Reel 'Em In A Bit Fishy

Sådan spiller du

Dette spil er et videospillemaskine med 6 hjul og mange udbetalingsmåder (729 måder) med en GRATIS SPINS-bonus. Bonussen udløses, når der vises 3 eller flere SCATTER-symboler på et af hjulene under basisspillet.

HAJ WILD-SYMBOL

Under GRATIS SPINS-bonussen kan der dukke en HAJ op og gøre op til 5 hjul-symboler WILD.

Symboler, der er WILD, erstatter ikke SCATTER-, SVÆRDFISK-, ELELTRISK ÅL- eller FISKESTANG-symboler.

FISKEHJUL

Under hjulene er der et vandret FISKEHJUL. Hver position på hjulet kan vise en PRÆMIEFISK, SVÆRDFISK, ELEKTRISK ÅL eller en tom position. Ved starten af hvert spil flyttes hjulet én position til venstre, og et nyt symbol føjes til den yderste højre position.

Hvis der vises et FISKESTANG-symbol  på hjul 2, 3, 4 eller 5, fanger den det symbol, der vises på FISKEHJULET, og tildeler den tilsvarende præmie.

Hvis der vises et FISKESTANG-symbol, hvor FISKEHJULET har en tom position, tildeles der ingen præmie.

PRÆMIEFISK-gevinster er et multiplum af indsatsen.

Symboler på FISKEHJULET ændres, når din indsats justeres.

ELEKTRISK ÅL

Den ELEKTRISKE ÅL er et VOKSENDE WILD-symbol, der vokser og fylder hjulet. Alle tildelte præmier, som omfatter den ELEKTRISKE ÅL, ganges med op til x4.

Den ELEKTRISKE ÅL kan ikke erstatte SCATTER-, SVÆRDFISK- eller FISKESTANG-symboler.

Der kan højst vises 2 ELEKTRISK ÅL-symboler ad gangen.

Multiplikatorer er multiplikative med hinanden.

GRATIS SPINS-BONUS

Gratis spins-bonussen udløses, når 3 eller flere symboler vises spredt ud.

Gratis spins kan også udløses ved at fange en SVÆRDFISK eller en kombination af både SCATTER- og SVÆRDFISK-symboler. Nedenfor er en tabel, der viser antallet af tildelte spins i alle situationer:

Det er ikke muligt at udløse bonussen igen.

BUY PASS

Du kan vælge at spille de GRATIS SPINS ved at trykke på knappen BUY PASS™. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på grund af den jurisdiktion, du befinder dig i.

Prisen for BUY PASS™ vises på skærmen. Tryk på BEKRÆFT for at starte spillet.

Hjulene drejer til en position, der indeholder mindst 3 BONUS-symboler, og GRATIS SPINS-bonussen starter.

JURIDISK MEDDELELSE

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 94.02%. Dette afspejler den teoretiske fortjeneste over adskillige spillesessioner.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light and Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2022 Light and Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 07-12-2022