Shinobi Spirit

Spilleregler

Introduktion

Shinobi Spirit er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og 26 gevinstlinjer, som kommer med Bambuspræmiesymboler og en Shinobi-bonus.

Teoretisk gennemsnitlig udbetaling (RTP)

Standardindsats 96.26%
Scatter Boost-funktionssats 96.67%

Dette spil har en maksimale gevinst på 20000x indsatsen i spillerunden.

Resultat vurdering

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Funktioner

Bambuspræmiesymbol

Bambuspræmiesymboler, som lander på hjul 1, 2, 3 eller 4 unde grundspilllet, har en præmieværdi på dem. Hvis et Shinobi-symbol lander på det 5. hjul på samme række som et bambuspræmiesymbol, vil præmieværdien blive multipliceret med indsatsen, og derefter udbetalt som en del af gevinsten.

Scatter-Symbol

At lande 3, 4 eller 5 Scattersymboler giver adgang til Shinobi-bonussen. Nedskær præmier så længe du har en aktiv Shinobi.4 Scattere som lander vil give en ekstrapræmie på 20x, 5 scattere vil give en præmie på 100x.

Shinobi-bonus

Gitteret udvides til et område på 5 x 5.Det er kun Shinobi-symboler, bambuspræmiesymboler og eventsymboler, som er til stede under Shinobi-bonussen.Bonussen starter med minimum ét Shinobi-symbol på hjulene og slutter, når der ikke er flere Shinobi-symboler på hjulene.

Shinobi-symboler

Shinobi-symboler kan lande på kanterne af gitteret (undtagen hjørnepositionerne), og de peger altid indad.Shinobi vil skære alle symboler over, som vender i hans retning.For hver yderligere skæring af et bambuspræmiesymbol, vil symbolets præmieværdi blive fordoblet.Når der ikke er flere skæringer vil spillet slutte, og hvert bambuspræmiesymbol, som er blevet skåret over, vil blive fjernet og udbetalt i henhold til symbolets værdi multipliceret med indsatsen.Et Shinobi-symbol starter med 3 liv og mister 1 liv pr. spil. For hvert overskåret symbol vil han få 1 liv op til maksimum 3 liv. Hvis du mister alle liv, vil Shinobi blive fjernet fra hjulene.Guldshinobi er et sjældent Shinobi-symbol med det højeste antal liv på 6 i stedet for 3. Når en Guldshinobi skærer et bambuspræmiesymbol over, vil værdien af dette symbol derudover blive føjet til alle andre bambuspræmiesymboler, som endnu ikke er blevet skåret over.

Eventsymboler

Hvis en Shinobi skærer et eventsymbol over, vil et særligt event starte.

Tilføjer symbolets præmieværdi til alle bambuspræmiesymboler, som endnu ikke er skåret over.

Shinobi vil, begyndende fra dette symbols position, skære over i retning af den højeste, samlede præmieværdi af b. Når du når afslutningen af den skårede retning, vil Shinobi gentage processen, indtil der ikke er flere synlige symboler, som kan skæres over.

Shinobi vil udføre en yderligere nedskæring i retning af den højeste, samlede præmieværdi af Bambuspræmiesymbolerne, i forhold til dens aktuelle retning.

Ethvert Bambuspræmiesymbol som nedskæres af Shinobi, skæres to gange. Denne funktion forbliver så længe Shinobi er til stede på hjulene.

Sammenfletning af Bambuspræmie

Ved slutningen af ethvert Shinobi-bonusspil kan Bambuspræmiesymbolerne blive sammenflettet, hvilket fjerner alle Bambuspræmiesymboler undtagen et. Det resterende Bambuspræmiesymbol vil have dets præmieværdi svarende til summen af alle præmieværdier før sammenfletningen.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Scatter-Boost

Når Scatter-Boost er aktiveret, vil der være flere Scattere på hjulene. Prisen for aktiveret Scatter-Boost er halvdelen af den nuværende indsats.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.

1.2.02023-08-24T07:54:13.936Z

Seneste opdatering: 29-08-2023