Bananza

Om dette spil

• l Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • l Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

• l Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.
  • l Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
  • l En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner

en linie på hjulene.

• l En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

• l Hvert spin koster et samlet betbeløb.
  • l Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.
  • l Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

• l Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
  • l Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats. l Udbetalingstabellen viser udbetalingen i en spillers valuta.
  • l Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
  • l Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som

følge af et spin.

Wild-symboler

• l Dette symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4.
  • l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler. l Dette symbol har ikke en udbetaling.

Strømmende Hjul

• l Denne funktion udløses af enhver gevinstkombination. l Vindende symbolkombinatoner fjernes fra hjulene, efter de er blevet udbetalt.
  • l Når Gratis Spin-funktionen bliver udløst, bliver gevinstkombinationer fjernet, efter funktionen slutter.
  • l De symboler, der er placeret oven over fjernede symboler, falder ned og udfylder de

tomme pladser.

• l Hvis de nedfaldne symboler resulterer i en gevinstkombination, bliver gevinsten udbetalt. l Strømmene fortsætter, indtil der ikke opstår flere gevinster.

Progressiv multiplikator

• l Den progressive multiplikator påføres alle gevinster. l Den progressive multiplikator øges efter hver sammenhængende strøm.
  • l Den progressive multiplikator nulstiller til sin startværdi, når der ikke kan tildeles flere sammenhængende gevinster.
  • l Under basisspillet starter den progressive multiplikator ved 1x og stiger til x2, x3 og x5 efter hver sammenhængende strøm.
  • l Under de Gyldne Spin starter den progressive multiplikator ved 2x og stiger til x4, x6 og x10 efter hver sammenhængende strøm.
  • l Under Gratis Spin starter den progressive multiplikator ved 3x og stiger til x6, x9 og x15 efter hver sammenhængende strøm.
  • l Når den maksimale progressive multiplikator er opnået, påføres denne fortsat alle efterfølgende gevinster.

Gratis spin

• l 3 sammenhængende Gratis Spin-symboler, der starter fra hjulet længst til venstre på en gevinstlinje, udløser denne funktion. l 10 gratis spin tildeles.
  • l Funktionen genudløses af 3 sammenhængende Gratis Spin-symboler, startende på hjulet længst til venstre, på en gevinstlinje. l Der tildeles 10 ekstra gratis spin. l De ekstra gratis spin lægges til det resterende antal gratis spin. l De progressive multiplikatorer er x3, x6, x9 og x15 under denne funktion.
  • l Den progressive multiplikator, der blev opnået på det spin, der udløste de Gratis Spin, gælder ikke for gevinster i sessionen.
  • l Gratis spin bliver spillet automatisk. l Denne funktion kan kun blive udløst i basisspillet. l Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Indsamling af strømme

l Alle strømme indsamles på en fremskridtsbjælke. l Indsamling af strømme er ikke aktiv under Gratis Spin eller Gyldne Spin.

Gyldne spin

• l Når der er blevet indsamlet 50 strømme, bliver der udløst Gyldne spin.
  • l Der tildeles 10 Gyldne Spin. l Under de Gyldne Spin er den progressive multiplikator x2, x4, x6 og x10. l Den progressive bjælke nulstiller til 0, efter Gyldne Spin-sessionen slutter. l Denne funktion er ikke en gratis tilstand.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • l Et tryk på Spin-knappen under det aktuelle spin stopper hjulene hurtigere. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet.
  • l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
  • l Indsats-indstillingsknap: Viser indsats-indstillingerne.
  • l Menu-knap: Viser spilinformationer og udbetalingstabellen.
  • l Lydløs-knap: Slukker for alle spillyde og musik.
  • l Lyd-knap: Tænder for alle spillyde og musik.
  • l Fuld skærm-knap: Aktiverer fuld skærm.
  • l Afslut fuld skærm-knap: Deaktiverer fuld skærm.
  • l Mønt-knap: På mobilen viser dette spilindstillingerne.

Autospil

• l Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
  • l Samlet antal spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige. l Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet. l Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats. l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

• l Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af

den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

• l Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. l Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
  • l Dette spil har en TBP på 96.06%.

Spil ordliste

l BANANZA – BANANZA l BIG WIN - STOR GEVINST l FREE SPINS - GRATIS SPIN l GOLDEN SPINS - GYLDNE SPIN l GOOD LUCK! - HELD OG LYKKE! l HUGE WIN - ENORM GEVINST l ON A PAYLINE - PÅ EN GEVINSTLINJE l PLAY - SPIL l SPINS LEFT - SPIN TILBAGE l SPINS - SPIN l SUBSTITUTES FOR ALL SYMBOLS - ERSTATTER ALLE SYMBOLER l TOTAL WIN - SAMLET GEVINST l WITH - MED l YOU WON - DU VANDT