20 Coins

• Spillet har 20 uafhængige hjul på et 4x5 mønster.
  • Der er ingen almindelige symboler i grundspillet, og præmier kan kun vindes i Bonus Game.
  • Hvis du trækker 4 Bonus-symboler af enhver type på den midterste kolonne af hjulene, aktiveres Hold the Jackpot™ Bonus Game.
  • Alle Bonus-symboler udbetaler kun i Bonus Game.

SÆRLIGE FUNKTIONER

STICKY TO INFINITY™

• Mystery og Jackpot Mystery-symboler med Sticky to Infinity™-funktionen kan tilfældigt dukke op i grundspillet og klæbe sig til hjulene indtil slutningen af Hold the Jackpot™ Bonus Game.
  • Alle Sticky to Infinity™-symboler låses på plads, mens andre symboler spinnes.
  • Hvis Sticky to Infinity™-symbolet bliver trukket på den midterste kolonne af hjulene, øger det chancerne for at aktivere Hold the Jackpot™ Bonus Game.
  • Symboler med Sticky to Infinity™ fjernes midlertidigt fra hjulene, når indsatsniveauer ændres, og de vises kun på det indsatsniveau, der opnåede dem.

CASH INFINITY™

• Cash Infinity™-symboler kan dukke tilfældigt op i grundspillet og blive hængende på hjulene indtil slutningen af Hold the Jackpot™ Bonus Game.
  • Alle Sticky Cash Infinity™-symboler låses på plads, mens andre symboler spinnes.
  • Når et Sticky symbol vises, er udfaldet af de resterende ikke-klæbende symboler helt tilfældigt.
  • Cash Infinity™-symboler giver præmier på mellem 5x-10x spillerens indsats. Præmien vil dog blive udbetalt i slutningen af Bonus Game.
  • Hvis Cash Infinity™-symbolet bliver trukket på den midterste kolonne på hjulene, øger det chancerne for at aktivere Hold the Jackpot™ Bonus Game.
  • Symboler med Cash Infinity™ fjernes midlertidigt fra hjulene, når indsatsniveauer ændres, og de vises kun på det indsatsniveau, der opnåede dem.

HOLD THE JACKPOT™ BONUS GAME

• Alle Bonus-symboler klæber til hjulene under Bonus Game.
  • 3 Respins gives i starten af Bonus Game.
  • Hvert nyt Bonus-symbol nulstiller antallet af Respins til 3.
  • Bonus Game fortsætter, indtil Respins er slut eller alle hjul er fyldt med Bonus-symboler.
  • Cash-symboler tildeler præmier fra 1x-5x spillers indsats.
  • MINI, MINOR og MAJOR Jackpot-symboler kan vises tilfældigt under Bonus Game og tildele tilsvarende Jackpots. Flere Jackpots af samme type kan vindes under Bonus Game.
  • Collector-symbol opsamler alle værdier fra Cash- og Cash Infinity™-symboler og ganger dem tilfældigt med 1-20x.
  • Mystery-symbol kan forvandles til ethvert andet Bonus-symbol undtagen Cash Infinity™-symbol.
  • Jackpot Mystery-symboler kan kun forvandles til MINI, MINOR og MAJOR Jackpot-symbol.
  • Mystery- og Jackpot Mystery-symbol åbnes et efter et til sidst i Bonus Game.
  • Når Bonus Game slutter, udbetales præmien for summen af Bonus-symbolernes værdier, inklusive MINI, MINOR og MAJOR Jackpots, medmindre GRAND Jackpot vindes.
  • Bonus-symboler udbetaler kun til sidst i Bonus Game.
  • Indsamles 20 Bonus-symboler af en hvilken som helst type, tildeles GRAND jackpot på 1500x spillers indsats.
  • GRAND Jackpot er den maksimale præmie i spillet, og Bonus-symbolværdierne lægges ikke til.
  • Hold the Jackpot™ Bonus Game spilles med samme indsatsniveau og Volatility Level™ som det spin, der aktiverede bonussen.

CHANCE LEVEL™

• Spillet spilles med grundindsatsen som standard.
  • Chance Level™-funktionen kan dog aktiveres under grundspillet, og du kan vælge et af 3 niveauer:
    • Chance Level™ x2 - grundindsatsen ganges med 2, hvilket giver dig en 2x større chance for at aktivere Hold the Jackpot™ Bonus Game.
    • Chance Level™ x4 - grundindsatsen ganges med 4, hvilket giver dig en 4x større chance for at aktivere Hold the Jackpot™ Bonus Game.
    • Chance Level™ x6 - grundindsatsen ganges med 6, hvilket giver dig en 6x større chance for at aktivere Hold the Jackpot™ Bonus Game.
  • Chance Level™-funktionen påvirker ikke gevinstoversigten, og symbolværdierne forbliver derfor de samme som for grundindsatsen i både grundspillet og Bonus Game.

Extreme og Double Extreme Volatility

Ved hjælp af Køb-funktionen kan Hold the Jackpot™ Bonus Game aktiveres på Extreme og Double Extreme Volatility-niveauerne, der er kendetegnet ved endnu større gevinster end andre Volatility Levels™.

Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Spillets gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller: 96.18%

HOVEDSPIL

Spilleknap

Klik for at starte spil ved aktuelt indsatsniveau.

Autospilindstillinger (hvis tilgængeligt)

Klik for at få adgang til menuen for autospilindstillinger:

Antal spil: Vælg antal spins.

Ved enhver gevinst: Stopper autospil ved enhver gevinst.

Ved Bonusspil gå til: Stopper autospil ved Bonusspil gå til.

Hvis enkelt gevinst overstiger: Stopper autospil, hvis en enkelt gevinst overstiger det indstillede beløb.

Hvis kontanter stiger med: Stopper autospil, hvis saldoen stiger med det indstillede beløb.

Hvis kontanter mindskes med: Stopper autospil, hvis saldoen mindskes med det indstillede beløb.

Du kan ændre værdien af din indsats ved at:

Klikke på en af knapperne med indsatsværdi.

Klikke på den sidste knap, der øger indsatsen til maksimum.

Klikke på knapperne med plus og minus for at øge eller mindske indsatsen med et niveau.

Klik og hold minus- eller plusknapperne for at indstille indsatsværdien til min. eller maks.

Aktive tællere:

Gevinst - Nuværende gevinst.

Samlet indsats - Nuværende indsats i kontanter.

Saldo

Aktuel kontosaldo.

Gamble

Sats din gevinst for chancen for at fordoble den.

Til kredit

Indkræv din gevinst uden næste spin.

Hurtigt spil

Klik for at skifte mellem normal, hurtig eller ultrahurtig (hvis tilgængeligt) spilletilstand.

Butik

Klik for at købe en af de tilgængelige bonusser i spillet.

Spilindstillinger

Klik for at få adgang til spilindstillinger og spilinformation:

Fuld skærmtilstand: Klik for at slå fuld skærmtilstand til eller fra.

Brug mellemrumstast: Brug mellemrumstast som knap til at spinne.

Energibesparende tilstand: Brug energibesparende tilstand til at spare på batteriet.

Spilhistorik: Klik for at se din seneste spilhistorik.

Avanceret / unik gambling: Klik for at vælge almindelig risikomekanisme.

Standard- / kortgambling: Klik for at vælge hurtig risikomekanisme.

Lydindstillinger

Klik for at gå ind på lydindstillinger:

Gør tavs: Klik for at gøre alle lydeffekter og musik tavs.

Lydstyrke: Klik for at slå lyde til eller fra.

Musiklydstyrke: Klik for at slå musik til eller fra.

Spilleregler

Klik for at se spilleregler.

Udbetalingstabel

Klik for at se vinderkombinationer og udbetalinger.

Spilhistorik

Klik for at se din seneste spilhistorik.

Spilhistorikken er kun tilgængelig, når man spiller om penge.

Luk fuld skærm

Klik for at lukke funktionen fuld skærm.

Volatility Levels™

Vælg din foretrukne spillestil

Low volatility: Udbetalinger, du modtager i denne tilstand, forekommer hyppigere, men er oftest mindre. Dette niveau er perfekt til spillere, som foretrækker kortere spillesessioner.

Standard volatility: Denne tilstand er en blanding mellem lav og høj og egner sig til spillere, som gerne vil mærke spændingen ved store gevinster med en vis hyppighed.

High volatility: I denne tilstand kan du ramme STORE GEVINSTER, men de forekommer ikke så ofte som gevinster i lav tilstand. Høj er en fortræffelig tilstand for spillere, som ikke er bange for at tage en risiko for at vinde stort.

GAMBLEFUNKTION

• Gamblefunktionen giver chancen for at fordoble hver gevinst.
  • Gamble-funktionen kan kun aktiveres med den aktuelle gevinstværdi under den igangværende spilsession.
  • Efter at aktivere gamblefunktionen kan en spiller:
    • tage gevinsten og afslutte gamblefunktionen,
    • fortsætte med at spille gamblefunktionen ved at vælge en af de to symboler.
  • Efter at have valgt et symbol udføres en trækning for at afgøre vindersymbolet.
  • Spilleren kan afslutte gamblefunktionen efter hver runde.
  • I tilfælde af tab mister spilleren gevinstværdien, som er anført i aktuel gevinsttæller, og føres tilbage til hovedspillet.
  • Gamble-funktionen kan spilles i 7 runder i alt.
  • Antallet af runder i Gamble-funktionen afhænger af den maksimale gevinst, der er tilgængelig i spillet.
  • Gevinstværdien fra fordobling i den næste runde kan ikke være højere end: DKK 120,000

Aktuel gevinst – gevinstbeløb, som kan tages.
Fordobl til – gevinstbeløb efter et korrekt gæt.

YDERLIGERE INFORMATION

Følgende spillefunktioner og -indstillinger kan være underlagt vilkår og betingelser for spillesiden. For mere information om følgende se spillesidens hjemmeside:

• De anvendte procedurer til at håndtere uafsluttede spillerunder.
  • Tiden, hvorefter at inaktive spillesessioner automatisk slutter.

I tilfælde af fejl i spilhardwaren/softwaren vil alle påvirkede spilindsatser og udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede indsatser blive returneret.

Spil som ikke har afbrudte runder bliver enten rullet tilbage med indsatsen refunderet eller gennemført med tildeling af en gevinst. Spil som har afbrudte runder og ikke er gennemførte varer i 90 dage.

Hjælp version: 4.3.0.0

Seneste opdatering: 15-12-2023