Fruit Combinator

Velkommen til spillemaskinen Fruit Combinator™ Combinator.

OM SPILET

Dette spil har:

• 6 kolonner med op til 5 rækkers højde.
  • Op til 707 tilstødende måder.
  • Gratis Spil

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.
  • Spil-knap - Placerer en indsats og starter Basisfaldet.
  • Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.
  • Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Knappen Spilindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: Tænd og sluk for lyde; Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes); Aktivér og deaktiver fuldskærmstilstand (hvis tilgængelig); Aktivér og deaktiver venstrehåndsbetjening (hvis tilgængelig).
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.
  • Et tryk på mellemrumstasten starter et Basisfald.
  • Bonusmåler - Viser bonusbeløbet.

REGLER

WILD

• WILD erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER.
  • WILD forekommer ikke på kolonne 1 eller 6.

SCATTER

• Gratis Spil udløses, når 3 eller flere SCATTER-symboler forekommer.

BETALINGSMEKANISMER

• Alle gevinster (undtagen SCATTER) starter med kolonnen yderst til venstre, når symboler lander på tilstødende rækker og udbetaler kun fra venstre mod højre.

Basisfald

• I starten af et spil falder 3 symboler ned i hver af de 6 kolonner.

Eksplosioner

• Når en vindende kombination opnås, så vil alle symboler i ikke-vindende symboler positioner fjernes med undtagelse af SCATTER-symboler.
  • Resterende symboler vil falde til den nederste position i deres kolonne.

Morfer

• Hvis der efter eksplosioner er mere end én tilbageværende symboltype (undtagen SCATTER og WILD), så vil de alle transformeres til det højest betalende symbol, af dem der er til stede.

Boostere

• Hvis tidligere vindende symboler ikke længere forekommer i en vindende position efter eksplosioner og morfer, så vil ekstra matchende symboler tilføjes en eller flere omgivende kolonner for at lave det til et vindende symbol.

Fald

• Efter eksplosioner, morfer og boostere vil et nyt symbol falde ned på hver kolonne, der indeholder mindre end 5 symboler.
  • Ethvert faldent symbol (undtagen SCATTER-SYMBOLER), der ikke matcher eller erstatter for det nuværende betalende symbol, vil eksplodere.
  • Ethvert faldent symbol der matcher eller erstatter for det nuværende betalende symbol, men som ikke falder ned i en betalende position når det lander (før senere kolonnesymboler falder), vil eksplodere.
  • Ethvert symbol, der matcher eller erstatter for det nuværende betalende symbol, og som lander i en betalende position, vil beholdes.
  • SCATTER-symboler vil altid beholdes.
  • Hvis det holdte antal symboler er højere end i det forrige fald (eller basisspil før mulige morfer/booster, hvis dette er det første fald), så bliver der udløst et ekstra fald.
  • Nye fald kan ikke udløses, hvis alle kolonner indeholder 5 symboler.
  • Symbolgevinster udbetales, når der ikke udløses flere fald.

Gratis Spil

• Gratis Spil udløses, når 3 eller flere SCATTER-symboler forekommer.
  • Gratis Spil udløses kun, efter alle basisfald er fuldført.
  • Præmieværdien på hvert udløsende SCATTER-symbol, udbetales.
  • Der tildeles 3 gratis spil.
  • Ethvert SCATTER-symbol, der forekommer under et Gratis Spil, nulstiller antallet af Gratis Spil til 3.
  • Alle synlige præmieværdier på enhver SCATTER, der er tilbage, når ethvert gratis spil slutter, udbetales.
  • Gratis spil spilles med den samme indsats, som det udløsende spil.

Scatter-præmier

• Hvert SCATTER-symbol viser en præmieværdi.
  • Enorm bonuspræmie er 2.000 x den samlede indsats.
  • Stor bonuspræmie er 250 x den samlede indsats.
  • Lille bonuspræmie er 50 x den samlede indsats.
  • Mini-bonuspræmie er 10 x den samlede indsats.
  • Præmier uden bonus, spænder mellem 1 til 100 x samlet indsats.

Spilleregler

• Spilleren vælger en samlet indsatsstørrelse at spille med på op til 707 tilstødende måder.
  • Grundindsats er lig med den samlede indsats divideret med 20.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Præmier uden bonus, der vises over SCATTER-symboler, er allerede blevet ganget med det samlede indsatsbeløb.
  • Højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til.
  • Kun positioner med vindersymbolet bruges til at afgøre gevinsten for det symbol.
  • Alle gevinster (undtagen SCATTER) starter med kolonnen yderst til venstre, når symboler lander på tilstødende rækker og udbetaler kun fra venstre mod højre.
  • Gevinster udregnes og betales først, når alle fald er fuldført.
  • WILD erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER.
  • WILD forekommer ikke på kolonne 1 eller 6.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren er: 96.1%
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.

YDERLIGER INFORMATION

• Et tryk på mellemrumstasten starter et Basisfald.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 23-05-2023