Luchamigos

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 7 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre og starter fra hjulet længst til venstre. Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende symbolkombination.

Spilleregler

Luchamigos er en videospillemaskine med 5 hjul og op til 1024 måder at vinde på!

AMIGO WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen SCATTER (POWER CHILI). Hvis du får en AMIGO WILD hvor som helst på hjulene og en SCATTER (POWER CHILI) på hjul 1, 3 eller 5 på et hvilket som helst spin i basisspillet, udløses 1 af 3 tilfældige HOT AMIGO -funktioner:

• Gran Chico giver 2x2 MEGA WILDS.

• Roco Elastico giver 1 STACKED WILD.

• Muchos Salvajes giver 4 RANDOM WILDS.

POWER CHILI eller SCATTER lander kun på hjul 1, 3 og 5. Hvis du får 3 POWER CHILI, udløses POWER CHILI SPINS, hvilket giver 7 indledende FREE SPINS. Tilfældige HOT AMIGO-funktioner kan udløse et hvilket som helst spin uden POWER CHILI i POWER CHILI SPINS. POWER CHILI-symbolet er ikke tilgængeligt på POWER CHILI SPINS. Hver gang HOT AMIGO lander på hjulet, øges Chili-måleren. FREE SPINS kan genudløses ved at nå +2 på Chili-måleren, og der tilføjes 2 ekstra FREE SPINS, op til 15 FREE SPINS.

HOT SPIN udløses, når du når ildikonerne på Chili-måleren. Denne funktion giver en garanteret gevinst og aktiverer 1 af 3 HOT AMIGO-funktioner.

Når du når det sidste trin på Chili-måleren, tildeles ULTIMATE HOT SPIN. Denne funktion tildeler et ekstra spin, når alle standard-FREE SPINS er gennemført. Det giver en garanteret gevinst og aktiverer 1 af 3 HOT AMIGO-funktioner i deres stærkeste form.

• Gran Chico giver 2x3 MEGA WILDS.

• Roco Elastico giver 2 STACKED WILDS.

• Muchos Salvajes giver 6 RANDOM WILDS.

Den gennemsnitslige tilbagebetalingsprocent er 96.20%. Tilbagebetalingsprocenten opnås gennem deltagelse.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 11-05-2023