Fishin' Pots of Gold

Om dette spil

• l Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • l Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet l Vælg indsats på en mobilenhed ved at trykke på indsats-ikonet eller indsats-området.

• l Vælg indsats via hovedmenuen på skrivebordet eller på konsolbjælken. l Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken. l Klik og tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
  • l Vælg stopknappen for at standse det aktuelle hjul-spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykke på hjulene. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
  • l Hvis den er aktiveret i indstillinger, kan du trykke på mellemrumstasten for at spinne eller stoppe.
  • l Når hjulene stopper, fremhæves vinderkombinationer. Gevinstbeløbet vises i gevinstfeltet.
  • l Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Gevinstlinje-regler

• l Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
  • l En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination. l Dette spil indeholder 10 gevinstlinjer i basisspil og 20 gevinstlinjer i gratis spin.

Regler for udbetaling

• l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • l Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.
  • l Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste

gevinst, der udbetales.

Indsaml-symbol

• l Dette symbol er wild.
  • l Dette symbol kan erstatte alle symboler undtagen Gratis Spin-symboler og Jackpotsymboler. l Dette symbol forekommer på hjul 5 i basisspillet. l Dette symbol forekommer på alle hjul under Gratis Spin.

Indkasseringsfunktion

• l Land et Indsaml-symbol for at udløse Indsaml-funktionen.
  • l Indsaml-symboler er scatter-symboler, der indsamler og tildeler præmien på de ramte Penge- og Jackpot-symboler.
  • l Pengesymbolets værdier går fra 1X til 25X i basisspillet. l Pengesymbolets værdier går fra 2X til 100X under Gratis Spin. l Pengesymbolets værdier ganges med indsatsen.
  • l Hvis et Jackpot-symbol lander samtidig med et Indsaml-symbol, bliver enten Mini, Mindre, Større eller Mega Jackpot tildelt.

Gratis spin

• l3, 4 eller 5 Gratis Spin-symboler tildeler henholdsvis 10, 15 eller 20 Gratis Spin. l Under Gratis Spin udvider hjulene sig til 5 rækker med 10 ekstra linjer i spil. l Indsamlingsstien bliver tilgængelig under Gratis Spin.
  • lAlle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gratis Spin-symbolerne forekommer ikke under Gratis Spin. l Indsamlingsstien kan tildele ekstra Gratis Spin.

Indsamlingssti

• l Hvert Indsaml-symbol, der lander, indsamles på stien.
  • l For hver 3 indsamlede Indsaml-symboler stiger Pengesymbolets multiplikator, og der tildeles 5 ekstra Gratis Spin. l Indsaml op til 12 Indsaml-symboler. l Den øgede multiplikator påføres på efterfølgende Gratis Spin. l Multiplikatoren gælder for de indsamlede Pengesymboler.
  • l Maksimummultiplikatoren er 10. l Stien kan tildele op til 20 Gratis Spin. l Indsamlingsstien nulstilles først i hver Gratis Spin-funktion. l Denne funktion er kun tilgængelig under Gratis Spin.

Funktionen Køb

• l Bonus-køb bliver tilgængelige, når Gratis Spin er blevet udløst. l Brug Bonus-køb til at udløse gratis spin.
  • l Tilgængelige funktionsmuligheder:
  • l 10 gratis spin l 15 gratis spin l 20 Gratis Spin l Ved køb af 10 eller 15 Gratis Spin er der mulighed for at blive tildelt flere Gratis Spin. l Funktioner købes til de viste priser. l Funktionerne købes til henholdsvis 50X, 100X og 150X indsatsen. l Gratis Spin spilles med den nuværende indsats. l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil. l Denne funktion kan være utilgængelig over en given indsatsgrænse. l Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Ikoner

• l Autospil

• l Hovedmenu

• l Tilbage

• l Dekrement

• l Inkrement

• l Indsats

• l Hurtigt spin

• l Slå lyd fra / Slå lyd til

• l Ansvarligt spil

• l Spillerbeskyttelse

• l Loyalitet

• l Spilhistorik

• l Transaktionshistorik

• l Bank

• l Indstillinger

• l Udbetalingstabel / Information

• l Hjælpefiler

• l Lobby

• l Kassér l Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Indsats-valg

• l Hvert spin koster et samlet betbeløb.
  • l Vælg indsats på en mobilenhed ved at trykke indsats i konsolbjælken eller ved at

trykke på indsats-ikonet.

• l Vælg din indsats på konsolbjælken med øge- og nedsætte-ikonerne på konsolbjælken. Du kan også vælge indsats fra hovedmenuen ved hjælp af indsatsikonet eller ved at klikke på indsats-området.

Indstillinger

• l Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
  • l For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet

Indstillinger.

• l Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.
  • l Indstillingen Hurtigt Spin øger spin-hastigheden på slotspillets hjul. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne. l Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • l Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for

vinderkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)

• l Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • l Indstillingen mellemrumstast for at spinne gør, at spilleren kan spinne hjulene ved

hjælp af computerens mellemrumstast.

Yderligere oplysninger

• l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

• l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

• lTilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har en TBP på 96,00 %. l Når der købes 10 gratis spin, er TBP 96,23 %.
  • lNår der købes 15 gratis spin, er TBP 96,14 %. l Når der købes 20 gratis spin, er TBP 96,09 %.

Seneste opdatering: 11-01-2022