Barbarossa

Velkommen til Barbarossa, en Alle Veje Videospilleautomat med Free Spins, Wild Kaskader, Ubegrænsede Multiplikatorer, Multiplikator Hop og andre funktioner.

OM SPILLET

Spillet har et 5x3 panel og 243 måder at vinde på. Der er en Wild, som erstatter alle almindelige symboler, og dukker op i basisspillet og i Free Spins. Scatters vises kun i basisspillet.

WILD KASKADER

Gevinster udløser en kaskade. Symboler, der producerer en gevinst, fjernes, en wild tilføjes til en af vinderpositionerne, hvorefter nye symboler udfylder de resterende huller. Kaskader vil fortsætte, indtil der ikke er flere gevinster.

MULTIPLIKATOR

Hver kaskade fordobler den samlede multiplikator. Multiplikatoren nulstilles efter hvert tabende spin eller kaskade i basisspillet. I Free Spins nulstilles multiplikatoren ikke indtil afslutningen af sessionen.

MULTIPLIKATOR HOP

Der er en tilfældig chance for, at multiplikatoren kan hoppe en position op. Denne begivenhed kan ske op til 3 gange i træk.

FREE SPINS

Ram 3 Scatters og få tildelt 7 Free Spins. Hver yderligere scatter giver 2 ekstra free spins. Hjulmultiplikatorer nulstilles ikke mellem spins. Free spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Free Spins kan ikke genudløses.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES MÅDE-GEVINSTER

• Der er 243 måder at vinde på i dette spil. Rammes et identisk symbol på 3, 4 eller 5 på hinanden følgende hjul fra venstre giver det en gevinst.
  • Hvis en af hjulene indeholder mere end 1 af det vindende symbol, ganges gevinsten op. For eksempel, hvis det første hjul indeholder 2 vindersymboler, det andet hjul 3 vindersymboler og det tredje hjul 2 vindersymboler, behandles denne gevinst som en 3-af-en-slags-gevinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Alle symbolers gevinster for 3, 4 og 5 af en slags er oplistet i gevinsttabellen.
  • Kun den højest vindende kombination pr. måde giver gevinst.

SPILMENU

Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.

• Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet og viser gevinsten for hvert symbol dynamisk.
  • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.
  • Spilleregler – Viser spillets regler.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.
  • Lyde – (hvis tilgængelig) Tænder eller slukker for lyden.
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats. Tryk for at vælge/ændre indsatsen.
  • Spin knap – Placer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulet spinner bliver spin-knappen til en Stop Knap (Stop-knappen kan være deaktiveret). Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil Knap – (hvis tilgængelig) Du kan bruge Autospil til at spille flere runder automatisk. Det kan slås fra når som helst. Tryk på ‘Autospil’ knappen for at komme til Autospil-menuen. Vælg antallet af runder. Vælg tabsgrænse (hvis tilgængelig). Vælg maksimal single gevinst (hvis tilgængelig) Start Autospil ved at trykke på ‘Start’ knappen. Du kan se antallet af tilbageværende runder på stopknappen. Når Autospil kører, vil alle resterende runder blive annulleret ved trykke på stopknappen.
  • Hurtig Spil Knap – (hvis tilgængelig) Tryk for at starte eller slutte hurtig spil af runder.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 28/04/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
BET INDSATS
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
WIN GEVINST
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST

Seneste opdatering: 16-05-2023