Shark Wash

Spilleregler

• “Shark Wash” er en spillemaskine med 5 kolonner, 4 rækker og 1.024 måder at vinde på.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Matchende symboler på enhver position, på tre eller flere tilstødende hjul, gående fra hjulet længst til venstre mod højre, udgør en udbetalingsmåde-gevinst.
  • Kun den længste, matchende kombination for hvert symbol bliver udbetalt.
  • Spillet har en kaskademekanisme. Når der opstår en gevinst, vil disse symboler blive fjernet, så der er plads til nye symboler.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager mod gevinstmultiplikatoren.
  • Wild-symbolet findes på hjul 2-4 og erstatter alle normale symboler.
  • Gevinster vises i pugerens valuta.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.06%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.
  • Hvis summen af gevinster overstiger en værdi på 5.000x indsatsen, slutter runden, og spilleren tildeles 5.000x indsatsen.

Regler for Countdown Wild-funktion

• Funktionen udløses, når du vinder på et wild-symbol.
  • Wilds er klæpige under 2 og 5 gevinster, dette er repræsenteret ved tælleren på symbolet.
  • Tælleren på wild-symbolet falder med 1, hver gang wild er en del af en gevinst.
  • Når wild-tælleren når 0, føjes starttællerbeløbet til wild-måleren.
  • Under grundspillet udløser ødelæggelse af en Wild respins. Respins spilles, så længe den nye wild er blevet ødelagt. De indsamlede point og multiplikatoren, der er aktiveret, overføres mellem respins.
  • Wild-måleren viser den aktuelle multiplikator sammen med krav til wild-samlingen.
  • At nå hver multiplikator på wild-måleren kræver en anden mængde gevinster på wild-måleren.
  • Når en multiplikator afsløres, vil den gælde for alle gevinster fra det tidspunkt og fremad, så længe den er en del af samme spilrunde.
  • Countdown Wild-funktionen forbliver på pættet under free spins.

Spilleregler for Free Spins

• Free Spins udløses ved at lande 3 eller flere bonussymboler.
  • 3 Bonus-symboler vil tildele 7 Free Spins.
  • 4 Bonus-symboler vil tildele 10 Free Spins.
  • 5 Bonus-symboler vil tildele 15 Free Spins.
  • Under free spins giver bonussymbolerne +1 spin.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 27-06-2023