-2023