Wild North

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Wild North® er et videoslotspil med 5 hjul og 40 faste gevinstlinjer samt masser af bonusfunktioner og vilde overraskelser!

Wild North® inkluderer et joker-symbol (los) og et bonus-scattersymbol (nordlyset). Joker-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol, undtagen bonus-scatter, for at hjælpe med at danne gevinstkombinationer. Andre midlertidige joker-symboler erstatter også andre hjulsymboler med undtagelse af bonus-scattersymbolet.

Tre bonus-scattersymboler på hjulene udløser bonusspillet Nordlys. Bonusfunktionshjulet har syv forskellige bonusfunktioner. En af disse funktioner oplyses tilfældigt:

• "Den store vildmark": Der tildeles tre gratisspil, hvor der findes 4x4 MEGASYMBOLER på 2.-5. hjul.
  • "Vild los": Der tildeles tre gratisspil, hvor et eller to hele hjul er dækket af JOKER los-symboler.
  • "Løbende rensdyr": Der tildeles et spil, hvor rensdyrsymbolet stables på 2.-4. hjul. Der tildeles 1 ekstra spil, når rensdyrsymboler dækker 2., 3. og 4. hjul helt, eller når rensdyr skaber en 3x3-blok. Rensdyrsymboler er KLISTRENDE under det ekstra spil.
  • "Vild bjørn": Der tildeles et gratisspil, hvor en MULTIPLIKATOR fra x5 og op til x30 multiplicerer gevinstbeløbet på det gratis spil.
  • "Ulveflok": Der tildeles et gratisspil, hvor der fremkommer et stort 2x2-ulvesymbol. Hvis der fremkommer yderligere ulvesymboler, tildeles der et ekstra spil. Ulvesymboler er WILD og KLISTRENDE i denne bonusfunktion.
  • "Uglens øjne": Der tildeles et gratisspil, hvor der fremkommer to store 2x2-uglesymboler. Et eller flere ekstra spil kan tildeles med KLISTRENDE uglesymboler, indtil du rammer mindst en vindende symbolkombination.
  • "Eventyrer i det vilde nord": Et gitter på 20 fliser vises på skærmen. Vælg fliserne en efter en for at afsløre skjulte gevinster. Du kan vinde kontantgevinster eller udløse enhver af ovenstående gratisspil-funktioner. Du kan fortsætte med at vælge fliser for kontantgevinster og funktioner, indtil du afslører enten et "X" eller bonusfunktionerne "Den store vildmark" eller "Vild los". Når bonusfunktionerne er blevet tildelt, slutter runden "Eventyrer i det vilde nord".

Bemærk, at bonus-scattersymbolet ikke fremkommer på hjulene under gratisspil-funktioner.

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 94.57%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 30-01-2024