Space Cows to the Moo'n

GENERELLEREGLER

er en videospillemaskine med 5 hjul og 1024 måder video -spillemaskine med Beaming Wilds,Multiplier Wilds, Minor Destruction , Major Upgrade , Wilds og Free Spins.
Dette spil spilles med 1024 måder at vinde på.
Matchende symboler i en vilkårlig position på tre eller flere tilstødende hjul , startende fra venstre hjul til højre hjul er en vindende kombination .
Kun den længste matchende kombination pr. symbol betales .
Flere gevinster oprettes , når yderligere forekomster af det samme symbol vises på de samme hjul , der skaber den længste måde at vinde på.
Ændring af satsbeløbet ændrer automatisk gevinststørrelserne , der vises i gevinsttabellen . Disse gevinststørrelser vises i din valgte valuta .
Hvis du havde mere end en gevinst på et enkelt træk , vil det samlede beløb fra dine gevinster blive lagt sammen og vist i gevinstfeltet samt tilføjet til din saldo .

GENERELLEINDSTILLINGER

Aktivér “ AUTOMATISKJUSTERINGAFINDSATSSTØRRELSE” for automatisk at ændre din indsatsstørrelse til den højest mulige indsatsværdi , i tilfælde af at den aktuelle indsatsværdi overstiger din saldo .
Aktivér “ VENSTREHÅNDSTILSTAND” , såfremt du er venstrehåndet .
Aktivér “ BRUGMELLEMRUMSTASTEN” for at kunne starte en tur ved at trykke på mellemrumstasten .
Vælg "SPROG" for at skifte sprog i spillets brugergrænseflade .

TILFÆLDIGEUFO-FUNKTIONER

Når alle gevinster og kaskader er afsluttet , er der en chance for at udløse en tilfældig UFO-funktion .
UFO-funktioner kan udløses op til 5 gange .
UFO-FUNKTION : BEAMING WILDS Når Beaming Wilds-funktionen udløses , forvandles 2 til 5 tilfældige symboler til Wilds.
UFO-FUNKTION : MULTIPLIERWILDS Når Multiplier Wilds-funktionen udløses , forvandles 2 til 5 tilfældige symboler til Wilds med en multiplikator på 2x.
Når flere wild -multiplikatorer er en del af en vindende kombination , lægges deres værdier sammen , før den vindende kombination ganges .

UFO-FUNKTION : MINOR DESTRUCTION

Minor Destruction -funktionen fjerner alle Mindre symboler fra hjulene .
Hvis der opstår en gevinst , vil kun store - og Scatter-symboler kaskade ind på hjulene .
Hvis der ikke er nogen Mindre symboler til stede , fjernes et tilfældigt Stort symbol .

UFO-FUNKTION : MAJORUPGRADE

Mindre symboler opgraderes til Store symboler .
Hvis der ikke er nogen Mindre symboler til stede , konverteres et tilfældigt Stort symbol til et andet Stort symbol .

JOKER

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Scattersymbolerne .
Wild-symboler kan lande på 2, 3 og 4.
Når flere wild -multiplikatorer er en del af en vindende kombination , lægges deres værdier sammen , før den vindende kombination ganges .

GRATISTRÆK

3 Scatters udløser 8 Free Spins.
4 Scatters udløser 10 Free Spins.
5 Scatters udløser 12 Free Spins.
Free Spins kan ikke udløses igen .

KØBBONUS

Tryk på knappen "Bonus " for at købe Bonussen .
Bonussen kan købes for 80x din indsats .
Når du har købt Bonussen , er du garanteret , at Bonusfunktionen udløses .

GEVINSTLOFT

Dette spil har en maks . gevinstgrænse på 5000x indsatsen .
Når den samlede gevinst når eller overstiger denne grænse , slutter enhver aktiv funktion , og 5000x grundindsatsen tildeles .

VILKÅROG BETINGELSER

Efter 10 minutters inaktivitet vil spillet automatisk afslutte din session. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dig .
Bare genstart spillet , så kan du fortsætte , hvor du slap.
Hvis du bliver frakoblet spillet , eller der sker en funktionsfejl , og du genstarter spillet , vil din saldo blive genindstillet til det beløb , du havde inden afbrydelsen .
I tilfælde af en uenighed , eller hvis saldoen ikke er vendt tilbage din det seneste beløb efter et vist antal dage , vil problemet blive løst ved hjælp af kommunikation med operatørens tekniske supportteam .
I tilfælde af en defekt bliver alle berørte spilsatser og udbetalinger anset for ugyldige , og alle berørte satser bliver refunderet .
Den teoretiske udbetalingsprocent til spilleren er 95.6 %.
Det teoretiske afkast til spilleren for KøbsBonus er 95.7%

Seneste opdatering: 31-01-2024