MontysMillions

Introduktion til spillet

Få din andel af Monty's Millions®.
I spillet er der 40 betalingslinjer for at give endnu mere action, masser af Wilds som giver.

Sådan spilles det

Vælg din indsats -
Hvis du ønsker at justere dette, trykkes på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer
Standardvalget af gevinstlinjer er 40.
Hvis du ønsker at justere denne værdi, skal du klikke på knapperne LINJER "+" og "-" for at forøge eller reducere antallet af spillelinjer.

Lad hjulene snurre -

Tryk på SPIN-knappen for at starte dit spil.
Der er en automatisk spillefunktion til rådighed, som automatisk starter hvert spin, enten til der sker noget, som kræver din indblanding, eller antallet af indstillede spins er brugt.
Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummerede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere automatisk spil.

Udbetalingstabel

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
Disse vises som kontantværdier i spillet, og de ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

Gratis Spins Bonus

Bonussen med gratis spins udløses ved at få 3 bonussymboler på hjul 2, 3 og 4.
Gratis spins spilles med den samme indsats pr. linje og antal linjer som startspillet.
Bonus hjulene indeholder endnu flere stabler af Wilds og Bonus symboler end de sædvanlige hjul og derfor en endnu større chance for at vinde.
Du kan starte den gratis Spins Bonus med fem gratis spins.
Du vil sætte bonusen i gang igen hvis du får tre Bonus symboler i et gratis spin, som gratis vil give dig fem yderligere spins (op til 255 gratis spins for hele din bonus).
Din samlede bonus gevinst er summen af alle gevinsterne fra dine gratis spins.

Den teoretiske gennemsnitsudbetaling til spilleren er 95,02 %.
Denne RTP repræsenterer spillets langsigtede, forventede udbetaling, som er blevet beregnet og bekræftet af en uafhængigt testvirksomhed.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 10-05-2017