Street Magic

Uafsluttede spil

• Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

• Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne.
  • Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen.
  • Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer.
  • Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden.
  • Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført.
  • Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde.
  • Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

• Stil jer i rundkreds for at se en mystisk tryllekunstner optræde i Street Magic, et videoslotspil med 5 hjul, der spilles på 20 faste linjer.
  • Tryllekunstner-symbolet fungerer som både Scatter og Wild og forekommer kun på hjul 1, 3 og 5. Når Tryllekunstner-symbolet bruges som Scatter-symbol, udløser det funktioner, når det lander på hjulene. Når Tryllekunstner-symbolet bruges som Wild-symbol, erstatter det ethvert andet almindeligt symbol for at hjælpe med at danne gevinstkombinationer.
  • Hvis der lander to Tryllekunstner-scattersymboler på hjulene, udløses funktionen TRYLLEFORESTILLING. En af de tre nedenstående funktioner vælges så tilfældigt og udføres på hjulene. Alle gevinster udregnes og udbetales til sidst i spillerunden.
  • WILD-FORDELING: Fire Wild-symboler fordeles tilfældigt på hjulene.
  • DEN UDVIDENDE MAND: De to Tryllekunstner-scattersymboler udvides for at danne to Wild-hjul.
  • DEN TRANSPORTERENDE MAND: Et tredje Tryllekunstner-scattersymbol føjes til hjulene og udløser GRATIS SPIL.
  • Udløser funktionen GRATIS SPIL, når tre Tryllekunstner-scattersymboler lander på hjulene. Dette kan opnås naturligt eller via funktionen DEN TRANSPORTERENDE MAND. Vælg et af de viste kort for at finde ud af, hvor mange spil der er vundet til at starte med. Mulighederne er: 8, 10 eller 12.
  • Når et Wild-symbol lander på hjulene under GRATIS SPIL, klistrer det til hjulene og bliver der, indtil funktionen er slut. Wild-symboler kan lande alle steder på alle hjul.
  • Yderligere GRATIS SPIL tildeles, når der er mindst 1 Wild på hvert af de 5 hjul. Vælg et af de viste kort for at finde ud af, hvor mange yderligere spil du har vundet. Mulighederne er: 4, 6 eller 8. Funktionen kan kun genudløses én gang. Scatter-symbolet er ikke synligt under GRATIS SPIL.
  • Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • RTP-96.48%

Seneste opdatering: 26-09-2018