Maradona El Pibe De Oro

TRIN 1: SÅDAN KOMMER DU I GANG

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at vælge beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (indsatserne kan variere afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.

TRIN 2: SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

WILD-SYMBOL

• Wild-symbolet (Maradona) kan hjælpe til at skabe linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symboler kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonussymboler.
  • Wild-symbolet er også en gevinstmultiplikator. 1 erstattende Wild-symbol på en gevinstlinje fordobler gevinsten. 2 erstattende WILD-symboler på en gevinstlinje ganger gevinsten med x4. 3 erstattende WILD-symboler på en gevinstlinje ganger gevinsten med x8. 4 erstattende WILD-symboler på en gevinstlinje ganger gevinsten med x16.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (fx hvis 3 wild-symboler er en gevinst eller de symboler kan bruges med et andet til at danne en gevinst for 4 symboler, udbetales kun den gevinst, som er højest).

MODIFIKATORER

• Under ethvert spin kan Maradona forekomme og udløse en af to modifikatorer.
  • 1. Bonussymboler bliver føjet til hjulene og øger oddsene for Bonus-symboler på hjulene.
  • 2. Wild-symboler bliver føjet til hjulene og øger oddsene for Wild-symboler på hjulene.

GRATIS SPINS

• 3 synlige Bonussymboler tildeler 10 Gratis Spil.
  • Under Gratis Spil vil eventuelle vindende symboler blive låst på plads og aktivere D10S Sejrsrække, hjulene vil derefter spinne igen uden omkostninger, dette vil fortsætte, indtil der ikke vises flere vindende symboler.
  • Gratis Spil kan blive genudløst under Gratis Spil.

BONUSKØB (AFHÆNGER AF OPERATØRINDSTILLINGER)

• Bonuskøbet kan aktiveres under Grundspillet.
  • Når dette vælges, så, overføres spillet direkte til gratis spins-bonusrunden.
  • Under gratis spins kan alle synlige wilds afsløre en multiplikator på x2 eller x3 med den samme værdi, der vises på enhver synlig wild.
  • Bonuskøbet spilles til en pris på 60x indsats.

AUTOSPIL (UNDERLAGT OPERATØRKONFIGURATION OG JURISDIKTIONSKRAV)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter en.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med 'Autospil', som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

UDBETALINGSINFORMATIONER OG SPILLEREGLER

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Feature-symboler er scatter-gevinster, og de tildeles, når de fremkommer hvor som helst på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • RTP 96%

Seneste opdatering: 08-11-2023