Sticky Bandits Unchained

Om spillet

Sticky Bandits Unchained er en spillemaskine med 5 hjul, der er 3 symboler høj og 10 gevinstlinjer. Spillet indeholder KLÆBENDE WILD-SYMBOLER, WILD WEST GRATIS SPIL, PEACEMAKER BONUS og PEACEMAKER FULLY LOADED BONUS.

Den teoretiske udbetaling er 96.09%.

Særlige symboler

WILDS

WILD-symbolet erstatter alle symboler.
3 WILD-symboler i hovedspillet tildeler 10 WILD WEST GRATIS SPIL.
4 WILD-symboler i hovedspillet tildeler PEACEMAKER BONUS.
5 WILD-symboler i hovedspillet tildeler PEACEMAKER BONUS FULLY LOADED.
De WILD-symboler, der lander i WILD WEST GRATIS SPIL, PEACEMAKER BONUS eller PEACEMAKER FULLY LOADED BONUS, er klæbende under varigheden af den respektive feature.

KOLOSSALE WILD-SYMBOLER

Når der lander 3+ WILD-symboler på et spin i hovedspillet, så bliver én af dem forvandlet til et 2x2 KOLOSSALT WILD under varigheden af WILD WEST GRATIS SPIL, PEACEMAKER BONUS eller PEACEMAKER FULLY LOADED BONUS.
KOLOSSALE WILD-SYMBOLER er klæbende under varigheden af den respektive feature.

TROMLE

TROMLE-symbolet forekommer i PEACEMAKER BONUS og PEACEMAKER FULLY LOADED BONUS, og kan lande hvor som helst på hjulene.
TROMLEN afslutter BONUSSPILLET og tildeler en multiplikator på enhver gevinst på det sidste spin.

Særlige spilfunktioner

WILD WEST GRATIS SPIL

3 WILD-symboler i hovedspillet tildeler 10 WILD WEST GRATIS SPIL.
Alle WILD-symboler, der lander, bliver klæbende under varigheden af WILD WEST GRATIS SPIL.

PEACEMAKER BONUS

4 WILD-symboler i hovedspillet tildeler PEACEMAKER BONUS.
PEACEMAKER BONUS har ubegrænsede GRATIS SPIL.
PEACEMAKER BONUS slutter, når TROMLEN lander.
TROMLEN i PEACEMAKER BONUS har 5 kamre.
Der er 4 normale patroner og én specialpatroner i kamrene.
De normale patroner er påført en x2 multiplikator.
Specialpatronerne er enten påført en x3, x5 eller x10 multiplikator.

PEACEMAKER BONUS FULLY LOADED

5 WILD-symboler i hovedspillet tildeler PEACEMAKER BONUS FULLY LOADED.
PEACEMAKER BONUS FULLY LOADED har ubegrænsede GRATIS SPIL.
PEACEMAKER BONUS FULLY LOADED slutter, når TROMLEN lander.
TROMLEN i PEACEMAKER BONUS FULLY LOADED har 6 kamre.
Der er 3 normale patroner og 3 specialpatroner i kamrene.
De normale patroner er påført en x2 multiplikator.
Specialpatronerne er enten påført en x20, x50 eller x500 multiplikator.

MAKS. GRÆNSE

En samlet gevinst på 30000 gange indsatsen afslutter PEACEMAKER BONUS FULLY LOADED, hvorefter spilleren udbetales 30000 gange indsatsen.

KØBS-FUNKTION

• Købs-funktionen kan aktiveres i grundspillet.
  • Hvis du betaler 80x indsatsen, udløser du et spin med 3+ WILD-symboler, hvilket enten giver adgang til WILD WEST GRATIS SPIL (3 WILDS), PEACEMAKER BONUS (4 WILDS) eller PEACEMAKER FULLY LOADED BONUS (5 WILDS).
  • RTP for 80x KØBS-FUNKTION er 96.60%.
  • Hvis du betaler 160x indsatsen, udløser du et spin med 4+ WILD-symboler, hvilket enten giver adgang til PEACEMAKER BONUS (4 WILDS) eller PEACEMAKER FULLY LOADED BONUS (5 WILDS).
  • RTP for 160x KØBS-FUNKTION er 96.62%
  • Hvis du betaler 750x indsatsen, udløser du et spin med 5 WILD-symboler, hvilket giver adgang til PEACEMAKER FULLY LOADED BONUS (5 WILDS).
  • RTP for 750x KØBS-FUNKTION er 96.82%.
  • Ikke alle Købs-Funktion-niveauer er tilgængelige på alle markeder.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.
Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Spillelinjegevinster udbetaler i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.
De forskellige spillelinjegevinster vises på spillelinjerne under gevinstvisningen.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.
De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.
Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.
Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.
’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.