60 Second Heist

60 Second Heist - Hjælp

Velkommen til 60 Second Heist! Spil Free Spins mod uret - hvert sekund tæller!

HURTIG FAKTA

RTP

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96%

Max Gevinst

60.000 x indsats

Volatilitet

Høj

Gennemsnitlig bedste gevinst efter 100 spins

Alle spillere: 44 x indsats
1 af 10 spillere: 181 x indsats
1 af 100 spillere: 562 x indsats
1 af 1000 spillere: 1445 x indsats

INTRODUKTION

60 Second Heist er en 5 hjuls, 1024 Måder spilleautomat lavet af 4ThePlayer.com. Måde-spilleautomater fjerner gevinstlinjer for at gøre det lettere at se, hvor gevinsterne er. En gevinst skabes af sammenhængende symboler startende fra det første hjul.

Der er tændt op, og hvert sekund tæller: Spil Free Spins mod uret, med en stigende multiplikator og speed boosts. Lås vindende symboler på hjulene i Turbo Lås Respin-funktionen og se, hvor meget du kan vinde på 10 sekunder!

HVORDAN SPILLER MAN?

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – knapperne. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på SPIN KNAPPEN. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten også bruges til at spinne hjulene.

Vindende symboler løftes op over hjulene, når spinnet stopper.

Gevinster udbetales fra venstre mod højre.

SYMBOLER

WILD

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol bortset fra scattere.

Wild symbolet har et alternativt udseende og animation i Free Spins.

FREE SPINS SCATTER

3 Free Spin Scattere giver Gevinsttid Free Spin. Free Spins Scatters kan lande på hjul 1, 3 og 5.

HØJVÆRDI-SYMBOLER

De 2 højværdi-symboler har alternative udseender og animationer i Free Spins. Deres gevinster forbliver de samme.

GEVINST FREE SPINS

3 Free Spin Scattere giver Gevinsttid Free Spin. Du vil blive tildelt 60 sekunders spins.

Hjulene vil spinne som normalt, og gevinster vil blive tildelt som normalt under den tildelte tid, som vil blive vist på stopuret ved siden af hjulene. Når den tildelte tid er udløbet, vil det aktuelle spin og eventuelle gevinster blive tildelt, før funktionen slutter.

Et lys vil bevæge sig rundt om hjulene på omgangsbanen under funktionen. Hver gang en hel omgang er fuldført, vil gevinstmultiplikatoren stige med +1x, og alle efterfølgende gevinster (inklusive enhver gevinst, der i øjeblikket tildeles) vil blive ganget med dette antal. Farten på lyset på omgangsbanen øges, jo højere gevinstmultiplikatoren bliver.

Gevinstmultiplikatoren starter ved X1 og kan stige uendeligt.

Bonustiden beregnes af spilserveren. Opfattet tid kan variere afhængigt af enhedens ydeevne og vil ikke påvirke spilresultaterne.

BOOST SCATTER

Rammes en Boost scatter i Free Spins vil det øge hastigheden af hjulets spin, give optællinger og lyset på omgangsbanen i et kort stykke tid. Rammes endnu en Boost scatter, når denne er aktiv, vil tiden for boostet øges.

EKSTRA TID SCATTER

Rammes en Ekstra Tid-scatter under Free Spins vil det øge den resterende tid på stopuret. Hvis tiden på stopuret allerede er udløbet, vil Ekstra Tid-scatter stadig træde i kraft efter eventuelle gevinster er blevet tildelt.

TURBO LÅS RESPIN-FUNKTION

Efter ethvert vindende spin i basisspillet kan Turbo Lås Respin-funktionen udløses.

Eventuelle symboler involveret i gevinsten vil låses på pladsen. Alle andre hjulpositioner vil spinne igen, og alle nye vindende symboler låses også. Dette vil fortsætte i 10 sekunder, hvorefter den endelige gevinst vil blive uddelt.

SÅDAN UDREGNES EN GEVINST MED 1024 MÅDER

Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af et symbol, vil gevinsten blive ganget op.

Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige gevinstmultiplikator.

Eksempel: Hvis det første hjul har 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, bliver værdien fra gevinsttabellen ganget med: 2 x 3 x 2 = 12.

Samtidig eller sammenfaldende gevinster på forskellige måder tilføjes

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.

• Tryk på mellemrum for at spinne – Tillader brugen af mellemrumstasten til at foretage en indsats.

• Historik – Til at se spilhistorik

• Spilleregler – Det hjælper at åbne denne

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg www.4theplayer.com/contact.

Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra det afbrudte spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

I enhver situation hvor genstart funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

Hjælp sidst opdateret 10.02.2022

ENGELSK UDTRYK

OVERSÆTTELSE

WILD

WILD SYMBOLER

FREE SPINS

GRATIS SPINS

CONGRATULATIONS

TILLYKKE

WIN UP TO

VIND OP TIL

YOU WON

DU VANDT

BIG WIN

STOR GEVINST

MEGA BIG WIN

MEGA STOR GEVINST

EPIC BIG WIN

EPISK STOR GEVINST

5 OF A KIND

5 AF EN SLAGS

WIN FREQUENCY

VINDERFREKVENS

ANY

ENHVER

BIG

STOR

BONUS

BONUS

EPIC

EPISK

60 SECONDS

60 SEKUNDER

Seneste opdatering: 17-02-2022