Wonder of Ages

Wonder Of Ages er en spillemaskine med 5 hjul og 20 linjer, som bringer nyt liv til antikkens vidundere. Spillet indeholder 4 spændende gratis spins-features, som kan blive tildelt igen under den samme bonus.

Spilleregler

Spillervejledning

• Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  • Klik på Spil for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Alle gevinster på forskellige linjer lægges sammen for at danne det totale gevinstbeløb.
  • Alle linjegevinstsymboler skal fremkomme på en betalingslinje og på sammenhængende linjer startende fra venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Jokersymboler erstatter alle symboler undtagen scatter.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).

bonus-features

Wonder Of Ages-bonus

• 3 eller flere Bonus Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene, tildeler Wonder Of Ages-bonussen.
  • Hvis der afsløres 3 Empire Of Rome-symboler, bliver Empire Of Rome Gratis Spin tildelt.
  • Hvis der afsløres 3 Wonders Of Egypt-symboler, bliver Wonders Of Egypt Gratis Spins tildelt.
  • Hvis der afsløres 3 Rise Of Greece-symboler, bliver Rise Of Greece Gratis Spins tildelt.
  • Hvis der afsløres 3 Mighty Dynasty-symboler, bliver Mighty Dynasty Gratis Spins tildelt.
  • Efter at have færdigspillet en tildelt bonus, vender spilleren tilbage til Wonder Of Ages-bonussen for at vælge igen.
  • Dette fortsætter indtil Fallen Temple-symbolet afsløres. Hvorefter Wonder Of Ages-bonussen slutter, og alle indsamlede penge på Featuregevinst-panelet bliver tildelt til spilleren.

Empire Of Rome Gratis Spins-bonus

• Spilleren bliver tildelt 9 Gratis Spins med 3 hjul, som indeholder et Colosseum Stablet Wild, der forbliver under alle gratis spins.
  • Gratis spin fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet. Herefter føjes alle gevinster til Featuregevinst-panelet og spilleren vender tilbage til Wonder Of Ages-bonussen.
  • Gratis Spins kan ikke genudløses.

Wonders Of Egypt Gratis Spins-bonus

• Spilleren bliver tildelt 9 Gratis Spins. Under hvert spin kan op til 5 symboler blive forvandlet til et wild-symbol.
  • Gratis spin fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet. Herefter føjes alle gevinster til Featuregevinst-panelet og spilleren vender tilbage til Wonder Of Ages-bonussen.
  • Gratis Spins kan ikke genudløses.

Rise Of Greece Gratis Spins-bonus

• Spilleren bliver tildelt 9 Gratis Spins. Spilleren starter Gratis Spil med en x1 multiplikator. Hvert tredje spin stiger multiplikatoren med +1. Alle gevinster fra et spin ganges med multiplikatorværdien for det pågældende spin.
  • En særlig wild bliver låst på midten af hjul 3 under Rise Of Greece- bonussen.
  • Gratis spin fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet. Herefter føjes alle gevinster til Featuregevinst-panelet og spilleren vender tilbage til Wonder Of Ages-bonussen.
  • Gratis Spins kan ikke genudløses.

Mighty Dynasty Gratis Spins-bonus

• Spilleren bliver tildelt 9 Gratis Spins. På alle spins tildeles der en gevinstmultiplikator på op til x5.
  • Gratis spin fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet. Herefter føjes alle gevinster til Featuregevinst-panelet og spilleren vender tilbage til Wonder Of Ages-bonussen.
  • Gratis Spins kan ikke genudløses.

Jackpot King Deluxe Pot-system

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonus kan udløses ved at få 5 Jackpot King Deluxe overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
  • Jackpot King Deluxe Pot-system er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe Pot-system.
  • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
  • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
  • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
  • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet indsatsmultiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet og begynder at stige igen.
  • Chancen for at vinde en jackpot stiger i takt med jackpotværdien.
  • Der kan opstå simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten samtidigt, vil hele jackpotbeløbet vindes af den første spiller, som udløste jackpotten, mens den anden spiller vinder reservepuljen og eventuelle yderligere bidrag.
  • Skulle der opstå en kommunikationsfejl efter en puljegevinst er blevet afgjort og før den er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpots finansieres af bidrag fra spillerens indsats bortset fra de grundbeløbet, som betales af operatøren.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Feature-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de forekommer på enhver position på hjulene, uanset antallet af spillede linjer (der er altid 20 aktive linjer).
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Gratisspil spilles på samme antal linjer og med samme indsats per linje/samlet indsats som i det udløsende spil (20 linjer er altid aktive).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.
  • RTP: 95%+0.5%

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent, baseret på en aktiv valutakurs. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 18-03-2020