Lock it Link Diamonds

BASISSPIL

• WILD er joker for alle symboler undtagen symbolerne BONUS, HJERTE og GULDHJERTE.
  • Enhver vinderkombination med 1 eller flere WILD, der er en del af vinderkombinationen, giver dobbelt gevinst.
  • BONUS forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
  • De værdier, der vises på HJERTE i et enkelt spin, kan kun tildeles, hvis FUNKTIONEN LÅS udløses på det pågældende spin.
  • Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination. Alle linjegevinster ganges med indsatsen per linje. Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.

VALG AF FUNKTIONER

• 3 spredte BONUS-symboler giver 5x samlet indsats og et valg af en funktion.
  • Vælg for at spille GRATIS SPINS-BONUS eller FUNKTIONEN LÅS.
  • Hvis FUNKTIONEN LÅS er valgt, tildeles der 1 spin på et alternativt hjul, som garanterer 3, 4 eller 5 HJERTE-symboler på en tilfældig række for at udløse funktionen.
  • HJERTE-symbol er det eneste symbol, der evalueres under den funktion, der udløser et spin.

GRATIS SPINS-BONUS

• BONUS-symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4.
  • HJERTE-symboler vises ikke i gratis spins.
  • Hvis GRATIS SPINS-BONUS vælges på skærmbilledet Valg af funktioner, tildeles der 6 gratis spins.
  • Under gratis spins giver 3 spredte BONUS-symboler yderligere 6 gratis spins og 5x samlet indsats.
  • Under GRATIS SPINS-BONUS anvendes et alternativt hjulsæt. Vinderkombinationerne for disse hjul er identiske med basisspillet. Indsats pr. linje og den aktive udbetalingslinje forbliver den samme som det spin, der udløste bonussen. Alle pengepræmier for BONUS-symboler er allerede blevet ganget med den samlede indsats. Udbetalinger for BONUS-symbol tilføjes til gevinstlinjegevinsterne.
  • På hver af de gratis spins ganges alle gevinster med en multiplikator baseret på antallet af WILD, der vises på skærmen.
  • 0, 1, 2, 3, 4 eller 5 WILD tildeler en multiplikator på 3, 4, 5, 6, 7 eller 8.
  • Valg af funktioner kan ikke tildeles under gratis spil.
  • Alle WILD i en vinderkombination fordobler ikke udbetalingen.

FUNKTIONEN LÅS

• Der vises en pengepræmie på op til 100x samlet indsats på hver HJERTE i basisspillet.
  • Under hjulspin kan nogle HJERTER tilfældigt erstattes med GULDHJERTE.
  • KÆMPE, STOR, LILLE eller MINI kan optræde på hvert GULDHJERTE på hjul 3.
  • LILLE eller MINI kan optræde på hvert GULDHJERTE på hjul 1, 2, 4 og 5.
  • Enhver kombination af 3, 4 eller 5 HJERTE-symboler på samme række udløser FUNKTIONEN LÅS og giver henholdsvis 3, 4 eller 5 spins.
  • Ved starten af FUNKTIONEN LÅS placeres 1x samlet indsats på hvert GULDHJERTE, der vises på udløsningsrækken.
  • Alle funktionssymboler, der udløste funktionen, vil blive slået sammen, omgivet af en kant og låst på plads.
  • Under hver LÅS-spin:
  • Alle yderligere HJERTE-symboler, der lander, fastholdes under resten af funktionen.
  • HJERTE, der lander under funktionen, vil ikke have en indledende pengepræmie på sig.
  • Når HJERTE lander ved siden af en kant, vil kanten udvide sig for at omringe den.
  • Hvis 3 eller flere HJERTE-symboler lander ved siden af hinanden, vil en kant omringe dem.
  • Hvis antallet af omringede HJERTE-symboler stiger, vil 1x samlet indsats blive føjet til hvert omringet HJERTE og antallet af resterende hjerte-spins nulstilles til det antal, der tildeles for at starte funktionen.
  • I slutningen af funktionen tildeles værdien for alle HJERTE-symboler.
  • Hvis alle 15 positioner er dækket af funktionssymboler, øges værdien på hvert HJERTE-symbol med yderligere 2x samlet indsats, og funktionen slutter.
  • Alle multiplikatorværdier på sammenkædede HJERTE-symboler lægges sammen og ganges med den samlede indsats.
  • FUNKTIONEN LÅS bruger et alternativt hjulsæt.
  • Alle andre symboler end HJERTE, der vises på disse hjul, er nedtonet og evalueres ikke.
  • På det spin, der udløser funktionen, evalueres funktionssymboler, som ikke er en del af den udløsende række, ikke.
  • FUNKTIONEN LÅS giver ikke ekstra funktioner.

JURIDISK SIDE

• I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er varemærker som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM and © 2016, 2022 Light & Wonder, Inc. and its Subsidiaries. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 94.01%. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil.

Seneste opdatering: 08-02-2023