It's Magic

Hjulene bliver indhyllet i fortryllelsens tåger i It’s Magic, når Wild Hjul-funktionen forvandler en hel stak af det samme symbol på et hjul til stak af wild-symboler ved næste spin! Udløs Gratis Spins-bonussen for endnu flere tryllebindende gevinster: 10 til 45 gratis spins, afhængig af antal bonussymboler på hjulene. Vil den Magisk Hjulbonus blive tilfældigt udløst ved et hvilket som helst almindeligt spin? Du vinder måske den Royale eller Kæmpe Jackpot!

Sådan spiller du

• It’s Magic indeholder 50 betalingslinjer for 75 mønter.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/mini spil)

• Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.
  • Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

• Viser det nuværende antal mønter.
  • Indsatsen er fastsat til 50 gevinstlinjer, hvilket koster 75 mønter.

Møntværdi

• Viser den aktuelle møntværdi vist i valuta.
  • Tryk på minus-knappen (-) for at reducere møntværdien.
  • Tryk på plus-knappen (+) for at øge møntværdien.

Spin

• Tryk på den runde pil for at godkende indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktionen

• Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.
  • For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg et antal autospins, tabsgrænsen og enkelt gevinstgrænsen (valgfri).
  • Når du har valgt den ønskede indstilling, skal du trykke på AUTOSPIN-knappen, og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.
  • Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.
  • Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.
  • Autospin-funktion er ikke tilgængelig i lille format.

Wild Hjul-funktion

• En fuld stak med Bog, Skattekiste, Magisk Kugle, Kat, Abe eller Ræv udløser Wild Reel-funktionen og forvandler hele dette hjul til et Wild-hjul ved næste spin for den samme møntværdi.
  • Når en fuld stak med Bog, Skattekiste, Magisk Kugle, Kat, Abe eller Ræv er bag et Wild-hjul, bliver hele hjulet wild ved næste spin for den samme møntværdi.
  • Wild-hjul ved næste almindelige spil, overføres ikke til Gratis Spins-bonus.
  • Wild-hjul ved næste gratis spin overføres ikke til næste hovedspil.
  • Wild-hjul ved næste gratis spin overføres ikke til den næste Gratis Spins-bonussession.
  • Ved Gratis Spins-bonus, er wild-hjulet endnu rigere og velspækket.

Magisk Hjulbonus

• Magisk Hjulbonus udløses på tilfældige tidspunkter ved ethvert almindeligt spil, der ikke udløser Gratis Spins-bonus. Når den udløses bliver der tildelt et enkelt spin på hjulet.
  • Hjulet indeholder gevinstværdier samt chancen for Royal- og Kæmpe-jackpots. Gevinstværdier der gives i Magisk Hjulbonus multipliceres med møntværdien. Højere indsatser forhøjer jackpot-værdien.

Gratis Spins-bonus

• Gratis Spins-bonus udløses, når tre eller flere bonus-scatter-symboler fremkommer et hvilket som helst sted på hjulene.
  • Når Gratis Spins-bonussen udløses, tildeles der 10 til 45 gratis spins, afhængigt af antal bonussymboler, der optræder i kombinationen, der udløste den. Hjulene i Gratis Spins-bonussen har en mere berigende Wild Hjul-funktion end hovedspillets hjul.
Antal bonus-symboler Gratis Spins tildelt
3 10
4 12
5 14
6 16
7 18
8 20
9 22
10 24
11 26
12 28
13 30
14 32
15 34
16 36
17 38
18 45
19 45
20 45
  • Gratis Spins-bonussen genudløses ved at få tre bonussymboler hvor som helst på tre eller flere forskellige hjul. Antallet af bonussymboler ved genudløsningen tildeler et antal gratis spins baseret på værdierne i Gratis Spins Tildelt-tabellen.
  • Bonussen kan genaktiveres flere gange op til maksimalt 300 Gratis Spins per bonusrunde.
  • Gratis spins spilles til den samme møntværdi og det samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

• Misbrug eller systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på hjul i træk, startende på hjulet længst til venstre, bortset fra Lilje-symboler, som skal forekomme på tilstødende hjul.
  • Kun den højeste gevinst udbetales pr. gevinstlinje. Lilje-symbolkombinationer, der ikke starter på hjulet længst til venstre, bliver udbetalt derudover. Linjegevinster ganges med møntværdien. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.
  • Gevinster vises i valuta.
  • I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelte transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløbet. Se gevinsttabellen for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i bonusrunden, slutter bonusrunden straks, også selv om der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

• I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, kræves der af de fleste af verdens retssystemer, at alle spilresultater er helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en feature med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at ramme et hvilket som helst udfald er altid de samme.
  • Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, din indsats, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktisk udbetaling, du kan opleve.

RTP: 96.19%

Seneste opdatering: 28-11-2018