Brood of Gods

SÅDAN SPILLER DU

WILD

• WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen MULTIPLIKATORMØNTER.
  • WILD-symbolet vises på den midterste symbolposition, når en vinderkombination med 3 symboler eller 5 symboler fjernes fra gitteret.
  • Når mere end én gevinst deler den samme midterste symbolposition, tilføjes der kun 1 WILD.

MULTIPLIKATORMØNTER

• MULTIPLIKATORMØNTERNE vises, når en vinderkombination med 4 eller 5 symboler fjernes fra gitteret.
  • Hvis du samler 4 eller flere MULTIPLIKATORMØNTER i basisspillet, udløses der GRATIS SPIL.
  • MULTIPLIKATORMØNTERNE er inddelt i henhold til nedenstående tabel.

BRONZE

0,1,0,2,0,3,0,4,0,5

SØLV

0,6,0,7,0,8,0,9

GULD

1, 1,5, 2, 2,5, 3, 3,5, 4,5

• Alle mønter multipliceres med indsatsen, undtagen under funktionen GRATIS SPIL.

MODIFIKATORGUDER

• Spillet indeholder 3 guder, PAPA, RANGI og WHIRO.
  • En af guderne er altid aktiv og kan vilkårligt udløse sin modifikator på ethvert ikke-vindende spin.
  • Guden ændres, når modifikatoren er fuldført, og skifter i følgende rækkefølge.
  • PAPA > RANGI > WHIRO.

PAPA MODIFIKATOR

• Når PAPA er aktiv, kan den kun udløses på et ikke-vindende spin.
  • Før gevinstlinjer beregnes, forvandles et tilfældigt antal symboler til et tilfældigt symbol fra udbetalingstabellen.
  • Gevinsterne beregnes, når modifikatoren er udløst.

RANGI MODIFIKATOR

• Når RANGI er aktiv, kan den kun udløses på et ikke-vindende spin.
  • Før gevinstlinjer beregnes, vælges der en tilfældig sektion med 2x2 symboler. Et tilfældigt valgt symbol fra udbetalingstabellen erstatter derefter hvert symbol i denne 2x2-sektion.
  • Gevinsterne beregnes, når modifikatoren er udløst.

WHIRO MODIFIKATOR

• Når WHIRO er aktiv, kan den kun udløses på et ikke-vindende spin.
  • Før gevinstlinjer beregnes, vælges et tilfældigt symbol fra gitteret, og alle forekomster vælges.
  • Alle ikke-valgte symboler fjernes fra gitteret, og de valgte symboler laver kaskade nedad til bunden af gitteret.
  • Nye symboler laver derefter kaskade fra toppen, og alle gevinstlinjer beregnes.

GRATIS SPIL

• Før de gratis spil starter, skal du vælge en af de tre guder.
  • Du kan kun opnå den maksimale RTP ved at vælge guden RANGI, når du starter Gratis spil.
  • Guden forbliver aktiv i hele bonusrunden.
  • Den valgte guds modifikatorer udløses ved hvert ikke-vindende spin.
  • Efter fuldførelsen af de GRATIS SPIL skifter guden tilbage til den sidste gud, der blev vist i basisspillet.
  • Indsamling af 4 eller flere MULTIPLIKATORMØNTER i basisspillet giver 5 GRATIS SPIL.
  • Indsamling af 4 MULTIPLIKATORMØNTER i GRATIS SPIL giver 1 ekstra spil.
  • Det maksimale antal GRATIS SPIL er 10.
  • Når du starter GRATIS SPIL, tilføjes der en 1x MULTIPLIKATOR over indsamlingsmåleren. Den lægges til alle MULTIPLIKATORMØNTVÆRDIER, der indsamles under GRATIS SPIL for hver gevinst, men kun indsamlede MULTIPLIKATORMØNTER tæller med til at vinde yderligere GRATIS SPIL.
  • MULTIPLIKATORMØNTVÆRDIER vises i nedenstående tabel.

BRONZE

x1

SØLV

x2

GULD

x3

• Under funktionen har MULTIPLIKATORMØNTERNE ingen monetær værdi og giver en gevinstmultiplikator.
  • Hver gevinst multipliceres med de samlede MULTIPLIKATORMØNTVÆRDIER under funktionen.
  • GRATIS SPIL-funktionen bruger de samme samlede indsatser som det spin i basisspillet, der udløste funktionen.
  • GRATIS SPIL afsluttes, når der ikke er flere GRATIS SPIL tilbage.

RYDNING AF HJUL

• Hvis alle symboler fjernes fra hjulmatrixen, tildeles en ekstra fast præmie på 1.000x den aktuelle indsats. Dette sker enten i GRATIS SPIL eller i basisspillet.

TURBOTILSTAND

• Knappen Turbotilstand vises nederst til højre på hjulene med muligheden "TIL" og "FRA".
  • Slå knappen Turbotilstand TIL for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås FRA under spillet.
  • Når der er tildelt gratis spins, er Turbo-tilstand ikke tilgængelig.
  • Aktivering af turbotilstand påvirker ikke resultatet af spins.

BUY PASS™

• BUY PASS™-funktionen giver direkte adgang til GRATIS SPIL-funktionen.
  • GRATIS SPIL-funktionen spilles ved det valgte indsatsniveau, hvor BUY PASS™ blev udløst. Der uddeles ingen udløsergevinst, når GRATIS SPIL-funktionen udløses via BUY PASS™.
  • BUY PASS™ tildeler 5 GRATIS SPIL.
  • Prisen for BUY PASS™.-funktionen er vist nedenfor:
  • 50x indsatsværdi.

JURIDISK MEDDELELSE

• PAPA: 96.04% / 94.06%
  • RANGI: 96.14% / 94.08%
  • WHIRO: 96.17% / 94.24%

BUY PASS™ GRATIS SPIL

• PAPA: 96.16% / 94.21%
  • RANGI: 96.22% / 94.17%
  • WHIRO: 96.18% / 94.18%

JURIDISK MEDDELELSE

• Any combination of wins in a single game is limited and will not exceed . It may not be possible to reach this limit in a single game from every bet configuration.
  • The maximum bet in this game is £20.00
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er mellem 96,04 % og 96,17 %/94,06 % og 94,24 %. Dette afspejler den teoretiske fortjeneste over adskillige spillesessioner.
  • The expected return for this game is N/A%. This reflects the theoretical return across many plays.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Jackpot
  • This game has premium winnings as described above.
  • Jackpot: This game does not have a jackpot
  • Skills
  • The player cannot influence the outcome of this game.
  • Unfinished game rounds: Any game rounds that for some reason have not been completed are stored on the server.
  • For example, an unfinished game round may be due to poor internet connection.
  • Unfinished game rounds either automatically resume after a short delay or by restarting the game.
  • An unfinished game round is stored on the server along with the current bet.
  • If a round of betting is not continued within 24 hours, the player will receive any winnings for bets that have been settled. Where the game is not settled, the bet will be returned to the player.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2019 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.
  • BUY PASS™-funktionen har en forventet tilbagebetaling på mellem 96,16 % og 96,22 %/94,17 % og 94,21 %. Dette er det teoretiske afkast på tværs af mange spil.

Seneste opdatering: 27-03-2023