Gluttony

Gevinstoversigt

PRÆMIE

1x

2x

4x

520

410

35.00

2x

1x

4x

540

420

310

4x

1x

2x

580

440

320

1x

2x

4x

512

46.00

33.00

2x

1x

4x

524

412

36.00

4x

1x

2x

548

424

312

1x

2x

4x

58.00

44.00

32.00

2x

1x

4x

516

48.00

34.00

4x

1x

2x

532

416

38.00

1x

2x

4x

56.00

43.00

31.50

2x

1x

4x

512

46.00

33.00

4x

1x

2x

524

412

36.00

1x

2x

4x

54.00

42.00

31.00

2x

1x

4x

58.00

44.00

32.00

4x

1x

2x

516

48.00

34.00

1x

2x

4x

52.40

41.20

30.60

2x

1x

4x

54.80

42.40

31.20

4x

1x

2x

59.60

44.80

32.40

1x

2x

4x

52.00

41.00

30.50

2x

1x

4x

54.00

42.00

31.00

4x

1x

2x

58.00

44.00

32.00

1x

2x

4x

51.60

40.80

30.40

2x

1x

4x

53.20

41.60

30.80

4x

1x

2x

56.40

43.20

31.60

1x

2x

4x

51.20

40.60

30.30

2x

1x

4x

52.40

41.20

30.60

4x

1x

2x

54.80

42.40

31.20

1x

2x

4x

50.80

40.40

30.20

2x

1x

4x

51.60

40.80

30.40

4x

1x

2x

53.20

41.60

30.80

REEL AREA

Et tromleområde med 5 tromler og 5 rækker.

Vinderkombinationer vil blive ødelagt, og de resterende symboler falder ned og gør plads til nye symboler.

Når Symbolerne opgraderes visuelt, ganges deres værdi permanent med to, indtil der starter en ny runde.

SCATTER

Der findes to typer Scatter-symboler: sølvklokke-scatter og guldklokke-scatter.

Sølvklokke-Scatter-symboler kan kun lande på tromle 2–4.

Guldklokke-Scatter-symboler kan kun lande på tromle 3, højst 1 pr. drej.

Gratis spins aktiveres af en kombination og sølvklokke- og guldklokke-Scatter-symboler:

- 3 sølv-Scatters = 8 gratis spins med ”Order Up”.
- 1 guld- og 2 sølv-Scatters = 10 spins med ”Double Up!” og x2-multiplikator.
- 2 Guld- og 1 Sølvklokke-Scatter = 12 spins med ”Quadruple Up!” og x4-multiplikator.
- 3 Guldklokke-Scatters = giver +6 spins og adgang til ”FEDCON 1”

Hver guldklokke giver +2 gratis spins og øger den aktuelle multiplikator med x2.

Under FEDCON 1 kan guldklokken kun lande på de yderste tromler, hvilket permanent ganger alle de yderste tromleværdier med to.

xZONE

Giver +1 multiplikatorværdi til ethvert almindeligt gevinstsymbol og en eventuel Wild, der ligger ved siden af den, vandret og lodret.

Adskillige XZ-Sauce-symboler kan lande på den samme række, men ikke på den samme tromle.

Under FEDCON1 kan XZ-Sauce kun lande på de inderste tromler, hvilket giver +1 multiplikator for alle forbundne gevinstsymboler.

WILD POT

Wild Pot kan kun lande under Order Up!, Double Up!, Quadruple Up! Og FEDCON1 på tromlerne 2–5.

Wild Pot fungerer som et Wild-symbol.

Hvis Wild Pot bidrager til en gevinst, vil den prøve at indsamle de omkringliggende madsymbolser, vandret & lodret og forøge deres værdier med:

- Symboler af lav værdi = +1 pr. vindende symbol
- Symboler af middel værdi = +2 pr. vindende symbol
- Wild = +2 pr. vindende symbol

Hvis Wild Pot formår at samle ind, vil Wild Pot blive ”sticky” med forhøjede multiplikatorer for et træk mere, hvis ikke bliver det fjernet.

Efter at have indsamlet vil Wild Pot blive der i sin størrelse som en særlig Wild for den næste lavine.

Under FEDCON1 kan Wild Pot kun lande på de inderste tromler og vil nu indsamle alle madsymbolerne på dens forbundne ydre tromle, hvilket forhindrer disse symboler i at bidrage til Fat Bastards-udviklingen.

GOLDEN BELL SPINS

Hvis en guldklokke lander, aktiveres Golden Bells Spins, og der tildeles +2 nye spins og x2-multiplikator.

Hven endnu en guldklokke lander under Golden Bell Spins, tildeles +2 nye spins, og multiplikatoren øges til x4.

3 vundne guldklokker i træk udløser FEDCON1.

Multiplikatoren nulstilles efter hver ny indsats.

ORDER UP!

For hver guldklokke der lander opgraderes ”Order Up!”, og der tildeles +2 spins og multiplikatoren øges med x2.

Hvis en guldklokke lander, og den aktuelle multiplikator er x4 vil Order Up! blive opgraderet til FEDCON1 og tildele +6 spins.

Gratis spins kan ikke genudløses.

FEDCON 1

Hvis 3 guldklokke-Scatters lander, tildeles der +6 spins.

Hver gevinst tages fra Fat Bastard, som er udgangspunktet for enhver gevinst.

For hvert nyt niveau tildeles +2 gratis spins, +1 multiplikator på Fat Bastad, og der udløses et nyt spin.

For at opgradere til de øverste niveuaer skal spilleren samle følgende antal vindende symboler:

- Niveau 2 = 20
- Niveau 3 = 30
- Niveau 4 = 40
- Niveau 5 = 50

Følgende vindende symboler med deres respektive vægt vil blive lagt til progressionsbjælken:

- Symboler af lav værdi = +1 pr. vindende symbol
- Symboler af middel værdi = +2 pr. vindende symbol
- Wild = +2 pr. vindende symbol

Overskydende indsamling vil gå videre.

HEART ATTACK

Spillets maksimale udbetaling er 32000 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, så afsluttes spillerunden, og 32000 gange basisindsatsen tildeles.

3125 MÅDER AT VINDE

GEVINST INGEN GEVINST

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

CROSSLINK-GEVINSTER

GEVINST INGEN GEVINST

Crosslink-gevinster: Udbetalingsværdien er lig med længden af de vundne symboler fra hver side individuelt, startende fra 1. Kun den højeste gevinst pr. Crosslink Win udbetales.

Spilleregler

- XZ-Sauce

- Wild Pot

- Wilds

- Scatters

- Golden Bell Spins

- Order Up!

- FEDCON 1

- Heart Attack

- Double Up!

- Quadruple Up!

• Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,09 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for Order Up!-funktionskøb er 96,08 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for FEDCON 1-funktionskøb er 96,09 %.

• Det teoretiske afkast for spillerne for Lucky Draw-funktionskøb er 96,11 %.

• Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Scatter.

• Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.

• Standardværdien af symbolerne i FEDCON1 er x4.

• Når et feature-køb foretages, vil en særlig feature-købstromle dukke op og vise resultatet af feature-købet.

• Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.

• Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.

• Den simulerede maksimale udbetaling er 32000 gange indsatsen (1:52000000 runder).

• Videoslot med 15 symboler, 5 ruller og 5 rækker.

• 3125 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).

• Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.

• Funktionsfejl annullerer alle gevinster.

• Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.

• Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.

• Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.

• Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.

• Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.

• Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.

• Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Tastaturoversigt

soundOnsoundOff

Slå lyde til/fra

Klik for at hente hele menuen med indsatsinterval

Betydelige hurtigere hastighed på spin

Spin Button

Start en ny spilrunde. Tryk at spille og spinne

Collect and spin button

Indsaml gevinst og spin.

Spin with boosted bet button

Boostet indsats med justeret indsats.

Indstil spillet til at spille autospil et antal runder efter dit valg. Brug avancerede indstillinger til dine personlige stopkriterier for at afslutte autospil, når:

- en enkelt gevinst overstiger en værdi efter dit valg

- saldoen bliver lavere end 0%, 50% eller 75%

- saldoen overstiger 150%, 200% eller 500%

Stop autospil

SALDO

Viser din tilgængelige indsatssaldo i din valuta

Vis spilmenu

Klik for at åbne spillets historik. Du kan gennemse dine spilrunder baseret på dato og klokkeslæt for, hvornår de blev spillet

Hvis du trykker på genafspilningsknappen, kan du spille den specifikke spilrunde igen

Få mere information om udbetalingen og funktionerne

Åbner spillets regler

Skift din spilindstillinger

Slå musik til/fra

Slå lyde til/fra

Vis/skjul det aktuelle klokkeslæt (standard: til)

Slå brugen af mellemrum til at spinne til/fra

Gå tilbage til spillet

Spil Client-version: 1.1.23

Åbn Nolimit-funktionspanelet

Køb en bestemt spilfunktion i Nolimit Bonus-værktøjet.

FREESPIN

Bonusfunktionen kan købes for 100 gange indsatsen. Maksimal mulig indsats i dette spil til funktionskøb er 60.00 kr.

SUPER_FREESPIN

Bonusfunktionen kan købes for 1000 gange indsatsen. Maksimal mulig indsats i dette spil til funktionskøb er 60.00 kr.

LUCKY_DRAW

Bonusfunktionen kan købes for 300 gange indsatsen. Maksimal mulig indsats i dette spil til funktionskøb er 60.00 kr.

Afspil dine egne eller andres bedste spilrunder for alle Nolimit City-spil!

Aktuelt spil

Alle spil

Vælg det aktuelle spil eller alle Nolimit City-spil.

Vælg dine topgevinster eller samlede topgevinster.

x Indsats

Gevinst

Sorter efter antal gange indsatsen eller højeste gevinstværdier.

Gentag denne spilrunde.

Seneste opdatering: 04-08-2023